qbitka 22.02.02, 17:55 Czy KTOS tam byl?jest? Moze podzieli sie wrazeniami jak tam jest? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Mineta Re: San Diego? IP: 199.71.64.* 22.02.02, 17:58 San Diego jest bardzo ladne i woda w oceanie juz jest ciepla w odroznieniu do Los Angeles.Bylem z kolega ktory jezdzi 36 tonowym potworem . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: qbitka Re: San Diego? IP: *.bos.east.verizon.net 22.02.02, 22:14 Dziekuje Mineta za odpowiedz, mozesz powiedziec jeszcze cos blizej np. jak wyglada cena wynajecia mieszkania, generalnie cena..zycia Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: baker Re: San Diego? IP: *.mentorg.com 22.02.02, 22:23 San Diego jest bardzo ladne ale tez drogie. Zwlaszcza wynajm mieszkan i cena domow. Welcome to California))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mineta Re: San Diego? IP: 199.71.64.* 24.02.02, 22:05 Ja to miasto znam przelotnie stalismy trackiem tam jeden dzien .Sprawilo to miast na mnie dobre wrazenie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aj Re: San Diego? IP: *.methodstudios.com 22.02.02, 23:08 Bardzo ladne miejsce. Polozone pieknie na wzgorzach nad oceanem. Latem goraco, ale da sie wytrzymac. Moja ulubiona czesc to La Jolla (la hoja - hiszpanski wszechobecny). Przy deptaku nad oceanem jest taka mala zatoka, ktora lubia foki - zawsze sie tam wyleguja. Piekne dzielnice mieszkaniowe, domy wsrod palm, widok na ocean, naprawde fajne miejsce. W strone "ladu" z kolei leza niewysokie gory i regiony slynace z doskonalych jablek - apple pie i cider. Na granicy miasta lezy granica z Meksykiem, a wlasciwie z Tijuana - ogromny bazar dla Amerykanow, taki jeden wielki garage sale. W zasadzie San Diego jest male jako miasto. Z innych ciekawostek - slynne zoo, kilka parkow rozrywki w tym Sea World. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jola Re: San Diego? IP: *.netcom.ca 23.02.02, 01:01 Widze ze wreszcie jest ktos dobrze zorientowany! Ja jestem ciekawy, czy tam jest duzo Naszych i czy sa jakies polskie sklepy. Slyszalem tez, ze ludzie w SD sa bardzo religijni. Czy to prawda? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Egon06 Re: San Diego? IP: *.oak.jps.net 23.02.02, 01:14 Mozna dodac duze bazy morskie i ciekawe nocne zycie. Duzo bezpieczniej niz w LA. Klimat najlepszy na zachodnim wybrzezu. Podaje links:www.sdchamber.org/ www.sandiego.org/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Apollo Re: San Diego? IP: *.enter.net 23.02.02, 01:18 Slicznie,pieknie,cieplo i malo polakow.Duzo pracy i normalnych ludzi!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Egon06 Re: San Diego? IP: *.oak.jps.net 23.02.02, 02:05 Zgadzam sie. Bylem kilka razy jadac freeway 5 z SF Bay, mielismy zawsze mile wakacje. Polakow nie spotkalem, ale ludzie b. fajni i lubia sie bawic. Warto przyjechac na wakacje i rozejrzyc sie. visit-san-diego.com/ Praca: careers.bayarea.com/search.html Odpowiedz Link Zgłoś
xjkw Re: San Diego? 23.02.02, 02:38 Polakow jest sporo, kilka tysiecy (w San Diego County). Jest polski kosciol i nie ma polskiego sklepu. Krzysiek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: YYZ Prosto siem pytam!!! IP: *.netcom.ca 23.02.02, 15:48 Som Nasze, czy nie? A sklepy, kielbasa und shit? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: qbitka Re: Dziekuje IP: *.bos.east.verizon.net 23.02.02, 18:40 i pozdrawiam Wszystkich! Jestescie WSPANIALI! Do zobaczenia w CA! Odpowiedz Link Zgłoś