26.11.10, 18:21
Nie wiedzialem, ze w bulwie trzeba przechodzic badania lekarskie przed zdaniem na prawo jazdy.
Idzie sie poszczac ze smiechu
Niech tutejsi kierowcy opowiedza co badaja na takich badaniach.
Ważą, w zeby zagladaja, prostate sprawdzaja?
Teraz jeszcze beda badania psychologiczne
A zabijaja sie oczywiscie jak nigdzie na swiecie hehehe

Bulwiactwu nieustannie gratulujemy bulwy
Obserwuj wątek
    • ontarian Re: Kierowce 26.11.10, 18:24
      ratpole napisał:

> Teraz jeszcze beda badania psychologiczne
      no to cosnki i inne bonki bez prawa jazdy bendom
    • warcholski Re: Kierowce 26.11.10, 18:31
      zakladam ze badany/macany przez rekawice...
      kierowca z owsikami czy wrzodami na doopie moze byc bardzo niebezpieczny podczas jazdy i zbyt dluga trzecia noga moze szkodzic w chamowaniu, eche
      • ratpole Re: Kierowce 26.11.10, 18:37
        warcholski napisał:

> zakladam ze badany/macany przez rekawice...
        > kierowca z owsikami czy wrzodami na doopie moze byc bardzo niebezpieczny podcza
        > s jazdy i zbyt dluga trzecia noga moze szkodzic w chamowaniu, eche

Wlasnie mi o to chodzi. Czy lekarz mowi do mlodego kandydata: chlopcze, masz okropny tradzik. Zapomnij o prawie jazdy hehehe
        Albo: pani ma tylozgiecie macicy i cuchnace uplawy. Niestety to dyskwalifikuje pania z prowadzenia samochodu
        • rat_canals sciur 26.11.10, 21:43
          ty z workiem na goowno przy pasie i z grzybica gir nie wspominajac o demencji starczej nigdy bys bucikiem96 nie pojezdzil
          • bruno.555 Re: sciur 27.11.10, 02:46
            hehe, jeszcze tylko brakuje stolarza do szczescia.
    • andrew-01 Bulwie rosnie 26.11.10, 20:21
      > A zabijaja sie oczywiscie jak nigdzie na swiecie hehehe
      >
      > Bulwiactwu nieustannie gratulujemy bulwy

W 2008 roku w wypadkach na polskich drogach zginęło 5 437 osób. W 2003 roku w przededniu wejścia do Unii Europejskiej Polska zajmowała 4 miejsce na 27 krajów za Niemcami, Francją i Włochami, biorąc pod uwagę łączną liczbę ofiar śmiertelnych w wypadkach drogowych, udział Polski w łącznej liczbie ofiar śmiertelnych wypadków drogowych wynosił 11%. Obecnie, w 2008 roku, przesunęliśmy się na pierwsze miejsce w UE 27, a nasz udział w łącznej liczbie ofiar śmiertelnych wzrósł do 14%, mimo że Polska jest krajem średniej wielkości.
      tinyurl.com/3xqpdrb

• qwardian Re: Kierowce 26.11.10, 22:53

Badania psychologiczne na CE są standartem i je przechodziłem dwa lata temu. Wcale nie są łatwe, w formie badania orientacji i refleksu. Poza tym prosty test na inteligencję w formie graficznej.

Badania lekarskie obejmują przede wszystkim wzrok, reszta jest traktowana powierzchownie..
      • ratpole Re: Kierowce 26.11.10, 23:01
        qwardian napisał:

> Badania psychologiczne na CE są standartem i je przechodziłem dwa lata temu. Wc
        > ale nie są łatwe, w formie badania orientacji i refleksu. Poza tym prosty test
        > na inteligencję w formie graficznej.

Test graficzny to ja moglbym oblac. Wychodzi na to, ze jestem inwalida. Czy w zwiazku z inwalidztwem uniemozliwiajacym prowadzenie pojazdu mechanicznego dostalbym rente? hehehe

> Badania lekarskie obejmują przede wszystkim wzrok, reszta jest traktowana powie
        > rzchownie.

Oj, to cale szczescie, bo wzrok mam dobry, ale zylaki na nogach by mnie zdyskwalifikowaly.
        Aleśta se Zielona Wyspę stworzyły.
        Nazywa sie Atlantyda hehehe
        • rat_canals Re: Kierowce 26.11.10, 23:55
          ratpole napisał:
          Oj, to cale szczescie, bo wzrok mam dobry, ale zylaki na nogach by mnie zdyskwa
          > lifikowaly.
          za duzo i za czesto sie schylasz w tym swoim restroomie
        • bruno.555 Re: Kierowce 27.11.10, 02:55
          te zylaki na nogach to umiejscowily sie hen wysoko miedzy tymi duzymi paluchami ktore ci wylizuje co wieczor twoj pudel, co?
    • bruno.555 Re: Kierowce 27.11.10, 02:51
      w usa kazdy kto jezdzi samocodem z napisem musi miec przy sobie karte medyczna, ktorej brak oznacza $150 grzywny na dzien dobry. Inni, nie powiem kto, maja test zrecznosciowy: dwa gwozdzie w lapy i sru po mapie z kolkami. zdziwilbys gdybys wiedzial kto. Wyraznie zatrzymales sie w czasie, bo ten zapach zywicy i medycyny to tylko starczy sen.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka