Dodaj do ulubionych

basen w ciazy

01.12.03, 18:58
Witam serdecznie.

Jestem w 25 tygodniu i włąsnie zastanawiam sie nad basenem.
Mozecie jakis polecic w Warszawie?
Czysty i niechlorowany?

Renia
Obserwuj wątek
    • pablito32 Re: basen w ciazy 02.12.03, 11:50
      Cześć,
      Ja chodzę na basen już od kilku dobrych tygodni (planowalam wczesniej ale jakos
      nigdy nie mialam czasu) jestem w 34 tyg. i pływanie bardzo mi pomaga na
      kręgosłup i ogólne rozluźnienie, polecam. Chodzę na taki "przyszkolny" choc to
      zupelnie inna instytucjasmile Pływalnia "Foka" na ul. Esperanto. Woda jest
      ozonowana, szatnie ok. Czasami tylko tłoczno szczególnie po 18:00 więc staram
      się chodzić do 17:00 ( do 16:00 udzielają się dzieci i "staruchom" wstęp
      wzbronionysmile)) ). Ale takich basenów jest kilka w w-wie..

Pozdrawiam,
      Aga
      • olinerkha Re: basen w ciazy 02.12.03, 12:32
        My z racji miejsca zamieszkania chodzimy na "Warszawiankę" (26 tydzień).
        Również polecam, szczególnie jacuzzi juz po pływaniu smile Zastanawiam się tylko
        czy to bulgotanie nie straszy dzieciaczka, bo bardzo potem spokojna/y. Ale może
        własnie je uspokaja?
        pozdrowionka,
        • ainer1 Re: basen w ciazy 02.12.03, 15:52
          dziekuje za odpowiedzi, wlasnie myslalam o warszawiance.
          czystosc wody to dla mnie najwazniejsze - czy sa moze godziny dla brzuszkow
          specjalne?
          I jeszcze jedno - mam nadzieje, ze plywajaca kobieta w cazy nie wzbudza tam
          sensacji? :>

Renik
          • olinerkha Re: basen w ciazy 02.12.03, 16:20
            Możesz być spokojna... Ja jakoś nigdy na inną ciężarówke się nie natknęłam, ale
            nigdy też nie miałam poczucia że wzbudzam sensacje. Ostatnio za to widziałam
            tam takie kilku miesięczne, może półroczne, maluszki i to mi się szalenie
            podobało. Też tak chcę, jak juz dzidziul będzie po tej stronie smile
            pozdrawiam
            Ola
            PS: Może się kiedyś spotkamy (ja chodzę najczęściej w weekendy rano, bo wtedy
            jest mniej ludzi)
        • opolanka1 Re: basen w ciazy 02.12.03, 19:55
          Pamiętajcie tylko, że w jacuzzi..najbardziej rozwijają sie wszelkiego rodzaju
          bakterie, które powodują grzybice. Goraco woda, sprzyja rozmnażaniu tego
          paskuctwa...
          a tak wogóle to miłego taplania w wodzie!!!
          • olga_g Re: basen w ciazy 03.12.03, 15:19
            Cześć dziewczyny! Ja właśnie chodziłam na basen i często korzystałam z jakuzzi
            i niestety nabawiłam się grzyba. Teraz lekarz niestety stanowczo mi zakazał.
            Trochę szkoda, bo bardzo to lubię. Takwięc dziewczyny, uważajcie dobrze na
            czystość waszych basenów!!
            Olga 1 12tyg ktoś
            • malilka Re: basen w ciazy 03.12.03, 22:35
              Mój lekarz od razu kazał mi zapomnieć o pływaniu w największym siedlisku
              bakterii i grzybów jakim jest basen sad

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka