Gość: Tomson IP: *.ipt.aol.com 21.02.04, 19:54 Wytlumacz raz na zawsze twoja logike uzywania usofa - przeciez jestes taki uczony. pokonczyles szkoly. Jestes oczytany.... Oswiec nas maluczkich i niewyksztalcinych, he, he, he Tomson Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: tato Re: Do Old Shatterhand IP: 81.208.36.* 21.02.04, 19:58 ...A kto cie kurwa zna na tym forum............ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomson Re: Do Old Shatterhand IP: *.ipt.aol.com 21.02.04, 19:58 a co nie znasz mnie - Tomson jestem Tomson Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tato Re: Do Old Shatterhand IP: 81.208.36.* 21.02.04, 20:00 ...Ten co wali gruche przed monitorem?............ .......nie nie znam............. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomson Re: Do Old Shatterhand IP: *.ipt.aol.com 21.02.04, 20:01 Nie wszyscy robia to co ty porabiasz przed monitorem Nie mosisz oglaszac calemu swiatu swojej rekreakcji Tomson Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tato Re: Do Old Shatterhand IP: 81.208.36.* 21.02.04, 20:04 Gość portalu: Tomson napisał(a): > Nie wszyscy robia to co ty porabiasz przed monitorem > > > Nie mosisz oglaszac calemu swiatu swojej rekreakcji > > Tomson ______________ ...Swiat kurwa patrzy na nas?.......... To kurwa pisz "musisz" a nie mosisz.........do chuja pana!........... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomson Re: Do Old Shatterhand IP: *.ipt.aol.com 21.02.04, 20:06 no to nie wiesz ze ja nie skonczylem podstawowki? Ja taki nie uczony jestem i chce od WAS - moich idoli forumowych doznac oswiecenia Tomson Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tato Re: Do Old Shatterhand IP: 81.208.36.* 21.02.04, 20:09 Odpowiadasz na : Gość portalu: Tomson napisał(a): > no to nie wiesz ze ja nie skonczylem podstawowki? > > Ja taki nie uczony jestem i chce od WAS - moich idoli forumowych doznac > oswiecenia > > Tomson ___________ ...Jestem tylko skromnym czlowiekiem co pisz z bledami............ .....Zawsze pisalem ze cie lubie............hehehe......... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Do Old Shatterhan Re: Do Old Shatterhand IP: *.fnj1.hawkcommunications.com 21.02.04, 20:01 qzwa - pisalem juz ze to uzywana sofa - uczyli was tam czytac w tej zawodowce w Monkach? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomson Re: Do Old Shatterhand IP: *.ipt.aol.com 21.02.04, 20:03 No nie niestety nie uczyli nas tak jak ciebie w Moskwie Tomson PS. Ale i tak cie lubimy, wprowadzasz pewien poziom rozryki na forum Odpowiedz Link Zgłoś