mamamon 12.01.05, 16:41 Dziewczyny, Czy macie kogos sprawdzonego i poleconego do sprzatania, kto bylby zainteresowany poludniowym Londynem raz w tygodniu na okolo trzy godziny? Bede wdzieczna za info. m. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aniaheasley Re: Dziewczyna do sprzatania 12.01.05, 17:11 Mam dwie super sprawdzone dziewczyny do sprzatania, prasowania, babysittingow. Jedna z nich pomaga mi od 5 lat regularnie, pracuje jak burza, tak jak mnie odpowiada. A gdzie dokladnie w pd. Londynie? Odpowiedz Link Zgłoś
posi1 Re: Dziewczyna do sprzatania 12.01.05, 20:37 Ja przylaczam sie z pytaniem o opiekunke do dziecka dwa razy po 3h na pld-wsch. Bromley. Do 9 m-cznego. Macie kogos? Odpowiedz Link Zgłoś
izabelski Re: Dziewczyna do sprzatania 12.01.05, 20:47 moja niania mieszka niedaleko Bromley - jakie dni cie interesuja? u mnie pracuje wt-pt od 15-17 lub dluzej, oprocz tego ma sprzatania, ale chyba wolalaby opieke nad dzieckiem moge ja polecic - sama wychowala 4 dzieci i tu jest z mezem jesli cie interesuje to daj znac na priva Odpowiedz Link Zgłoś
eballieu a moze facet do sprzatania? 12.01.05, 18:21 ja mam takie cos: Mario, tel komorkowy 079571532219. Facet jest Wlochem, mowi po angielsku, swiadczy profesjonalne uslugi sprzatania - no wlasnie nie wiem dokladnie czy jest zainteresowany "drobnymi" sprzataniami - ale jak cos to dzwon i pytaj. Wesoly i zawsze usmiechniety - swietnie spiewa przy sprzataniu Odpowiedz Link Zgłoś
aniaheasley Re: Dziewczyna do sprzatania 12.01.05, 19:05 Moja super sprzataczka to p.Teresa, tel. 07949 46 4810. Jest chodzaca wiazka energii, ostatnio pomagala mi zrywac tapety i zrobila w 3 godziny wiecej niz ja przez 3 dni.... Wiem ze ma troche wolnego jeszcze i szuka paru zlecen do kompletu. Odpowiedz Link Zgłoś
mamamon Re: Dziewczyna do sprzatania 12.01.05, 21:11 Aniu, Czy moge do niej zadzwonic? Czy powolac sie na Ciebie? Dzieki wielkie! monika Odpowiedz Link Zgłoś
aniaheasley Re: Dziewczyna do sprzatania 13.01.05, 09:26 Mozesz zadzwonic do niej, powiedz ze masz telefon od Ani mamy Mateusza i Amelki to skojarzy od razu. Odpowiedz Link Zgłoś
basiak6 Re: Dziewczyna do sprzatania 12.01.05, 19:39 Ja uzywam naszej lokalnej agencji, Selclean sie nazywa, daja ubezpieczenie, gdyby cos zginelo czy cos sie stalo, nie wiem jak daleki zasieg maja, ale moge ich zdecydowanie polecic, pani od nich przychodzi do mnie juz 2 lata i jestem bardzo zadowolona. Odpowiedz Link Zgłoś
mamamon Do Aniaheasley 13.01.05, 12:22 Aniu, Jeszcze raz wielkie dzieki. Dzwonilam do p. Teresy, ona niestety nie moze, ale polecila jakas dziewczyne. Moze przyjdzie w niedziele. dzieki, m. Odpowiedz Link Zgłoś