Dodaj do ulubionych

Czy plemnikom przeszkadza stan podgoraczkowy?

08.04.09, 11:29
Witam!moze to głupie ale czy plemnikom przeszkadza stan
podgoraczkowy,poniewaz staramy sie z męzem o dziecko i w dni płodne miałam
goraczke ok 37,6C i zastanawim sie jaka temp. szkodzi plemnikom.czy sa szanse
na zapłodnienie?
Obserwuj wątek
    • fabiankaa Re: Czy plemnikom przeszkadza stan podgoraczkowy? 08.04.09, 13:44
      Natura potrafi pokonac nie takie przeciwnosci.
      • easyblue Re: Czy plemnikom przeszkadza stan podgoraczkowy? 08.04.09, 13:54
        > Natura potrafi pokonać nie takie przeciwności.
        Dokładnie taksmile
        Życzę dwóch grubych kreseksmile
        • dorotam271 Re: Czy plemnikom przeszkadza stan podgoraczkowy? 08.04.09, 14:02
          Oj bardzo bym chciała!!!
    • 18_lipcowa1 bardziej przeszkadza plemnikom glupota 08.04.09, 16:00
      wiec mozliwe ze nie zajdziesz w ciaze
      • dorotam271 Re: bardziej przeszkadza plemnikom glupota 08.04.09, 16:18
        człowiek pragnacy szczescia,ma wiele pytan.Nie ma głupich pytań,sa tylko głupie
        odpowiedzi. Co też swiadczy o autorze.
        • 18_lipcowa1 Re: bardziej przeszkadza plemnikom glupota 08.04.09, 16:37
          dorotam271 napisała:

> człowiek pragnacy szczescia,ma wiele pytan.Nie ma głupich pytań,

Och uwierz mi sa. I Twoje wlasnie do nich nalezy.
          • dorotam271 Re: bardziej przeszkadza plemnikom glupota 08.04.09, 16:47
            ohh ,jesli jest takie głupie tzn.Kazdy zna odpowiedz Ja nie,to może ty mi
            odpowiesz!!
            • 18_lipcowa1 Re: bardziej przeszkadza plemnikom glupota 08.04.09, 17:02
              dorotam271 napisała:

> ohh ,jesli jest takie głupie tzn.Kazdy zna odpowiedz Ja nie,to
              może ty mi
              > odpowiesz!!

Wiesz jesli jestes dorosla, bo chyba jestes z tego co sie orientuje,
              jesli planujesz dziecko, to moze zanim zaczniesz robic te dziecko to
              moze poczytaj zwyczajnie jakas fachowa literature?
              • gabwert Re: bardziej przeszkadza plemnikom glupota 08.04.09, 18:02
                18_lipcowa1 skąd w Tobie tyle jadu kobieto?
                • 18_lipcowa1 Re: bardziej przeszkadza plemnikom glupota 08.04.09, 19:47
                  gabwert napisała:

> 18_lipcowa1 skąd w Tobie tyle jadu kobieto?

Nie ma we mnie jadu, po prostu nie lubie glupoty.
                  • easyblue Re: bardziej przeszkadza plemnikom glupota 08.04.09, 21:25
                    Oj, głupotę to ty lubisz, ale we własnym wykonaniu.
      • annajustyna Re: bardziej przeszkadza plemnikom glupota 13.04.09, 11:49
        Lipcowa, w takim razie jak to mozliwe, ze Ty zaszlas? tongue_out Zyzcze wiecej
        zyczliwosci do ludzi!
        • 18_lipcowa1 Re: bardziej przeszkadza plemnikom glupota 13.04.09, 14:41
          annajustyna napisała:

> Lipcowa, w takim razie jak to mozliwe, ze Ty zaszlas?

A Ty ?Jak Ty zaszlas?
          • annajustyna Re: bardziej przeszkadza plemnikom glupota 13.04.09, 14:55
            Ha, argument nie do pobicia - na szczescie forum samo juz Cie osadzilo big_grin.
            • 18_lipcowa1 Re: bardziej przeszkadza plemnikom glupota 13.04.09, 17:43
              annajustyna napisała:

> Ha, argument nie do pobicia - na szczescie forum samo juz Cie
              osadzilo big_grin.

Nie, normalne pytanie. Skoro pytasz mnie jak zaszlam to ja pytam jak
              Ty zaszlas?
              Forum mnie osadzilo, no tak potne sie zapewne.
              • annajustyna Re: bardziej przeszkadza plemnikom glupota 13.04.09, 18:57
                Ty zaszlas po orgazmie - wlasciwie nie powinnam byla pytac, przeciez dla Ciebie
                sfera intymna nie istnieje, niestety nie napisalas, czy po lechtaczkowym czy
                pochwowym... Robisz za jedze forumowa - faktycznie powod do dumy!
                • 18_lipcowa1 Re: bardziej przeszkadza plemnikom glupota 13.04.09, 19:08
                  Robisz za jedze forumowa - faktycznie powod do dumy!

Jakby Ci to powiedziec delikatnie? Mam to w glebokim powazaniu za
                  kogo tu robie.
                  • annajustyna Re: bardziej przeszkadza plemnikom glupota 13.04.09, 19:22
                    Ale dziewczynom jest przykro, wiesz? Nikt nie nauczyl Cie, ze nalezy liczyc sie
                    z innymi ludzmi?!
                    • 18_lipcowa1 Re: bardziej przeszkadza plemnikom glupota 13.04.09, 19:23
                      annajustyna napisała:

> Ale dziewczynom jest przykro, wiesz? Nikt nie nauczyl Cie, ze
                      nalezy liczyc sie
                      > z innymi ludzmi?!

Ale z jakiego powodu im przykro? Ze sa glupie? No i dobrze, moze
                      przemysla i cos sie zmieni.
                      • annajustyna Re: bardziej przeszkadza plemnikom glupota 13.04.09, 19:24
                        Nie sa wcale glupsze od Ciebie. Ale jest szansa, ze sa bardziej zyczliwymi ludzmi.
                        • 18_lipcowa1 Re: bardziej przeszkadza plemnikom glupota 13.04.09, 19:32
                          annajustyna napisała:

> Nie sa wcale glupsze od Ciebie. Ale jest szansa, ze sa bardziej
                          zyczliwymi ludz
                          > mi.

Moja droga obronczyni ucisnionych. Mam to gdzies jakimi sa ludzmi bo
                          sie z nimi nie bratam, nie koleguje, nie zyje z nimi na codzien.
                          Mam tez gdzies ze im przykro, jak sa glupie to niech sie licza ze je
                          ktos za te glupote w koncu zjedzie. Lepiej w sumie w necie, niz w
                          oczy, prawda?
                          Jest szansa ze wtedy moze nie wyjada z jakims tekstem publicznie,
                          oszczedza sobie wstydu.
                          • annajustyna Re: bardziej przeszkadza plemnikom glupota 13.04.09, 19:36
                            Aaa, to Ty masz misje?! Podobno robisz na zmywaku, moze stad taka niechec do
                            ludzi?! Osoba spelniona nie moze byc zgryzliwa...
                            • 18_lipcowa1 Re: bardziej przeszkadza plemnikom glupota 13.04.09, 20:10
                              annajustyna napisała:

> Aaa, to Ty masz misje?! Podobno robisz na zmywaku, moze stad taka
                              niechec do
                              > ludzi?!

No wlasnie - PODOBNO. Podobno,tak samo jak prawie...- robi wielka
                              roznice.
                              Nie ja nie mam misji. Ja mam prawo wyrazic swoje zdanie, jesli
                              uwazam ze ktos klepie glupoty, mowie mu to zwyczajnie.

Osoba spelniona nie moze byc zgryzliwa...

A nie wiem. Ja tam za spelniona sie nie uwazam, bo jeszcze duzo
                              zycia i wydarzen przede mna. Ciezko by spelniana w wieku 28 lat, no
                              ale jesli to jest wyznacznikiem zgryzliwosci dla Ciebie, to i Ty
                              droga moja jestes niespelniona.
                              • annajustyna Re: bardziej przeszkadza plemnikom glupota 13.04.09, 20:13
                                Ale ja nie jestem zgryzliwa BEZ POWODU, ot tak, by do...c. Hmm, jednak robisz na
                                "zmywaku" (czyli masz prace ponizej aspiracji) i stad ten brak zyczliwosci do
                                innych. Szkoda.
                                • 18_lipcowa1 Re: bardziej przeszkadza plemnikom glupota 13.04.09, 20:19
                                  annajustyna napisała:

> Ale ja nie jestem zgryzliwa BEZ POWODU, ot tak, by do...c.

