starypierdola 28.01.10, 21:45 www.economist.com/world/europe/displaystory.cfm?story_id=15394158 I komu tu wierzyc? Mysle ze jednak Polonusowi; ten czlowiek madrze pisze. Ma analityczne o wyjatkowo inteligentne spostrzezenia ) Niewierny Tomasz SP Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
polonus5 Cos dla starego pierdoly !!! 28.01.10, 22:17 Oglądaja relacje o bezdomnych w Polsce jestem dość zszokowany. Nie przypuszczałem, że Polska ma aż tylu bezdomnych. Teraz w wyniku tej ostrej zimy wielu z nich umiera. Już ponad 200 osób zamarzło tej zimy Minionej doby w Polsce z powodu mrozów zmarło 10 osób - informuje Rządowe Centrum Bezpieczeństwa. Od 1 listopada ubiegłego roku zamarzły 202 osoby - powiedziała Anna Adamkiewicz z Rządowego Centrum Bezpieczeństwa. Zobacz Warszawa przegonila Toronto !!! wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/10,88721,7157083,Noclegownie_i_schroniska_pekaja_w_szwach.html Odpowiedz Link Zgłoś
starypierdola Zamarzaja, powiadasz? 28.01.10, 22:23 No coz, w Argentynie przed rokiem tez mieli sroga zime w czasie ktorej zamarzlo na smierc ponad 150 osob. Tyle ze to uszlo Twojej uwagi. A wiesz moze ilu Indian i Metysow zamarzlo w Saskatchewan, wywiezionych w pole przez policje i zostawionych na mrozie? To tez mogla by byc ciekawa statystyka. Ale jak pisze wyzej, wierze Ci bez zastrzezen, choc czasem wygladasz na masochistycznego dewiata. Twoj kolega forumowy SP Odpowiedz Link Zgłoś
warchclski przeciez polonus5 nie zna angielskiego 29.01.10, 01:05 to kto mu to przetlumaczy? moze eczek? heheh Odpowiedz Link Zgłoś
rhubarb Ja ja dass ist ja eine unwarscheinliche Scheisse 29.01.10, 02:29 > No coz, w Argentynie przed rokiem tez mieli sroga zime w czasie ktorej zamarzlo > na smierc ponad 150 osob. Tyle ze to uszlo Twojej uwagi. polonus5 to przypadek kliniczny, ale co ma Argentyna wspolnego z Polska? Moze jeszcze dopisz co sie dzieje na Ivory Coast lub o murzynach ktorych bija? > A wiesz moze ilu Indian i Metysow zamarzlo w Saskatchewan, wywiezionych w pole > przez policje i zostawionych na mrozie? To tez mogla by byc ciekawa statystyka Polonus i Starypie... sa do siebie zadziwiajaco podobni. Polonus to spamer, ktory sypie linkami bez sensu poniewaz sam nic nie potrafi napisac. SP to spamer, ktory potrafi pisac, ale tylko pierdoly i starannie unika podawania linkow, ktore moglyby zaszkodzic wiarygodnosci jego wybujalej acz watlej wyobrazni sklerocialego petera pana. No ile zamarzlo? Slyszalem o 1 przypadku, ktory byl glosny. Gdzie te statystyki? Gdzie te pola? > masochistycznego dewiata. co to takiego ten dewiat? Odpowiedz Link Zgłoś
rat_canals Re: Ja ja dass ist ja eine unwarscheinliche Schei 29.01.10, 02:59 ty, rehab ty jestes od dr.drew ? Odpowiedz Link Zgłoś
starypierdola Du bist eine unwarscheinliche Scheiss! 29.01.10, 05:36 Inteligencja nie blyszczysz. 1. Jak jestem SP to przeciez musze pisac pierdoly, nichts war? 2. Zamarznieci ludzie, gdzie by nie zamarzli: na Syberii, w Saskatchewan, Argentynie, Polsce, pod Stalingradem czy we Vaterlandzie sa LUDZMI. BTW.: w miejscach ktore wymieniles nikt z zimna nie umiera. Wiekszosc przedszkolakow wie czemu. 3.I jak to z Toba jest: Polonus daje Ci za duzo linkow, ja za malo, nikt pisac nie umie, a Ty co? Moze podnies dupsko z fotela podejdz do komputera, pokaz jak umiesz czytac, rozumiec slowo pisane, pisac i sam poszukaj linkow. Moze sie przy tym rozwiniesz? 4. Sprawdz ten Saskatchewan i zaraportuj czego sie dowiedziales. To Twoje zadanie domowe; skoryguje jak napiszesz znowu glupoty. Wychowawca jełopów i nieudaczników SP Odpowiedz Link Zgłoś
harbourfront Re: Du bist eine unwarscheinliche Scheiss! 29.01.10, 14:33 " a big, poor country with shambolic governments, dreadful roads and eccentric habits" Nic dodac nis ujac hehe Ale sam art pozytywny Odpowiedz Link Zgłoś
tow.ortalion Re: Du bist eine unwarscheinliche Scheiss! 29.01.10, 15:02 Opowiedz nam lepiej trochę o tym Avatarze. Z pewnością łatwiej ci było zrozumieć fabułę tego filmu, niźli treść tego artykułu. Odpowiedz Link Zgłoś
harbourfront Re: Du bist eine unwarscheinliche Scheiss! 29.01.10, 15:20 A moze o innym filmie? " Up in the Air" with George Clooney.Swietny film.POLECAM! Tylko ten George Clooney ...co kobiety w nim widza Odpowiedz Link Zgłoś
ontarian Re: Du bist eine unwarscheinliche Scheiss! 29.01.10, 15:30 harbourfront napisała: > A moze o innym filmie? " Up in the Air" with George > Clooney.Swietny film.POLECAM! tez polecam avatara jeszcze nie ogladalem, moze sie wybiore > Tylko ten George Clooney ...co kobiety w nim widza a co maciora w bonku widzi? hehehe Odpowiedz Link Zgłoś
bluff warto przeczytac ten artykol, 29.01.10, 21:56 a jeszcze bardziej Forum i wypowiedzi po tym,bardzo ciekawe. Odpowiedz Link Zgłoś
rat_canals ciekawe kto to ten maciej 29.01.10, 22:28 maciej2305 wrote: Jan 29th 2010 6:54 GMT Bardzo sie ciesze ze moglem przeczytac cos pozytywnego na temat Swojego Panstwa. Polska w ostatnich latach bardzo sie zmienila i to na lepsze. Chociaz patrzac na zycie biedniejszych ludzi to wiele nam brakuje do dostatku. Stereotyp komunistycznej Polski, juz dawno odszedl w zapomnienie. Polska zdobywa zaufanie zagranicznych inwestorow! Odpowiedz Link Zgłoś
udupi Re: ciekawe kto to ten maciej 30.01.10, 02:51 zupelnie jakbym czytal eczka. Odpowiedz Link Zgłoś
ratpole Re: ciekawe kto to ten maciej 30.01.10, 02:57 udupi napisał: > zupelnie jakbym czytal eczka. Czy ty sie zboczencu w koncu ozenisz czy ci jondra zgnily od przesiadywania w przeciagu w bagazniku? Odpowiedz Link Zgłoś
al-kochol-8 Re: ciekawe kto to ten maciej 30.01.10, 05:22 teraz probujesz wcisnac ze ty jestes juz ozeniony, he....niewazne czy szczesliwie Odpowiedz Link Zgłoś
rat_canals Re: ciekawe kto to ten maciej 30.01.10, 06:04 ratpole napisał: > udupi napisał: > > > zupelnie jakbym czytal eczka. > > Czy ty sie zboczencu w koncu ozenisz czy ci jondra zgnily od przesiadywania w > przeciagu w bagazniku? > no nie wiem co lepsze bagaznik czy portugalski korek Odpowiedz Link Zgłoś
udupi Re: ciekawe kto to ten maciej 30.01.10, 17:25 ty, szczurodup, myslisz ze mowisz do 13-latka, do 30-ki niezonaty do 40-ki niebogaty, heheheh a po 50ce park sztywnych, szkoda ze ci to nie wyszlo. ratpole napisał: > udupi napisał: > > > zupelnie jakbym czytal eczka. > > Czy ty sie zboczencu w koncu ozenisz czy ci jondra zgnily od przesiadywania w > przeciagu w bagazniku? > > Odpowiedz Link Zgłoś