zuza2904 26.09.07, 13:28 Jak dotąd czułam się tak jak bym wcale nie była w ciąży a od 8 miesiąca co prawda nic mi nie dolega ale nic mi się niechce,po prostu mam totalnego lenia.Czy Wy też tak miewacie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
siasiunia1 Re: 8 miesiąc 26.09.07, 13:41 mam lenia, skurcze, mała sie przeciąga i mam parcie na pęcherz a jak nawet nie mam tego wszystkiego to i tak mi sie nic nie chce Odpowiedz Link Zgłoś
aga-tka01 Re: 8 miesiąc 26.09.07, 14:00 Też jestem już w 8 miesiącu. Przez cały dzień jestem baaardzo senna, najchętniej spałabym cały dzień... a w nocy budzę się nawet kilka razy i muszę odwiedzić toaletę...w ciągu dnia też nie jest kolorowo, wc odwiedzam bardzo często Odpowiedz Link Zgłoś
andi563 Re: 8 miesiąc 26.09.07, 22:23 witajcie w klubie jestem w 35tyg i mam tyle pomysłów na porządki, przemeblowywanie mieszkania, a nawet remonty, ale tylko w głowie, bo tak naprawdę to cały czas bym tylko leżała; w nocy mały tak kopie, że spać nie mogę, a jak uda mi się usnąć, to muszę iść do toalety i tak w kółko; wykończyć się można ))) Odpowiedz Link Zgłoś