krolewna.sniezka 03.03.04, 04:38 Pytanie do panow na emigracji, czy po wyjezdzie z Polski dalej stosujecie zwyczaj "cmok w raczke" czy tez poniechaliscie tego polskiego zwyczaju? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lolo27l Re: Caluski w raczke 03.03.04, 04:46 tak bylo w czasach mlodosci... teraz wkladamy jezyk pod metrowa lechtaczke... Odpowiedz Link Zgłoś
syfilis Calowanie w reke ( w miejscu publicznym). 03.03.04, 04:59 Niehigieniczny anachronizm. Chyba juz umiera w Polsce. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: VIP-1 Re: Caluski w raczke IP: *.mt.sfl.net 03.03.04, 16:31 ta metrowa lechtaczke tos ty chyba u kobyly lizal tak lolus? Odpowiedz Link Zgłoś
iwannabesedated lepiej w raczke 03.03.04, 09:11 niz jak sie rzucaja i liza buty. Mnie to denerwuje bo sie boje ze mi szpilki od Polliniego zniszcza. Tacy sa gorliwi. Odpowiedz Link Zgłoś
artur666 lolito!.....a ja dam sobie... 03.03.04, 17:08 kutasa w plasterki posiekac, ze ty jestes forumowa babka...co? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: VIP-1 Re: lolito!.....a ja dam sobie... IP: *.mt.sfl.net 03.03.04, 17:20 z ta metrowa lechtaczka, hehehehehe Odpowiedz Link Zgłoś
donk Re: lolito!.....a ja dam sobie... 03.03.04, 19:32 A co dostales taka lechtaczka kiedys przez ryja? hehehe vip, Czy ciebie w dziecinstwie jakas twoja ciocia nie przeruchala? Gość portalu: VIP-1 napisał(a): > z ta metrowa lechtaczka, hehehehehe Odpowiedz Link Zgłoś
lolo27l Re: lolito!.....a ja dam sobie... 03.03.04, 20:01 hahahahaha donk... dopierdol mu jeszcze raz... Odpowiedz Link Zgłoś
artur666 wole w bardziej intymne miejsca. 03.03.04, 09:59 Klasyczne strzelanie obcasami cmok w mankiet?...hehe krolewna.sniezka napisała: > Pytanie do panow na emigracji, czy po wyjezdzie z Polski dalej stosujecie > zwyczaj "cmok w raczke" czy tez poniechaliscie tego polskiego zwyczaju? > Odpowiedz Link Zgłoś
iwannabesedated jeszcze a propos cmokow i lizania 03.03.04, 21:20 no chyba ze ma wasy. Wtedy absolutnie ani lizanie butow ani cmoki, no nic kompletnie. Wasy nie. Odpowiedz Link Zgłoś
waldek.usa Re: Caluski w raczke 03.03.04, 18:44 W Stanach to moze wywolac pytanie typu: glodny jestes? Ostanim razem (i jedynym) moja dawna szefowa sama wyciagnela lape. Z pochodzenia Europejka, sobowtor Maggie Thatcher. Odpowiedz Link Zgłoś