ainer1 01.12.03, 18:58 Witam serdecznie. Jestem w 25 tygodniu i włąsnie zastanawiam sie nad basenem. Mozecie jakis polecic w Warszawie? Czysty i niechlorowany? Renia Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pablito32 Re: basen w ciazy 02.12.03, 11:50 Cześć, Ja chodzę na basen już od kilku dobrych tygodni (planowalam wczesniej ale jakos nigdy nie mialam czasu) jestem w 34 tyg. i pływanie bardzo mi pomaga na kręgosłup i ogólne rozluźnienie, polecam. Chodzę na taki "przyszkolny" choc to zupelnie inna instytucja Pływalnia "Foka" na ul. Esperanto. Woda jest ozonowana, szatnie ok. Czasami tylko tłoczno szczególnie po 18:00 więc staram się chodzić do 17:00 ( do 16:00 udzielają się dzieci i "staruchom" wstęp wzbroniony)) ). Ale takich basenów jest kilka w w-wie.. Pozdrawiam, Aga Odpowiedz Link Zgłoś
olinerkha Re: basen w ciazy 02.12.03, 12:32 My z racji miejsca zamieszkania chodzimy na "Warszawiankę" (26 tydzień). Również polecam, szczególnie jacuzzi juz po pływaniu Zastanawiam się tylko czy to bulgotanie nie straszy dzieciaczka, bo bardzo potem spokojna/y. Ale może własnie je uspokaja? pozdrowionka, Odpowiedz Link Zgłoś
ainer1 Re: basen w ciazy 02.12.03, 15:52 dziekuje za odpowiedzi, wlasnie myslalam o warszawiance. czystosc wody to dla mnie najwazniejsze - czy sa moze godziny dla brzuszkow specjalne? I jeszcze jedno - mam nadzieje, ze plywajaca kobieta w cazy nie wzbudza tam sensacji? :> Renik Odpowiedz Link Zgłoś
olinerkha Re: basen w ciazy 02.12.03, 16:20 Możesz być spokojna... Ja jakoś nigdy na inną ciężarówke się nie natknęłam, ale nigdy też nie miałam poczucia że wzbudzam sensacje. Ostatnio za to widziałam tam takie kilku miesięczne, może półroczne, maluszki i to mi się szalenie podobało. Też tak chcę, jak juz dzidziul będzie po tej stronie pozdrawiam Ola PS: Może się kiedyś spotkamy (ja chodzę najczęściej w weekendy rano, bo wtedy jest mniej ludzi) Odpowiedz Link Zgłoś
opolanka1 Re: basen w ciazy 02.12.03, 19:55 Pamiętajcie tylko, że w jacuzzi..najbardziej rozwijają sie wszelkiego rodzaju bakterie, które powodują grzybice. Goraco woda, sprzyja rozmnażaniu tego paskuctwa... a tak wogóle to miłego taplania w wodzie!!! Odpowiedz Link Zgłoś
olga_g Re: basen w ciazy 03.12.03, 15:19 Cześć dziewczyny! Ja właśnie chodziłam na basen i często korzystałam z jakuzzi i niestety nabawiłam się grzyba. Teraz lekarz niestety stanowczo mi zakazał. Trochę szkoda, bo bardzo to lubię. Takwięc dziewczyny, uważajcie dobrze na czystość waszych basenów!! Olga 1 12tyg ktoś Odpowiedz Link Zgłoś
malilka Re: basen w ciazy 03.12.03, 22:35 Mój lekarz od razu kazał mi zapomnieć o pływaniu w największym siedlisku bakterii i grzybów jakim jest basen Odpowiedz Link Zgłoś