Dodaj do ulubionych

Ktos robil prawo jazdy w Londynie?

IP: 62.60.74.* 27.06.02, 19:59
Zdalem wlasnie czesc teoretyczna i poszukuje jakis informacji na temat
porzadnych instruktorow prawa jazdy. Czy korzystac z instruktorów z AA lub RAC,
czy raczej poszukac kogos lokalnie ?Z gory dziekuje za informacje
Obserwuj wątek
    • Gość: ds Re: Ktos robil prawo jazdy w Londynie? IP: GBLOND* / 194.203.201.* 28.06.02, 08:46
      > Zdalem wlasnie czesc teoretyczna i poszukuje jakis informacji na temat
      > porzadnych instruktorow prawa jazdy. Czy korzystac z instruktorów z AA lub RAC,
      >
      > czy raczej poszukac kogos lokalnie ?Z gory dziekuje za informacje

Moja zona zrobila prawo jazdy (prawie w Londynie - w Sussex). Z tego co pamietam
      jezdzila z AA. Zalezy jednak jak trafisz. Pierwszy jej instruktor byl chyba taki
      sobie za to nastepnego bardzo chwalila (tylko nie pamietam czy prosila AA o
      zmiane czy tak sie zlozylo). Jak nie musisz strasznie oszczedzac to moze lepiej
      wziac AA/RAC - zawsze mozesz np. ponarzekac zeby Ci zmienili instruktora albo, ze
      cos Ci sie nie podoba...

• Gość: Mags Re: Ktos robil prawo jazdy w Londynie? IP: *.moodys.com / 12.15.226.* 28.06.02, 11:05
        A ja mialam prywatnego instruktora. Ktos mi polecil i byl calkiem dobry - w
        koncu zdalam to chyba nie byl az taki najgorszy. Po prostu powiedzial mi do
        czego najbardziej czepiaj sie na egzaminie i to najbardziej cwiczylismy...to
        znaczy jak juz sie nauczylam jezdzic.
        • Gość: izabelsk Re: Ktos robil prawo jazdy w Londynie? IP: 192.223.140.* 28.06.02, 11:25
          Moge polecic prywatnego instruktora w Sutton, zrobilam 25 lekcji i szykuje sie
          do egzaminu.
          Nie plac od razu 10 lekcjii tylko kilka i jak ci sie spodoba to z nim zostan, a
          jak nie to zmien.
          Kolezanka miaka kogos z AA, ale byl fatalny krzyczal na nia, teraz ma one man
          band i jest wg. jej opinii lepszy.
          Moj instruktor ze swoja zona prowadzi kursy dla policji driving improvements
          kursy, dla tych kierowcow, co powoduja drobne wypadki/maja punkty za szybkosc.
          I pomyslalam sobie skoro jest dobry dla policji to i bedzie dobry dla mnie.
          Statystycznie, gdy sie bierze 1 lekcje tygodniowo to schodzi 14 miesiecy, azeby
          zdac egzamin, polecam wiec lekcje co najmniej 2 godzinne, ja robie to 2 razy w
          tygodniu.

Powodzenia

izabelski
          • Gość: bibba Re: Ktos robil prawo jazdy w Londynie? IP: *.demon.co.uk 28.06.02, 11:41
            gdzie w Londynie mieszkasz? Moglabym polecic mojego instruktora - jest swietny
            i bardzo profesjonalny. Mozna go zlapac w pln.- wschodnim Londynie.
            • Gość: Xiv Re: Ktos robil prawo jazdy w Londynie? IP: 62.189.123.* 28.06.02, 13:22

Czy jest jakieś minimum godzin do przejechania z instruktorem? Chyba muszę
              zmienić prawko, bo policjant nie uznał mojego teksańskiego...

Xiv
              • Gość: ds Re: Ktos robil prawo jazdy w Londynie? IP: GBLOND* / 194.203.201.* 28.06.02, 13:24
                > Czy jest jakieś minimum godzin do przejechania z instruktorem? Chyba muszę
                > zmienić prawko, bo policjant nie uznał mojego teksańskiego...

Nie ma.
                Mozesz od razu po teoretycznym isc na egzamin praktyczny.
                Moze Cie tez uczyc ktos z rodziny/znajomych (serio - i to zgodnie z prawem)
          • Gość: j23_23j Re: Ktos robil prawo jazdy w Londynie? IP: 62.60.91.* 28.06.02, 20:02
            > Statystycznie, gdy sie bierze 1 lekcje tygodniowo to schodzi 14 miesiecy, azeby
            >
            > zdac egzamin, polecam wiec lekcje co najmniej 2 godzinne, ja robie to 2 razy w
            > tygodniu.
            >
            1 raz w tyg x 70 tyg x 15£/h (mniej wiecej) = 1050 £!!!!!
            Rzeczywiscie to tyle kosztuje ?!
            mieszkam na Tooting broadway, moglbym wiec prosic o jakis namiar na tego
            instruktora? Thanks with mountain ...
            smile

• Gość: izabelsk Re: Ktos robil prawo jazdy w Londynie? IP: 5.1R2D* / *.webport.bt.net 29.06.02, 02:36
              No to my prawie sasiady smile
              napisz do mnie na adres gazety izabelski@... to ci napisze.
              A co do kosztow, to wielu osobom tak wychos
              dzi ok. 1000, a wlasciwie wszystko zalezy od tego jak bardzo sie boisz jezdzic,
              i czy bedziesz mial dostep do jakiegos pojazdu przed egzaminem, zeby troche
              pocwiczyc.
              Czy przychodzisz na spotkanie w przyszly piatek do Auberge?
              My sa ludzie towarzyskie i wykonujemy rozniste zawody (aczkolwiek instruktora
              jazdy nie ma, a przydalby sie, ale moj mi mowil, ze tylko 3% konczy ten kurs na
              instruktora jazdy)(patrz watki "Spotkanie w Londynie 12+1", i 12 i 11 i te
              wczesniejsze.
              Moj instruktor daje lekcje pon-czw, z przerwa na lunch, ostatnia lekcja w
              czwartek o 16.30, bo piatek i sobote maja ten kurs dla policji, wiec musi
              odpoczac.
              Jego kursanci jak on mowi w 75% zdaja za pierwszym podejsciem, a ja mam
              nadzieje, ze sie do nich zalicze, czego i tobie zycze.

izabelski
              • Gość: izabelsk Re: kontakt IP: 5.1R2D* / *.webport.bt.net 29.06.02, 02:41
                Surrey County Driving School 18 Turnpike Lane, Sutton, SM1 020 8642 6594.
                I powiedz, ze ja polecilam smile)
                Znizki nie chce, bo i tak mi idzie na reke, bo mnie odbiera na poczatku lekcjii
                w domu w Wallington, a konczymy po 2 godzinach pod moja praca w Kingswood.
                Czy dasz rade 2 godziny na raz?

izabelski
    • dundee_girl Re: Ktos robil prawo jazdy w Londynie? 28.06.02, 13:45
      Hehe tylko uwazaj na jazdach, ja zdawalamm w Australii i do dzis jezdze jak
      pijany zajac, strony mi sie mylasmile
      • harhar Re: Ktos robil prawo jazdy w Londynie? 28.06.02, 13:48
        dundee_girl napisał(a):

> Hehe tylko uwazaj na jazdach, ja zdawalamm w Australii i do dzis jezdze jak
        > pijany zajac, strony mi sie mylasmile

blondyna?
        • dundee_girl Re: Ktos robil prawo jazdy w Londynie? 29.06.02, 04:30
          pudlo!smile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka