Dodaj do ulubionych

Tanie wyrko w Londynie?

IP: *.netcom.ca 25.03.02, 23:30
Wybieram sie na tydzien do Albionu. Czy ktos moze mi doradzic jak nie
stracic fortuny w tym drogim przeciez miescie? Po ile sa bilety na mecze
Arsenal? Musze koniecznie zobaczyc ten stadion i gre Thierry Henry!
Obserwuj wątek
    • Gość: Bruno Re: Tanie wyrko w Londynie? IP: 199.71.64.* 25.03.02, 23:49
      Miedzynarodowe schronisko mlodziezowe 10 funtow za noc i bardzo wysoki standard.
      • Gość: YYZ Re: Tanie wyrko w Londynie? IP: *.netcom.ca 25.03.02, 23:56
        Znasz adres, Mineta?
        • Gość: Bruno Re: Tanie wyrko w Londynie? IP: 199.71.64.* 26.03.02, 00:01
          Znajdziesz w internecie .
          • Gość: YYZ Re: Tanie wyrko w Londynie? IP: *.netcom.ca 26.03.02, 00:18
            Thanks Bud! Have a nice day!
            • jot-23 Re: Tanie wyrko w Londynie? 26.03.02, 00:51
              Gość portalu: YYZ napisał(a):

> Thanks Bud! Have a nice day!

hehe "bardzo wysoki standart" ---> szczegolnie na 3-cim pietrze bunk bed smile
              • emigrantka Re: Tanie wyrko w Londynie? 26.03.02, 01:05
                a tam zaraz na 3cim pietrze.... cieplo sie robi.... namioty a Hyde Park smile

Pozdrawiam

PS - miszkam niedaleko od West Ham /East Ham - jak ja nie cierpie footballllll
                grrrrrrr
    • Gość: pit Re: Tanie wyrko w Londynie? IP: *.oxs.stores.easyeverything.com 26.03.02, 03:19
      jezeli jedziesz autobusem to na dworcu Victoria przy wyjsciu czekaja zawsze
      ludzie z ulotkami hostelu Millennium dodatkowo jest darmowy transport,polecam
      warunki podobne jak wszedzie ale w miare czysto,tzw.kontynentalne sniadanie
      czyli tosty z dzemem i kawa lub herbata ,dosc blisko do centrum,i zawsze pare
      osob z Polski cena 10 £ za noc lub 60 za tydzien z gory + 5£ depozyt za klucz
    • Gość: Xiv Re: Tanie wyrko w Londynie? IP: *.blueyonder.co.uk 26.03.02, 15:04
      stadion jest warty obejrzenia - tyle, ze mi udalo sie tylko od zewnatrz; jest
      stacja Arsenal na Piccadily line (tube, metro); natomiast sklep arsenalu jest
      przy Finsbury Park (nastepna stacja); bilety na mecz - mozesz sprobowac przez
      ich strone internetowa, ale mam dziwne uczucie, ze sa wszystkie wyprzedane; nie
      wiem jak jest z biletami przed meczem; cena - spodziewam sie powyzej 30 funtow,
      powinno byc okolo piecdziesieciu

Xiv
      (M.C.F.U.!!!)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka