warcholski 02.09.10, 08:07 ........ www.se.pl/wydarzenia/kraj/polaku-truja-cie-jedzeniem_152013.html Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bruno.555 Re: oscypki z krowiego mleka 02.09.10, 08:15 zjadles i zachorowales czy chorujesz na mysl o wspolnej kapieli z tate? Odpowiedz Link Zgłoś
warcholski Zamiasty wycofania towaru do smietnika -mandaty 02.09.10, 08:17 Inspekcja handlowa wyłapuje fałszerzy żywności i nakłada na nich kary, kieruje też wnioski do prokuratury i innych instytucji. Kary nie są jednak surowe. W 2009 roku UOKiK wypisał aż 223 mandaty, ale na łączną kwotę 40 tys. złotych. Do prokuratury, sanepidu i nadzoru weterynaryjnego trafiło ponad 600 zawiadomień. Zaledwie 44 produkty wycofano z rynku. Nic więc dziwnego, że złej żywności jest coraz więcej. W żywności, którą wkładamy do koszyków, możemy znaleźć wszystko: odchody zwierzęce, pasożyty, insekty, rybie łuski, wnętrzności zwierząt. Zdarzają się też oszustwa: chleb żytni produkowany jest z mąki kukurydzianej, konserwa wołowa robiona jest z kurcząt, serdelki indycze robi się z wieprzowiny, a miód lipowy ma znikomą zawartość pyłków lipy. Mandaty + SKANDAL PODWYZKA: www.se.pl/wydarzenia/kraj/skandal-zywnosc-drozeje_128683.html Odpowiedz Link Zgłoś
bruno.555 Re: Zamiasty wycofania towaru do smietnika -manda 02.09.10, 08:24 ja jem paprykarz szczecinski razem z moimi kotami. Odpowiedz Link Zgłoś
rat_canals Re: Zamiasty wycofania towaru do smietnika -manda 02.09.10, 08:29 no to ciesz sie, ze paprykarz szczecinski, warchol zazera kocie gowno i jest nazarty, nie na zarty Odpowiedz Link Zgłoś
warcholski to byla tylko przestroga 02.09.10, 08:37 dla odwiedzajacych "Lojcyzne" co by zabierali ze soba wlasny prowiant jesli nie chcam sie znalezc w PULAPCE -hahaha Odpowiedz Link Zgłoś
warcholski kanal 02.09.10, 08:41 ja wiem ty czerpiesz lopata z kotla grochowke i tylko wzdecie, puszczajac wiekiego bonka ...cosik wspomniales ci waniajet Odpowiedz Link Zgłoś
rat_canals warchol 02.09.10, 08:47 moja groch0wka , tysiac razy lepsza od twojej gnojowki . o przeptrazszam kociowki Odpowiedz Link Zgłoś
warcholski kanal 02.09.10, 09:28 tak, tak niedosc ze waniajet to jeszcze te szczurze parowki na dworcu centralnym we Wa-wie - no juz wiecej nie chwal sie Odpowiedz Link Zgłoś
rat_canals warchol 02.09.10, 12:20 to ile kotow trzymasz? 5 a moze 8, idziwisz sie , ze stara z corkami nie wraca z egiptu hehe lepszy byle przukurzony , jak zamulony warchol z kotami Odpowiedz Link Zgłoś
artur666 Re: oscypki z krowiego mleka 02.09.10, 11:20 Lubie oscypki... wersje niewedzona. Juz kilka lat temu mowiono mi w PL ze oscypki chce EU zabronic. Nie wypelniaja norm. ...szkoda. Odpowiedz Link Zgłoś
_czosnek_ warcholski to ciec malina 02.09.10, 12:31 Widac jaki z ciepie ruski cap ty durny cieciu. Na calym swiecie tzw. ser owczy w tanszej wersji jest produkowany z mleka krowiego. Mysle cieciu ze ty zresz nawet nie wiesz co. Komusze puszki z zapasow ze stanu wojennego buahahahahaha W twoim niedoinformowaniu pokazales jakim cieciem jestes!!!! buahahahaha Odpowiedz Link Zgłoś
rat_canals Re: warcholski to ciec malina 02.09.10, 12:35 czosnek, myslisz. ze go uzdrowisz? nie, nie, nigdy, on woli nazwe od sera hehe a moze podrzucic mu serka hehehe Odpowiedz Link Zgłoś
ontarian czosnek, ty pustaku 02.09.10, 15:58 _czosnek_ napisała: > Na calym swiecie tzw. ser owczy w tanszej wersji jest produkowany z mleka krowiego. tylko, ze w normalnych krajach pomarszczony napletku napisane jest jakiego mleka uzyto Odpowiedz Link Zgłoś