polonus5 17.12.09, 01:35 świąteczny rarytas !!! Material Filmowy Polsatu: wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/10,88721,7372636,Makaron_i_mleko_to_dla_tych_rodzin_swiateczny_rarytas.html Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dunajec1 Re: świąteczny rarytas 17.12.09, 01:49 Doloz jeszcze manne z nieba za ktora to bedzie trzeba dac "na tace" Odpowiedz Link Zgłoś
purkacz Re: świąteczny rarytas 17.12.09, 02:57 mam do ciebie osobista wielka prosbe, ok? Badz tak laskaw i przestanie fqrviac swoimi postami o niedostatku. Sam wiesz ze u ciebie panuje nedza i to chroniczna, nawet TV cyfrowej u was nie ma wiec zawies swoja dzialnosc do przyszlego roku. Za siebie oczywiscie jak zwykle nie recze. Odpowiedz Link Zgłoś
ratpole Re: świąteczny rarytas 17.12.09, 03:14 purkacz napisała: > mam do ciebie osobista wielka prosbe, ok? Badz tak laskaw i przestanie fqrviac > swoimi postami o niedostatku. U normalnych ludzi takie posty wywoluja odruch wspolczucia, u ciebie jak widac furie. To pewnie twoj dostatek tak sie manifestuje. Nawet kupno bulki u wlocha doprowadza cie do szalu hehehe Odpowiedz Link Zgłoś
rat_canals Re: świąteczny rarytas 17.12.09, 03:17 ratpole napisał: > purkacz napisała: > > > mam do ciebie osobista wielka prosbe, ok? Badz tak laskaw i przestanie fq > rviac > > swoimi postami o niedostatku. > > U normalnych ludzi takie posty wywoluja odruch wspolczucia, u ciebie jak widac > furie. To pewnie twoj dostatek tak sie manifestuje. Nawet kupno bulki u wlocha > doprowadza cie do szalu hehehe > ty sciur, jak zwykle bladzisz, ch... z bulkom ode itala, ta zielona kutrka tez mnie powalila, skad miales takom? Odpowiedz Link Zgłoś
gassarbajter Re: świąteczny rarytas 17.12.09, 03:30 zmieniles nik ?ty kupowaty !!!!! karpie beda dawane za darmo w Salvation Army ,zapisz sie !! Odpowiedz Link Zgłoś