Alez ja te nie.

Hmm, jednak robisz n
                                  > a
                                  > "zmywaku" (czyli masz prace ponizej aspiracji) i stad ten brak
                                  zyczliwosci do
                                  > innych. Szkoda.

1. skad wiesz ze praca na zmywaku to praca ponizej aspiracji?
                                  2. dlaczego uwazasz ze praca na zmywaku to praca gorsza?
                                  3. dlaczego uwazasz ze piszac iz pracuje na zmywaku myslisz ze mi
                                  dokopiesz/dogryziesz?
                                  4. skad wiesz ze pracuje na tym nieszczesnym zmywaku i jak sie ma to
                                  do zgryzliwosci, mozna byc przeciez zgryzliwa pania manager?

Jestem zyczliwa dla ludzi, niemniej glupie pytania budza we mnie
                                  zgryzliwosc. No nic na to nie poradze , taka jestem.
                                  • annajustyna Re: bardziej przeszkadza plemnikom glupota 14.04.09, 09:32
                                    Teraz wiesz, jak sie dziewczyny czuja po lekturze Twoich wypocin. Nie, nie
                                    jestes zyczliwa do ludzi. Jestes paskudna. Wlazisz na te fora tylko, by ludziom
                                    dokuczyc, a nie by np. sluzyc dobra rada i odrobina chocby zyczliwosci.
                                    • 18_lipcowa1 Re: bardziej przeszkadza plemnikom glupota 14.04.09, 09:36
                                      annajustyna napisała:

> Teraz wiesz, jak sie dziewczyny czuja po lekturze Twoich wypocin.
                                      Nie, nie
                                      > jestes zyczliwa do ludzi. Jestes paskudna. Wlazisz na te fora
                                      tylko, by ludziom
                                      > dokuczyc, a nie by np. sluzyc dobra rada i odrobina chocby
                                      zyczliwosci.

Alez mnie nie obchodzi kto jak sie czuje i czy jestem paskudna czy
                                      nie. I ze twoje posty nic nie dadza.Kiedy to wreszcie do Ciebie
                                      dotrze?
                                      • annajustyna Re: bardziej przeszkadza plemnikom glupota 14.04.09, 14:10
                                        Smutne to, zejestes pozbawiona empatii, bo to wlasnie m.in. rozni nas od
                                        zwierzat sad.
                • 18_lipcowa1 Re: bardziej przeszkadza plemnikom glupota 13.04.09, 19:09
                  annajustyna napisała:

> Ty zaszlas po orgazmie - wlasciwie nie powinnam byla pytac,
                  przeciez dla Ciebie
                  > sfera intymna nie istnieje, niestety nie napisalas, czy po
                  lechtaczkowym czy
                  > pochwowym...

Oh zapomnialabym- to byl pochwowy.
                  • annajustyna Re: bardziej przeszkadza plemnikom glupota 13.04.09, 19:23
                    Niestety nikogo to tak naprawde nie interesuje...Ba, w powiazaniu z Twoimi
                    podlymi wypowiedziami takie zwierzenie moze wrecz budzic odraze.
                    • 18_lipcowa1 Re: bardziej przeszkadza plemnikom glupota 13.04.09, 19:33
                      annajustyna napisała:

> Niestety nikogo to tak naprawde nie interesuje...Ba, w powiazaniu
                      z Twoimi
                      > podlymi wypowiedziami takie zwierzenie moze wrecz budzic odraze.

Ktore slowo tak bardzo Cie bulwersuje?
                      Orgazm? Pochwa? Lechtaczkowy?
                      Jesli budzi to w Tobie odraze, to gratuluje masochizmu-wszak czytasz
                      to...
                      • annajustyna Re: bardziej przeszkadza plemnikom glupota 13.04.09, 19:38
                        Nie - robi sie obraz (mam nadzieje, ze falszywy) wulgarnej dziewczyny z solarka
                        i tipsami. Jak napisalam - mam nadzieje, ze rzeczywistosc jest nieco bardziej
                        wyrafinowana i predzej czy pozniej zmadzejesz. W koncu chyba chcesz przekazac
                        jakies wartosci swemu dziecku poza zgryzliwoscia?!
                        • 18_lipcowa1 Re: bardziej przeszkadza plemnikom glupota 13.04.09, 20:12
                          annajustyna napisała:

> Nie - robi sie obraz (mam nadzieje, ze falszywy) wulgarnej
                          dziewczyny z solarka
                          > i tipsami.

Powaznie? Uwazasz ze tylko opalone, wytipsowane dziewczyny
                          przezywaja orgazmy pochwowe? Albo ze dziecko powstaje na skutek
                          satysfakcjonujacego seksu a nie 'przytulanka' wyliczonego co do dnia
                          i godziny?

No to sie moja droga mozesz uwazac za porzadna, wspolczuje,,,,

Jak napisalam - mam nadzieje, ze rzeczywistosc jest nieco bardziej
                          > wyrafinowana i predzej czy pozniej zmadzejesz.

A ja tam nie mam nadzieji ze zmadrzejesz bo mnie to malo obchodzi.

W koncu chyba chcesz przekazac
                          > jakies wartosci swemu dziecku poza zgryzliwoscia?!

No nie wiem w sumie, zastanowie sie.
                          • annajustyna Re: bardziej przeszkadza plemnikom glupota 13.04.09, 20:15
                            "nadzieji" - i wszystko jasne. Tipsy i solarium nie maja nic do udanego pozycia
                            seksualnego. Ale swiadcza o pewnych wartosciach.
                            • 18_lipcowa1 Re: bardziej przeszkadza plemnikom glupota 13.04.09, 20:22
                              annajustyna napisała:

> "nadzieji" - i wszystko jasne. Tipsy i solarium nie maja nic do
                              udanego pozycia
                              > seksualnego. Ale swiadcza o pewnych wartosciach.

O jakich? Co ma do tego moj orgazm pochwowy bo juz normalnie nie
                              nadazam za twym specyficznym tokiem rozumowania?
                              Tipsy i solarium nie swiadcza akurat o zadnych wartosciach,tylko o
                              stylu ktory danej osobie pasuje/ jest potrzebny do zycia. Jak
                              malostkowa osoba teraz sie okazujesz skoro oceniasz ludzi po tym
                              jaki maja styl....No to moja zgryzliwosc przy tym to maly pikus.
                              Idz sie przewietrz bo naprawde zle z toba kolezanko.
                              • annajustyna Re: bardziej przeszkadza plemnikom glupota 14.04.09, 09:30
                                Che, che, nie ma to jak zagonic matolka w kozi rog, sam nie wie, ze sie totalnie
                                obnazyl smile. A styl zewnwtrzny odzwierciedla zazwyczaj wnetrze czlowieka.
                                • 18_lipcowa1 Re: bardziej przeszkadza plemnikom glupota 14.04.09, 09:38
                                  annajustyna napisała:

> Che, che, nie ma to jak zagonic matolka w kozi rog, sam nie wie,
                                  ze sie totalni
                                  > e
                                  > obnazyl smile. A styl zewnwtrzny odzwierciedla zazwyczaj wnetrze
                                  czlowieka.

Przykre ze oceniasz ludzi po wygladzie. Malostkowa jestes, no ale na
                                  forum kreujesz sie na cudna, wyrozumiala i w ogole och i ach, moze
                                  ktos Ci uwierzy, moze Ci zalezy by ktos uwierzyl, moze zalezy Ci na
                                  opinii forum? Mam to gdzies.
                                  Nie, nie zapedzilas mnie w kozi rog, sam sie zapedzilas. Juz nie
                                  wiesz co piszesz i chyba nawet juz nie wiesz do kogo pijesz.
                                  • 18_lipcowa1 Re: bardziej przeszkadza plemnikom glupota 14.04.09, 09:39
                                    18_lipcowa1 napisała:

> annajustyna napisała:
                                    >
                                    > > Che, che,- i wszystko jasne...
                                    • annajustyna Re: bardziej przeszkadza plemnikom glupota 14.04.09, 09:55
                                      Doskonale wiem, co pisze. Wiesz, jestem dosc inteligentna - nie musze tego
                                      podkreslac solarium (to chyba Twoj sens zycia, nawet dla dziecka z niego nie
                                      rezygnujesz). Cha, cha, bede miala swietny humor caly dzien. Nie ma to jak
                                      wymiana zdan z MATOLEM tongue_out.
                                      • 18_lipcowa1 Re: bardziej przeszkadza plemnikom glupota 14.04.09, 09:59
                                        annajustyna napisała:

> Doskonale wiem, co pisze. Wiesz, jestem dosc inteligentna

Slyszalam ze jak cos sie czesto powtarza to mozna w to w koncu
                                        uwierzyc. Sprobuj do lusterka.

- nie musze tego
                                        > podkreslac solarium (to chyba Twoj sens zycia, nawet dla dziecka z
                                        niego nie
                                        > rezygnujesz).

Ale o co Ci chodzi z tym solarium?

Cha, cha, bede miala swietny humor caly dzien. Nie ma to jak
                                        > wymiana zdan z MATOLEM tongue_out.

Ciesze sie ze poprawilas sobie humor na caly dzien. Rzeczywiscie
                                        rozmowa z matolem moze poprawiac humor, przynajmniej poczulas sie
                                        madrzejsza.Cale szczescie ze nie dyskutowalas z kims kto ma wyzsze
                                        IQ od ciebie bo chyba bys nie byla taka wesola ,heh. Gratuluje
                                        samooceny.
                                        • annajustyna Re: bardziej przeszkadza plemnikom glupota 14.04.09, 10:00
                                          Miotaj sie dalej big_grin.
                                          • 18_lipcowa1 Re: bardziej przeszkadza plemnikom glupota 14.04.09, 10:07
                                            annajustyna napisała:

> Miotaj sie dalej big_grin.

Oho kolejny koronny argument jak juz brak innych.
                                            Stary jak net i fora.
                                            • annajustyna Re: bardziej przeszkadza plemnikom glupota 14.04.09, 10:40
                                              Ale sama widzisz, jak to przyjemnie, jak ktos na Ciebie naskakuje i szydzi
                                              wyciagajac wrecz argumenty z ponizej pasa? Mam nadzieje, ze jakies wnioski
                                              wyciagniesz i pokazesz, ze faktycznie potrafisz byc zyczliwa. A glupkowatych
                                              Twoim zdaniem watkow po prostu nie czytaj.
                                              • 18_lipcowa1 Re: bardziej przeszkadza plemnikom glupota 14.04.09, 10:45
                                                annajustyna napisała:

> Ale sama widzisz, jak to przyjemnie, jak ktos na Ciebie naskakuje
                                                i szydzi
                                                > wyciagajac wrecz argumenty z ponizej pasa? Mam nadzieje, ze jakies
                                                wnioski
                                                > wyciagniesz i pokazesz, ze faktycznie potrafisz byc zyczliwa. A
                                                glupkowatych
                                                > Twoim zdaniem watkow po prostu nie czytaj.

Jasne, no dalas mi popalic ze hej.
                                                Nie, nie ma wnioskow. Nie zmienie sie tylko dlatego ze jakas
                                                nawiedzona panna nazwala mnie matolem.
                                                Teraz tylko brakuje- zal mi Ciebie i wspolczuje twojemu dziecku.
                                                Idz sie przewietrz, wczoraj ci troche pomoglo, to moze i dzis pomoze?
                                                • nati.82 Re: bardziej przeszkadza plemnikom glupota 14.04.09, 10:50
                                                  Przeczytałam całą waszą "dyskusję" i zastanawiam się w jaki sposób chciałaś
                                                  annojustyno pokazać liopcowej, że stosuje ciosy poniżej pasa? Tym, że napisałaś
                                                  nie wiadomo po co o solarium i wyciągając tego typu bzdury? Niestety nie
                                                  zauważasz jednej małej rzeczy: lipcowa odnosi się zawsze do postów i wypowiedzi
                                                  forumowiczek, a ty sobie wymyślasz głupoty na poczekaniu. Ani to śmieszne, ani
                                                  żałosne.
                                                  • annajustyna Re: bardziej przeszkadza plemnikom glupota 14.04.09, 11:08
                                                    Odnioslam sie do autentycznych wypowiedzi Lipcowej w innych watkach. Nic sobie
                                                    nie wymyslilam.
                                                  • easyblue Re: bardziej przeszkadza plemnikom glupota 14.04.09, 13:11
                                                    >lipcowa odnosi się zawsze do postów i wypowiedzi
                                                    > forumowiczek
                                                    ???
                                                    Więc skorzystaj z wyszukiwarki gazetowej.
                                                    Nie bez przyczyny nie przyjęli jej na zamknięte forum.
                                                  • nati.82 Re: bardziej przeszkadza plemnikom glupota 14.04.09, 13:16
                                                    Wiesz... zazwyczaj tolerowane są tylko kółka wzajemnej adoracji, które sobie
                                                    spijają z dziubków
                                                • annajustyna Re: bardziej przeszkadza plemnikom glupota 14.04.09, 11:05
                                                  Nie, nigdy nie napisze nic zgryzliwego na temat czyjekogolwiek dziecka,
                                                  obojetnie na jakie "tory" zeszlaby wymiana zdan.
                                                  • easyblue Re: bardziej przeszkadza plemnikom glupota 14.04.09, 13:15
                                                    Z lipcową nie ma sensu dyskutować. Chamstwo, czasami bezdenna głupota i
                                                    odpychający stosunek do piszących są jej wizytówką.
                                                  • 18_lipcowa1 Re: bardziej przeszkadza plemnikom glupota 14.04.09, 18:18
                                                    easyblue napisała:

> Z lipcową nie ma sensu dyskutować. Chamstwo, czasami bezdenna
                                                    głupota i
                                                    > odpychający stosunek do piszących są jej wizytówką.

No tak bo na prywatnym forum to po prostu intelekt i uprzejmosc razi
                                                    w oczy, wrecz poraza....
                                                  • zyrafa27 Re: bardziej przeszkadza plemnikom glupota 16.04.09, 17:17
                                                    Przeczytałam wszystkie posty i nie wiem skąd w Was drogie mamusie
                                                    tyle jadu i nienawiści, przecież właśnie spełniacie najważniejszą
                                                    misję w życiu(jak któraś tam z Was napisała w innym wątku)- no po
                                                    prostu nie wypadasmile. Chociaż tu mam odrębne zdanie - nie uważam, że
                                                    bycie matką jest czymś wyjątkowym, ale raczej dość pospolitym
                                                    zjawiskiem występującym w przyrodzie.
                                                    Lipcowa nie komentuje bez powodu, ona swoimi uwagami komentuje
                                                    głupotę ludzką, bardzo powszechną (nie tylko w wypowiedziach na tym
                                                    forum)
                                                    Bo wbrew powiedzeniu - bywają pytania głupie, drogie panie. A główne
                                                    pytanie wątkowe należy do nich.

easyblue napisała:

> Z lipcową nie ma sensu dyskutować. Chamstwo, czasami bezdenna
                                                    głupota i
                                                    > odpychający stosunek do piszących są jej wizytówką.

• kaamilka Re: bardziej przeszkadza plemnikom glupota 14.04.09, 12:44
                              Tipsy i solarium nie maja nic do udanego pozycia
                              > seksualnego. Ale swiadcza o pewnych wartosciach.

No proszę Cię...! Znasz takie powiedzenie "nie oceniaj książki po
                              okładce"? Jak tipsy mogą świadczyć o wartościach... Ręce i cycki
                              opadają - jak mawia mój mąż tongue_out
                              • annajustyna Re: bardziej przeszkadza plemnikom glupota 14.04.09, 14:09
                                Tipsy dlugie np. na pare centymetrow i z brokatem swiadcza glownie o
                                wyrafinowanym guscie :p. Nie mam nic do sztucznych paznokci majacych na celu
                                wzmocnienie plytki paznokciowej i o cywilizowanej dlugosci. Poza tym podalam je
                                jako symbol. Chamskie blond wlosy a la Pamela tez moglyby to byc (ps. nie mam
                                nic do farbowanych blondynek o ladnie dopasowanym kolorze wlosow). Nie
                                interpretuj moich wypowiedzi doslownie, bo nie o to chodzilo. A powiedzenie o
                                rekach i piersiach nie zostalo wymyslone przez Twojego meza - swego czasu
                                (ladnych pare lat temu) propagowala je niejaka siostra Bozena, gwiazda forum na
                                Onecie big_grin.
                                • kaamilka Re: bardziej przeszkadza plemnikom glupota 14.04.09, 15:12
                                  A powiedzenie o
                                  > rekach i piersiach nie zostalo wymyslone przez Twojego meza -
                                  swego czasu
                                  > (ladnych pare lat temu) propagowala je niejaka siostra Bozena,
                                  gwiazda forum na
                                  > Onecie big_grin.

To już nadinterpretacja! "Jak mawia" nie znaczy "Jak wymyślił"
                                  • annajustyna Re: bardziej przeszkadza plemnikom glupota 14.04.09, 15:31
                                    Ale zabrzmialo jakby tylko on tak mawial tongue_out.
                                    • kaamilka Re: bardziej przeszkadza plemnikom glupota 14.04.09, 15:41
                                      naditerpretacja z Twojej strony
    • angelkochanie Re: Czy plemnikom przeszkadza stan podgoraczkowy? 08.04.09, 18:33
      moja stala temperatura ciala jest 37.2... nio i jakos mi to nie przeszkodzilo w
      zajciu w ciaze... bardziej sie martwie teraz o moje malenstwo... bo dziecko w
      lonie matki ma od 8 do 10 stopni wyzsza tem niz jego mamusia...dlatego w ciazy
      ne mozna doprowadzic do wysokiej tem ciala...
      • 18_lipcowa1 Re: Czy plemnikom przeszkadza stan podgoraczkowy? 08.04.09, 19:47
        angelkochanie napisała:

> moja stala temperatura ciala jest 37.2... nio i jakos mi to nie
        przeszkodzilo w
        > zajciu w ciaze... bardziej sie martwie teraz o moje malenstwo...
        bo dziecko w
        > lonie matki ma od 8 do 10 stopni wyzsza tem niz jego mamusia...

jesoooooooooooooooooo.
        • angelkochanie Re: 18_lipcowa1 08.04.09, 20:07

odpowiedz prosze udzielac w jezyku polski....
          • nglka Re: 18_lipcowa1 10.04.09, 00:21
            No.. tu wyjątkowo Lipcową poprę.
            Jakie 8-10 stopni? Czy ty wiesz co byłoby z zarodka, ew. płodu, gdyby zamiast 37
            miało 47 stopni?
            Wiesz, jak wygląda jajko na twardo?
            No to mniej więcej taką konsystencję miałoby Twoje dziecko.
            Człowiek umiera gdy ścina się białko a białko zaczyna się ścinać powyżej 42-43
            stopni.

W łonie matki nie jest 8-10 razy więcej stopni - ale max 1 stopień.
            Niebezpieczna dla płodu jest temperatura powyżej 39 stopni, czyli jeśli Ty masz
            powyżej 38 to jest to stan alarmujący.
    • nati.82 Re: Czy plemnikom przeszkadza stan podgoraczkowy? 08.04.09, 19:53
      Bardzo im przeszkadza. Latają wtedy jak oparzone i nie mogą trafić do celu.
      • 18_lipcowa1 Re: Czy plemnikom przeszkadza stan podgoraczkowy? 08.04.09, 20:49
        nati.82 napisała:

> Bardzo im przeszkadza. Latają wtedy jak oparzone i nie mogą trafić
        do celu.

Ja mysle ze moga sie zagrzac, opalic i dziecko moze sie urodzic
        czarne.
        • nati.82 Re: Czy plemnikom przeszkadza stan podgoraczkowy? 08.04.09, 21:18
          Jeśli farbowała wtedy włosy, to jest szansa na rude.
          • easyblue Re: Czy plemnikom przeszkadza stan podgoraczkowy? 08.04.09, 21:28
            Jak pojawia się lipcowa, to od razu pojawia się więcej odważnych
            chcących popisac swoją głupotą...
            • nati.82 Re: Czy plemnikom przeszkadza stan podgoraczkowy? 08.04.09, 21:32
              Czytaj i się ucz, żebyś więcej nie musiała się uzewnętrzniać na forum!
            • lal-a85 Re: Czy plemnikom przeszkadza stan podgoraczkowy? 08.04.09, 21:35
              Nie reagować i tyle! Dziewczyny, dajecie się prowokować, a ta jędza ręce zaciera. Toż to brak słów. Obraża i jad swój wylewa. IGNOROWAĆ!
            • 18_lipcowa1 Re: Czy plemnikom przeszkadza stan podgoraczkowy? 08.04.09, 22:02
              easyblue napisała:

> Jak pojawia się lipcowa, to od razu pojawia się więcej odważnych
              > chcących popisac swoją głupotą...

i coraz wiecej takich ktore chca sobie na lipcowej pouzywac
              znamy sie? zrobilam ci cos? bo nie znam nicka a sie czepiasz
              • mloda19877 Re: Czy plemnikom przeszkadza stan podgoraczkowy? 08.04.09, 22:11
                buhehehe biedna lipcowa coraz więcej osób chce sobie na niej
                poużywać big_grin ojojoj haha
                • 18_lipcowa1 Re: Czy plemnikom przeszkadza stan podgoraczkowy? 08.04.09, 22:16
                  mloda19877 napisała:

> buhehehe biedna lipcowa coraz więcej osób chce sobie na niej
                  > poużywać big_grin ojojoj haha

ojoj ulzylo ci dziecko?
                  to idz sie pouczyc biologii
                  • mloda19877 Re: Czy plemnikom przeszkadza stan podgoraczkowy? 08.04.09, 22:30
                    18_lipcowa1 napisała:

> mloda19877 napisała:
                    >
                    > > buhehehe biedna lipcowa coraz więcej osób chce sobie na niej
                    > > poużywać big_grin ojojoj haha
                    >

> ojoj ulzylo ci dziecko?
                    > to idz sie pouczyc biologii

Raczej tobie bym polecała nauke biologii skoro jesteś święcie
                    przekonana o tym że w momencie orgazmu (kobiecego) dochodzi do
                    zapłodnieniatongue_out Chociaż innych w ten sposób nie uświadamiaj.
                    >
                    >
                    • 18_lipcowa1 Re: Czy plemnikom przeszkadza stan podgoraczkowy? 08.04.09, 22:36

> Raczej tobie bym polecała nauke biologii skoro jesteś święcie
                      > przekonana o tym że w momencie orgazmu (kobiecego) dochodzi do
                      > zapłodnieniatongue_out Chociaż innych w ten sposób nie uświadamiaj.

yyy ty po prostu nie zrozumialas tamtego postu
                      • weska3 Re: Czy plemnikom przeszkadza stan podgoraczkowy? 14.04.09, 14:16
                        lipcowa - kiedy lecisz na sabat? Miotła ci się zepsuła? Ja bym ci zaproponowała
                        żebyś przeniosła się na jakieś inne forum - najlepiej przeznaczone dla wiedźm.
                        Trochę mogłybyśmy odetchnąć tu od ciebie.
                        • 18_lipcowa1 Re: Czy plemnikom przeszkadza stan podgoraczkowy? 14.04.09, 18:17
                          weska3 napisała:

> lipcowa - kiedy lecisz na sabat? Miotła ci się zepsuła? Ja bym ci
                          zaproponowała
                          > żebyś przeniosła się na jakieś inne forum - najlepiej przeznaczone
                          dla wiedźm.
                          > Trochę mogłybyśmy odetchnąć tu od ciebie.

Ale ty nie chcesz 'oddychac' beze mnie, po co mam ci to robic?
                          • weska3 Re: Czy plemnikom przeszkadza stan podgoraczkowy? 15.04.09, 07:37
                            no chyba zaczyna się mój organizm przyzwyczajać smile jak zawieje nieświeżością to
                            już wiem od kogo.
                            • 18_lipcowa1 Re: Czy plemnikom przeszkadza stan podgoraczkowy? 15.04.09, 08:56
                              weska3 napisała:

> no chyba zaczyna się mój organizm przyzwyczajać smile jak zawieje
                              nieświeżością to
                              > już wiem od kogo.

no widzisz ,jaka jestes sprytna
    • semi-dolce Re: Czy plemnikom przeszkadza stan podgoraczkowy? 12.04.09, 02:01
      Masz rację - to głupie.
    • angelkochanie Re: Czy plemnikom przeszkadza stan podgoraczkowy? 14.04.09, 15:20
      <script type="text/javascript"
      src="http://fotoforum.gazeta.pl/zajawka.xjs?id=3981025821&a=angelkochanie&tag=&showTitle=1&count=3&defaultStyles=1">
      </script>

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka