Dodaj do ulubionych

W USA ksieza katoliccy ciagle gwalca......

IP: *.vline.pl / 172.16.1.* 28.06.02, 20:29
......niestety w sposob najgorszy czyli pedofilski. W USA zjawisko Klero-
Pedofilii jest PRZEOGROMNE ! Dochodzenia prokuratorskie w niektorych stanach
wykazaly,ze co drugi ksiadz katolicki jest pedofilem czyli zboczencem
parszywym. Mimo to nadal gwalca w najlepsze.....niejaki ksiadz Paul
R.Shanley ,byly podwladny slynnego z ukrywania przestepcow-ksiezy pedofili
kardynala Lowa,zostal oskarzony o zgwalcenie 4 chlopcow.Swoje ofiary
wykorzystywal na plebanii ,w lazience i konfesjonale.....pewnie je pozniej
spowiadal......

Naszczescie w USA dziala PRAWO ! W Polsce niestety nie ! Klero-pedofili i
Klero-mordercow jest w Polsce wielu,wielu.....ale sa bezkarni. Ostatnio jeden z
ksiezy bil dzieci,a wczesniej rozbieral je przed klasa na golasa. Kara chlosty
byla za kare......do bicia zmuszal takze dzieci zeby bily tkzw.
winowajce.......dzieci mialy te 6-7 latek.........Sprawa cichnie,bo w Polsce
Czarny Totalizm zastapil dawny Czerwony Totalizm......
ps.A miala byc Laicka Soc-Liberalna Republika jak na Zachodzie......
Dawni partyjni Towarzysze z PZPR obecnie SLD juz dawno trzymaja sztame z
Kosciolem Kat. Z tad finansowana przez Czerwony Rzad wizyta Wojtyly Karolka za
100 milionow nowych zlotych,z pieniedzy biednego spoleczenstwa
polskiego......

Obecnie Kosciol Rzymsko-Katolicki w Polsce jest ponad jakimkolwiek
PRAWEM jak kiedys PZPR .
Obserwuj wątek
    • Gość: jan Re: W USA ksieza katoliccy ciagle gwalca...... IP: 5.2.1R1D* / *.w.club-internet.fr 28.06.02, 22:38
      jest taki szpital dla chorych inaczej wJAROSLAWIU polecam
      • Gość: Jankes Re: W USA ksieza katoliccy ciagle gwalca...... IP: *.broadcom.com 28.06.02, 22:41
        Rozumiem ksiezom katolickim w Polsce to polecasz?
        • Gość: JAN Re: W USA ksieza katoliccy ciagle gwalca...... IP: 5.2.1R1D* / *.w.club-internet.fr 29.06.02, 15:14
          Gość portalu: Jankes napisał(a):

> Rozumiem ksiezom katolickim w Polsce to polecasz?

nie to dla ANTY-JP2
    • Gość: max7760 Re: W USA ksieza katoliccy ciagle gwalca...... IP: *.CHCGILGM.covad.net 28.06.02, 22:49
      Pierdolone katabasy powystrzelac ich wszystkich w pizdu skurwysynow !!!!

Sorry, ale jak slysze lub czytam o tym, to po prostu szlag mnie trafia...

Pozdr,

Max
      • Gość: anty-JP2 Re: W USA ksieza katoliccy ciagle gwalca...... IP: *.vline.pl / 172.16.1.* 28.06.02, 23:07
        Gość portalu: max7760 napisał(a):

> Pierdolone katabasy powystrzelac ich wszystkich w pizdu skurwysynow !!!!
        >
        > Sorry, ale jak slysze lub czytam o tym, to po prostu szlag mnie trafia...
        >
        > Pozdr,
        >
        > Max

Ale taka jest PRAWDA,niestety twoi poprzednicy-forumowicze na tym watku maja inne
        zdanie,prawdopodobnie takie czyny to dla nich norma......Pozdr. rowniez....
        • Gość: jan Re: W USA ksieza katoliccy ciagle gwalca...... IP: 5.2.1R1D* / *.w.club-internet.fr 29.06.02, 18:34
          msz szczescie ze nie mieszkasz w tak zwanej EROPIE za namwianie do morderstwa
          mialbys na glowie prokuratora
    • Gość: a. Re: W USA ksieza katoliccy ciagle gwalca...... IP: *.tele2.pl 28.06.02, 23:07
      Co ty pierdolisz gosciu!!!!stuknij sie w glowe!!!chyba nie wierzysz w te
      bzdety!!!ciekawe tylko dlaczego dopiero teraz Amerykanskie mordy wywlekly te
      sprawe co?!-skonczyla sie kasa za wylewanie goracej kawy w McDonaldzie albo za
      palenie papieroskow?!-a czemu biedne ofiary milczaly do teraz?! biedactwa!teraz
      dopiero odwazyly sie ujawnic i tak nagle wszedzie w jednym czasie takim
      przypadkiem dziwnym!he he.A Amerykanie niech sie odpierdola od kosciola
      katolickiego i zajma scjentologami i innymi ufologami!
      • Gość: anty-JP2 Re: W USA ksieza katoliccy ciagle gwalca...... IP: *.vline.pl / 172.16.1.* 28.06.02, 23:11
        Gość portalu: a. napisał(a):

> Co ty pierdolisz gosciu!!!!stuknij sie w glowe!!!chyba nie wierzysz w te
        > bzdety!!!ciekawe tylko dlaczego dopiero teraz Amerykanskie mordy wywlekly te
        > sprawe co?!-skonczyla sie kasa za wylewanie goracej kawy w McDonaldzie albo za
        > palenie papieroskow?!-a czemu biedne ofiary milczaly do teraz?! biedactwa!teraz
        >
        > dopiero odwazyly sie ujawnic i tak nagle wszedzie w jednym czasie takim
        > przypadkiem dziwnym!he he.A Amerykanie niech sie odpierdola od kosciola
        > katolickiego i zajma scjentologami i innymi ufologami!

TO OFIARY ODWAZYLY SIE WRESZCIE ZEZNAWAC ! KIEDYS CHCIANO ZATAIC LAGRY w ZSRR i
        sie nie udalo........NASZCZESCIE ! Kosciol Katolicki wymordowal wiecej ludzi w
        ciagu swojej Historiii niz Hitler i Lenin razem wzieci ! Jak obojetnie kto
        zniewala lub morduje to trzeba o tym GLOSNO MOWIC ! Na tym polega Cywilizowane
        zachowanie !
        • Gość: a. Re: W USA ksieza katoliccy ciagle gwalca...... IP: *.tele2.pl 28.06.02, 23:28
          A cos ty sie tak uczepil tego kosciola katolickiego czlowieku!!!"ofiary
          odwazyly sie mowic"a czemuz nie mialyby sie odwazac co?!ktos im noz do gardla
          przystawial?zgwalcono go to niech zapierdala na komisariat i to zglosi albo
          powie mamusi i tatusiowi biedne dziecie zgwalcone-ale nie -dopiero teraz
          sie"ujawnily"ofiary tak tlumnie i w tym samym czasie i wszedzie-telepatia czy
          co- a moze koordynacja bardziej?!-zbiorowe pozwy i nagonka wiecej pieniazkow
          wycisna!!cos wykalkulowane sa te biedne ofiary!-dobrze kombinuja!!!A tak wogole
          co to za brednie ze kosciol katolicki wiecej ludzi wymordowal niz Hitler i
          Stalin-co to za bzdet!!!!!bo co bo inkwizycja-czlowieku to ty bys sie do pracy
          w Inkwizycji nadawal ze swoim podejsciem!!!!Choc nie przecze ze wsrod ksiezy
          jest duzo pedalow i tutaj trzeba zboczkom pierdolonym odsiew zrobic-ale nie!-na
          takie propozycje ze strony episkopatu wrzask sie podniosl!!Homosie musza byc!!
          przeciez political corectness obowiazuje!-pedziow nie mozna odsunac!!!-nie do
          ruszenia!!
          • Gość: anty-JP2 Re: W USA ksieza katoliccy ciagle gwalca...... IP: *.vline.pl / 172.16.1.* 28.06.02, 23:34
            Kosciol Rzymsko-Katolicki wymordowal wiecej niz Hitler i Lenin,a organizowal
            takze wiecej wojen niz oni.......trudno uznac ta zbrodnicza-KK organizacje za
            Autorytet......chyba tylko Polacy-katolicy z zabitych dechami wsi moga w to
            wierzyc.......czesc tej ciemnoty wyjechala tez do NY i Chicago.....
            • Gość: a. Re: W USA ksieza katoliccy ciagle gwalca...... IP: *.tele2.pl 28.06.02, 23:49
              no cos mi tu slabo odpowiedziales tak troche nie na temat jakby.oczywiscie ze
              uznaje kosciol katolicki za autorytet!!!!A kogo mam uwazac za autorytet!!?
              ciebie!!!daj spokoj z tym glabaniem o kosciele katolickim!!!ma on i owszem
              swoje slabe strony ale tworza go ludzie a ludzie sa tylko ludzmi!!!!ja
              osobiscie szanuje ksiezy bo to wielkie poswiecenie zyc tylko dla Boga i nie
              miec rodziny czlowiek musi miec naprawde wielka wiare i powolanie zeby takie
              zycie zniesc!ja osobiscie jestem za celibatem chociaz wiem ze zostal ustalony
              tylko po to aby majatek koscielny nie ulegl rozdrobnieniu ale nie znioslabym
              mysli ze osoba tak blisko Boga moglaby odwalac jakies ruchanko z zonka a potem
              stanac przy oltarzu-to jest dla nas zwyklych ludzi a nie dla osob
              duchownych,jak sama nazwa wskazuje duchownych a nie cielesnych!nie mialabym
              szacunku wtedy do nich!!A tak mam!!I przestan wkolko pieprzyc o tym Stalinie i
              Hitlerze bo to glupizny straszne!!a w jakiej to madrej ksiazce to wyczytales
              co?!!
              • Gość: ........ Re: W USA ksieza katoliccy ciagle gwalca...... IP: *.sympatico.ca 29.06.02, 00:03

> no cos mi tu slabo odpowiedziales tak troche nie na temat jakby.oczywiscie ze
                > uznaje kosciol katolicki za autorytet!!!!A kogo mam uwazac za autorytet!!?
                > ciebie!!!daj spokoj z tym glabaniem o kosciele katolickim!!!ma on i owszem
                > swoje slabe strony ale tworza go ludzie a ludzie sa tylko ludzmi!!!!ja
                > osobiscie szanuje ksiezy bo to wielkie poswiecenie zyc tylko dla Boga i nie
                > miec rodziny czlowiek musi miec naprawde wielka wiare i powolanie zeby takie
                > zycie zniesc!ja osobiscie jestem za celibatem chociaz wiem ze zostal ustalony
                > tylko po to aby majatek koscielny nie ulegl rozdrobnieniu ale nie znioslabym
                > mysli ze osoba tak blisko Boga moglaby odwalac jakies ruchanko z zonka a potem
                > stanac przy oltarzu-to jest dla nas zwyklych ludzi a nie dla osob
                > duchownych,jak sama nazwa wskazuje duchownych a nie cielesnych!nie mialabym
                > szacunku wtedy do nich!!A tak mam!!I przestan wkolko pieprzyc o tym Stalinie i
                > Hitlerze bo to glupizny straszne!!a w jakiej to madrej ksiazce to wyczytales
                > co?!!

* Raz piszesz ze ksiadz jest tylko czlowiekiem a z drugiej strony
                przeciwna jestes naturze czlowieka zabraniajac jakgdyby ozenku czy
                obcowania plciowego z kobieta. Niestety tak sie sklada ze ksiadz
                oprocz duchownych stron ma tez swoje cielesne i nie sposob
                rozgraniczac tego, co znowu nie da sie rozdwoic gdyz idzie w
                naturalnej parze codziennego zycia. Potrzebna wiec jest harmonia
                ciala i ducha, inaczej moze doprowadzac czlowieka (w tym tez i
                ksiedza) do zboczen o jakich my tutaj rozmawiamy. W Biblii, w
                Nowym Testamencie jest nawet napisane gdzies jaka powinna byc
                zona biskupa (wtedy hierarchia koscielna nie byla tak podzielona jak
                jest teraz). Czyli ksiedzu wolno jest sie zenic zgodnie z prawem
                Boga. To, ze czlowiek w swoim czasie to zmienil - zabronil - dzisiaj
                ma za swoje, czego skutki sa widoczne. One byly tez wczesniej,
                tylko ze bylo cicho, sza.
                • Gość: a. Re: W USA ksieza katoliccy ciagle gwalca...... IP: *.tele2.pl 29.06.02, 00:14
                  no tu masz rzeczywiscie troche racji ale z drugiej strony gdy ma sie prawdziwe
                  powolanie to wtedy nie straszne ci zadne poswiecenie-a poza tym kiedys bylo tak
                  ze niektorzy ksieza mieli zony a niektorzy nie.Ale chcialabym ci rowniez
                  przypomniec ze kosciol nie moze sie zmieniac tylko po to zeby ludziom bylo
                  wygodniej bo to ze terz rozne rzeczy sa akceptowane nie powinno zmieniac faktu
                  ze kosciol powinnien zostac niezmienny w swoich naukach!!!W zadnym wypadku nie
                  moze naginac sie do ludzi i ludzkish slabosci !!Ma byc wieczny i niezmienny!!
                  Dlatego mi sie nie podobaja te rozne odnowy w duchu swietym i duszpasterstwa
                  mlodziezowe,ksieza z gitara etc.ale rozumiem ze to forma integracji z mlodymi
                  ma to byc ale coz do mnie jako mlodej osoby to w ogole nie trafia!!!Ja chodze
                  do kosciola aby sie modlic i wiara trzyma w ryzach moja wredna nature.Ale
                  szopek nie lubie!!!
                  • Gość: ........ Re: W USA ksieza katoliccy ciagle gwalca...... IP: *.sympatico.ca 29.06.02, 00:28

> no tu masz rzeczywiscie troche racji ale z drugiej strony gdy ma sie prawdziwe
                    > powolanie to wtedy nie straszne ci zadne poswiecenie-a poza tym kiedys bylo tak
                    >
                    > ze niektorzy ksieza mieli zony a niektorzy nie.Ale chcialabym ci rowniez
                    > przypomniec ze kosciol nie moze sie zmieniac tylko po to zeby ludziom bylo
                    > wygodniej bo to ze terz rozne rzeczy sa akceptowane nie powinno zmieniac faktu
                    > ze kosciol powinnien zostac niezmienny w swoich naukach!!!W zadnym wypadku nie
                    > moze naginac sie do ludzi i ludzkish slabosci !!Ma byc wieczny i niezmienny!!
                    > Dlatego mi sie nie podobaja te rozne odnowy w duchu swietym i duszpasterstwa
                    > mlodziezowe,ksieza z gitara etc.ale rozumiem ze to forma integracji z mlodymi
                    > ma to byc ale coz do mnie jako mlodej osoby to w ogole nie trafia!!!Ja chodze
                    > do kosciola aby sie modlic i wiara trzyma w ryzach moja wredna nature.Ale
                    > szopek nie lubie!!!
                    * Wlasnie o to chodzi, zeby kosciol pozostal niezmienny czlowiek nie
                    powinien zabraniac tego, co bylo przez Boga blogoslowione. A
                    wiadomo ze na poczatku ksieza sie zenili, nawet kilku papiezy tez
                    posiadalo zony. Sw. Piotr taksamo byl zonaty. Wydaje mi sie
                    zupelnie normalna sprawa gdy sie ksiadz zeni, a wlasciwie
                    powinno byc tak jak napisalas - powinien miec swoj wybor, zenic sie
                    lub pozostac w celibacie. Z tego co wiem, w wyznaniach gdzie
                    taki wybor istnieje 95% ksiezy sie zeni, a to juz cos mowi.
                    Zona, rodzina w koncu nie jest przyczyna oslabienia strony
                    duchowej takiego ksiedza. Na dobra sprawe nawet moze wzbogacac
                    go w wartosci duchowe. Czy mezczyzna w twoim przypadku z
                    ktorym zyjesz czy sie zlaczysz "pozbawi" ciebie wartosci
                    duchowych, ktore w sobie posiadasz? Ja mysle, ze jest to
                    niemozliwe.
                    • Gość: a. Re: W USA ksieza katoliccy ciagle gwalca...... IP: *.tele2.pl 29.06.02, 00:55
                      Wiesz co ja nie aspiruje do roli osoby duchownej bo mysle zebym nie wytrzymala
                      ja jestem raczej troche wredna latwo sie wkurzam lubie sie bic etc wiec raczej
                      trudno mi by sie bylo opanowac.Ale zawsze bede bronic kosciola.Mi jako kobiecie
                      sex nie jest zbytnio do szczescia potrzebny ale rozumiem ze faceci maja wieksze
                      potrzeby.Moj facet dostosowuje sie do mnie a nie ja do niego i tak powinno byc
                      a poza tym jak sie kogos kocha to wazniejsze sa inne rzeczy niz sexy.
                      • Gość: ........ Re: W USA ksieza katoliccy ciagle gwalca...... IP: *.sympatico.ca 29.06.02, 01:08

> Wiesz co ja nie aspiruje do roli osoby duchownej bo mysle zebym nie wytrzymala
                        > ja jestem raczej troche wredna latwo sie wkurzam lubie sie bic etc wiec raczej
                        > trudno mi by sie bylo opanowac.Ale zawsze bede bronic kosciola.Mi jako kobiecie
                        >
                        > sex nie jest zbytnio do szczescia potrzebny ale rozumiem ze faceci maja wieksze
                        >
                        > potrzeby.Moj facet dostosowuje sie do mnie a nie ja do niego i tak powinno byc
                        > a poza tym jak sie kogos kocha to wazniejsze sa inne rzeczy niz sexy.

*Czyli jestes mezatka i to juz uzasadnia wiele. Rozumiem twoje
                        pisanie czy wypowiedz na ten temat w kwestii seksu. Masz go
                        mniej lub wiecej, ale masz i mniej lub wiecej nie wplywa
                        zbytnio na twoje usposobienie do zycia. Wyobraz sobie jakbys
                        zupelnie nie miala seksu. A to wlasnie dotyczy ksiezy.
                        Wczesniej czy pozniej nadchodzi ten krytyczny moment i cugle
                        sie same luzuja. Tak na marginesie, zartujac ci powiem, gdyz
                        opisalas siebie z tej strony mniej wzniosle, ze tobie wlasnie
                        ksiadz jako maz by sie przydal. Tylko mezczyzna z walorami
                        ksiedza moglby zmienic ciebie na lepsze a poprawniej mowiac -
                        przydodac ci "swietosci" i oczywiscie tymsamym wyzbyc tych troche
                        "rozrywkowych" twoich cech.
                        • Gość: a. Re: W USA ksieza katoliccy ciagle gwalca...... IP: *.tele2.pl 29.06.02, 01:19
                          Ja nie jestem mezatka i nie zamierzam nia byc w najblizszym czasie bo to koniec
                          milosci !przynajmnie ja tak uwazam!!Wiec sam widzisz ze nie jestem wcale taka
                          swieta ale tez nie aspiruje do bycia nia!!Moj stosunek do sexu wynika z tego ze
                          to kobieta powinna laskawie zgadzac sie na sex i za to facet powinien byc
                          wdzieczny.Nie wiem pewnie sa dziewczyny ktore to lubia bardzo ale ja do nich
                          nie naleze ja lubie tylko nakrecic faceta na siebie i wtedy blacha w czolko i
                          niech sie sam meczy!A jakie to zabawne obserwowac jak facet sie wije a ty sie
                          tylko smiejesz!!!
                          • Gość: ........ Re: W USA ksieza katoliccy ciagle gwalca...... IP: *.sympatico.ca 29.06.02, 01:31

> Ja nie jestem mezatka i nie zamierzam nia byc w najblizszym czasie bo to koniec
                            >
                            > milosci !przynajmnie ja tak uwazam!!Wiec sam widzisz ze nie jestem wcale taka
                            > swieta ale tez nie aspiruje do bycia nia!!Moj stosunek do sexu wynika z tego ze
                            >
                            > to kobieta powinna laskawie zgadzac sie na sex i za to facet powinien byc
                            > wdzieczny.Nie wiem pewnie sa dziewczyny ktore to lubia bardzo ale ja do nich
                            > nie naleze ja lubie tylko nakrecic faceta na siebie i wtedy blacha w czolko i
                            > niech sie sam meczy!A jakie to zabawne obserwowac jak facet sie wije a ty sie
                            > tylko smiejesz!!!

* Nie badz smieszna. Seks faceta nigdy nie meczy, przynajmniej ja
                            o sobie tak moge powiedziec. Nie mysle ze jestes tam w lozku
                            taka znowu obojetna, bez wiekszego zaangazowania. W koncu to tez
                            sprawa faceta by ciebie rowniez odpowiednio (jak to nazywasz)
                            nakrecic, inaczej w lozku cos zostaje niedopracowane. Masz zupelna
                            racje piszac o tym swoim zgadzaniu sie na seks. Lubie takie
                            podejscie kobiety do sprawy. Mysle tez ze jestes jedna ze
                            wspanialych kobiet i smiejesz sie w lozku z przyjemnosci - to ci sie
                            w koncu nalezy.
                            • Gość: tato Re: W USA ksieza katoliccy ciagle gwalca...... IP: *.fastres.net 29.06.02, 01:34
                              Gość portalu: ........ napisał(a):

> Gość portalu: a. napisał(a):
                              >
                              > > Ja nie jestem mezatka i nie zamierzam nia byc w najblizszym czasie bo to k
                              > oniec
                              > >
                              > > milosci !przynajmnie ja tak uwazam!!Wiec sam widzisz ze nie jestem wcale t
                              > aka
                              > > swieta ale tez nie aspiruje do bycia nia!!Moj stosunek do sexu wynika z te
                              > go ze
                              > >
                              > > to kobieta powinna laskawie zgadzac sie na sex i za to facet powinien byc
                              > > wdzieczny.Nie wiem pewnie sa dziewczyny ktore to lubia bardzo ale ja do ni
                              > ch
                              > > nie naleze ja lubie tylko nakrecic faceta na siebie i wtedy blacha w czolk
                              > o i
                              > > niech sie sam meczy!A jakie to zabawne obserwowac jak facet sie wije a ty
                              > sie
                              > > tylko smiejesz!!!
                              >
                              > * Nie badz smieszna. Seks faceta nigdy nie meczy, przynajmniej ja
                              >
                              > o sobie tak moge powiedziec. Nie mysle ze jestes tam w lozku
                              > taka znowu obojetna, bez wiekszego zaangazowania. W koncu to tez
                              >
                              > sprawa faceta by ciebie rowniez odpowiednio (jak to nazywasz)
                              > nakrecic, inaczej w lozku cos zostaje niedopracowane. Masz zupelna
                              >
                              > racje piszac o tym swoim zgadzaniu sie na seks. Lubie takie
                              > podejscie kobiety do sprawy. Mysle tez ze jestes jedna ze
                              > wspanialych kobiet i smiejesz sie w lozku z przyjemnosci - to ci sie
                              >
                              > w koncu nalezy.

.............................aj,ale................................
                              • Gość: tato Re: W USA ksieza katoliccy ciagle gwalca...... IP: *.fastres.net 29.06.02, 01:37
                                Gość portalu: tato napisał(a):

> Gość portalu: ........ napisał(a):
                                >
                                > > Gość portalu: a. napisał(a):
                                > >
                                > > > Ja nie jestem mezatka i nie zamierzam nia byc w najblizszym czasie bo
                                > to k
                                > > oniec
                                > > >
                                > > > milosci !przynajmnie ja tak uwazam!!Wiec sam widzisz ze nie jestem wc
                                > ale t
                                > > aka
                                > > > swieta ale tez nie aspiruje do bycia nia!!Moj stosunek do sexu wynika
                                > z te
                                > > go ze
                                > > >
                                > > > to kobieta powinna laskawie zgadzac sie na sex i za to facet powinien
                                > byc
                                > > > wdzieczny.Nie wiem pewnie sa dziewczyny ktore to lubia bardzo ale ja
                                > do ni
                                > > ch
                                > > > nie naleze ja lubie tylko nakrecic faceta na siebie i wtedy blacha w
                                > czolk
                                > > o i
                                > > > niech sie sam meczy!A jakie to zabawne obserwowac jak facet sie wije
                                > a ty
                                > > sie
                                > > > tylko smiejesz!!!
                                > >
                                > > * Nie badz smieszna. Seks faceta nigdy nie meczy, przynajmniej
                                > ja
                                > >
                                > > o sobie tak moge powiedziec. Nie mysle ze jestes tam w lozk
                                > u
                                > > taka znowu obojetna, bez wiekszego zaangazowania. W koncu to
                                > tez
                                > >
                                > > sprawa faceta by ciebie rowniez odpowiednio (jak to nazywasz)
                                >
                                > > nakrecic, inaczej w lozku cos zostaje niedopracowane. Masz zup
                                > elna
                                > >
                                > > racje piszac o tym swoim zgadzaniu sie na seks. Lubie takie
                                > > podejscie kobiety do sprawy. Mysle tez ze jestes jedna ze
                                > > wspanialych kobiet i smiejesz sie w lozku z przyjemnosci - to ci
                                > sie
                                > >
                                > > w koncu nalezy.
                                >
                                > .............................aj,ale................................

P.S.Nic nie moge zrobic...............................
                                • Gość: ........ Re: W USA ksieza katoliccy ciagle gwalca...... IP: *.sympatico.ca 29.06.02, 01:42
                                  Gość portalu: tato napisał(a):

>
                                  > P.S.Nic nie moge zrobic...............................

* A czemu? Nie masz kobiety? A moze masz i nie mozesz? Oj,,aj, nie
                                  dobrze to wszystko wyglada tatko.
                        • Gość: a. Re: W USA ksieza katoliccy ciagle gwalca...... IP: *.tele2.pl 29.06.02, 01:45
                          A wracajac do ksiezy i tego krytycznego momentu to mysle ze na pewno tak jest
                          ze go maja ale przeciez kazdy z nas ma takie chwile kiedy wszystko wydaje sie
                          beznadziejne bezsensu ale przeciez ksieza powinni wiedziec za co sie zabieraja
                          i o to mi chodzilo gdu mowilam o prawdziwym powolaniu!Ale rowniez nie mozna
                          wymagac od ksiezy aby byli nadludzmi i nie mieli zadnych slabosci!Oni musza
                          umiec zrozumiec czlowieka i jego niedoskonalosci,Musza byc wyrozumiali dla
                          ludzi i starac sie im pomoc a nie potepiac.Ja na przyklad nie rozumiem ludzi
                          krytykujacych kosciol katolicki i jego zasady a fascynujacych sie jakimis
                          buddyzmami i tym podobnymi gluputami!Tam jakos nikt nie pieje o zniesieniu
                          celibatu!-dalajlama i tym podobne bzdety mantry kwiaty na szyi aloha i hare
                          kriszna!!Toz to przeciez bzdet nad bzdety jest!Co ci jakies mamrotanie pod
                          nosem i wygibasy moga dac duchowo!porazka!!!!Ale tu nikt nic nie mowi i nie
                          krytukuje!-o nie.Wszystko jest ok!!Bedziesz mamrotal 5 razy dziennie i
                          wymamroczesz sobie zbawienie i kolejne wcielenie jako 38 budda!!Za jedno mam
                          szacunek do muzulmanow-powiesz cos nie tak o ich religi i FATWA!!!I nie ma
                          zmiluj!!Nikt ci nie pomoze i masz przesrane jak Salaman Rushdie bo odwazyl sie
                          zmienic Koran!I tak powinno byc!Popieram!Bo jak ludzie maja szanowac katolicyzm
                          kiedy nikt nie reaguje na jego opluwanie a jednostki to robiace okreslane sa
                          mianem dewotow i oszolomow!
                          • Gość: ........ Re: W USA ksieza katoliccy ciagle gwalca...... IP: *.sympatico.ca 29.06.02, 02:10

Zgadzam sie z toba. Powinnismy nie deptac wartosci ktore kosciol
                            naucza, ktore byly ostoja naszych ojcow i sa dla wielu z nas. W
                            koncu zasady kosciola za zywe, oparte na slowie bozym i
                            wspierane niewidoczna obecnoscia Chrystusa w czasie celebracji mszy
                            swietej. Tu wspomnialem o tej niewidocznej (duchowej) stronie
                            kosciola. Nie trzeba jednak zapominac o tej drugiej stronie -
                            materialnej, czy cielesnej ktora kazdy z nas wierzacych tworzy.
                            Niestety ale wskazane i wymagane jest, od ksiezy szczegolnie, by
                            te strone zachowywac w zgodzie z moralnoscia ktorej nauczaja.
                            Wiemy, ze tak nie jest. Nie mnie to osadzac i ja wcale nie robie
                            proby robienia tego. Nic dziwnego ze kosciol ogolnie traci na
                            wartosci. Traci dopasowujac swoja slaba strone duchowa i wole do
                            aspiracji ciala i innych dobr materialnych. "Niebo" niby widoczne i
                            bliskie dla oka okazuje sie dosc czesto malo dostepne gdy sie
                            przyglada zyciu na ziemi konfrontujac je z zasadami i wymogami
                            chrzescijanskimi.
              • Gość: Pipin-2 Re: W USA ksieza katoliccy ciagle gwalca...... IP: *.vline.pl / 172.16.1.* 29.06.02, 09:22
                Czyli poprostu -a -uwazasz za autorytet zbrodnicza organizacje......
                ps. a udowodnij,ze ten twoj zydowski bozek Jezus istnieje naprawde.......
        • Gość: ........ Re: W USA ksieza katoliccy ciagle gwalca...... IP: *.sympatico.ca 28.06.02, 23:38
          A ja mysle ze dla wielu ksiezy trzeba poprostu kobiete (babe
          inaczej mowiac) ktora by z nimi porzadek codziennie robila,
          trzymajac ich w spokoju cielesnym, moze nawet boskim. Celibat
          czas najwyzszy zostawic w pamieci historycznej gdyz tak naprawde
          on wcale nie pomaga sprawie a raczej w wielu przypadkach
          szkodzi. Coz, chlop (w tym tez i ksiadz) bez baby schodzi na
          psy - to znowu nikomu nie jest zadna nowoscia. Czasami jest nawet
          gorszy psa - co znowu dziwi. Nasunelo mi sie samowolnie pytanie
          do Pan. Czy widzialyby siebie w roli zony ksiedza? Wiem ze w
          innych kosciolach niekatolickich ksieza maja zony i jest to
          normalnoscia w spoleczenstwie.
          • Gość: tato Re: W USA ksieza katoliccy ciagle gwalca...... IP: *.fastres.net 28.06.02, 23:51

> A ja mysle ze dla wielu ksiezy trzeba poprostu kobiete (babe
            > inaczej mowiac) ktora by z nimi porzadek codziennie robila,
            > trzymajac ich w spokoju cielesnym, moze nawet boskim. Celibat
            > czas najwyzszy zostawic w pamieci historycznej gdyz tak naprawde
            > on wcale nie pomaga sprawie a raczej w wielu przypadkach
            > szkodzi. Coz, chlop (w tym tez i ksiadz) bez baby schodzi na
            > psy - to znowu nikomu nie jest zadna nowoscia. Czasami jest nawet
            >
            > gorszy psa - co znowu dziwi. Nasunelo mi sie samowolnie pytanie
            > do Pan. Czy widzialyby siebie w roli zony ksiedza? Wiem ze w
            > innych kosciolach niekatolickich ksieza maja zony i jest to
            > normalnoscia w spoleczenstwie.

......oj was zostawic na chwile.................
            Zaras si przypierdoli jakis.............................
          • galilleo Re: W USA ksieza katoliccy ciagle gwalca...... 29.06.02, 22:58

> A ja mysle ze dla wielu ksiezy trzeba poprostu kobiete (babe
            > inaczej mowiac) ktora by z nimi porzadek codziennie robila,
            > trzymajac ich w spokoju cielesnym, moze nawet boskim. Celibat
            > czas najwyzszy zostawic w pamieci historycznej gdyz tak naprawde
            > on wcale nie pomaga sprawie a raczej w wielu przypadkach
            > szkodzi. Coz, chlop (w tym tez i ksiadz) bez baby schodzi na
            > psy - to znowu nikomu nie jest zadna nowoscia. Czasami jest nawet
            >
            > gorszy psa - co znowu dziwi. Nasunelo mi sie samowolnie pytanie
            > do Pan. Czy widzialyby siebie w roli zony ksiedza? Wiem ze w
            > innych kosciolach niekatolickich ksieza maja zony i jest to
            > normalnoscia w spoleczenstwie.

Czy zauwazyles ze te koscioly gdzie ksieza maja zony przypominaja raczej
            klub swietobliwych zboczencow niz prawdziwy kosciol.
            Oficajlnie pozwalaja homoseksualistom i innym deviatom przybierac swiete szaty.
            Ci molestoja chlopcow i nikt o tym nie mowi.
            Kobietom pozwalaja byc kaplankami a na chrzest i pogrzeby przyprowadzaja sobie
            swoich czworonogich milusinskich.
            Taki kosciol jest wedlug ciebie prawdziwa przyszloscia religijna.
            Ksiadz decydujac sie na kaplana wie co robi bo jest doroslym, jezeli sie pomylil
            nikt go tam na sile nie trzyma moze odejsc i latac za kobitkami do konca zycia.
            Jezeli jednak zostaje to ma byc oddany tylko i wylacznie kosciolowi i ludziom go
            odwiedzajacym. Majac zone nie rozdwoi sie
            • Gość: ........ Re: W USA ksieza katoliccy ciagle gwalca...... IP: *.sympatico.ca 30.06.02, 05:01
              galilleo napisał(a):

> Czy zauwazyles ze te koscioly gdzie ksieza maja zony przypominaja raczej
              > klub swietobliwych zboczencow niz prawdziwy kosciol.
              > Oficajlnie pozwalaja homoseksualistom i innym deviatom przybierac swiete szaty.
              > Ci molestoja chlopcow i nikt o tym nie mowi.
              > Kobietom pozwalaja byc kaplankami a na chrzest i pogrzeby przyprowadzaja sobie
              > swoich czworonogich milusinskich.
              > Taki kosciol jest wedlug ciebie prawdziwa przyszloscia religijna.
              > Ksiadz decydujac sie na kaplana wie co robi bo jest doroslym, jezeli sie pomyli
              > l
              > nikt go tam na sile nie trzyma moze odejsc i latac za kobitkami do konca zycia.
              > Jezeli jednak zostaje to ma byc oddany tylko i wylacznie kosciolowi i ludziom g
              > o
              > odwiedzajacym. Majac zone nie rozdwoi sie

* A kim ty jestes ze sie tak krytycznie wypowiadasz na temat
              innych kosciolow? Kto i jakim prawem dal ci osadzac innych? Sa
              koscioly (odlamy zreszta katolicyzmu) ktore odbiegaja od nauki
              Biblii i tam mozna spotkac sluby homoseksualistow itp. Zreszta
              dzisiaj Wacek i Marysia moze otworzyc sobie swoj kosciol (co
              zreszta sie dzieje) i tam zgodnie ze swoim upodobaniem czynia co
              chca. Nie o tym jednak rozmawiamy. Istnieje w Polsce np. kosciol
              prawoslawny ktory siega daty poczatkowej tj. samego poczatku
              chrzescijanstwa, w ktorym ksieza zawsze mogli sie zenic i sie zenia
              dzisiaj, i ja nie widze w tym nic zlego. Juz wspominalem
              wczesniej ze Pismo Swiete wcale nie zabrania ozenku ksiedzu.
              Kosciol zna zonatych papiezy jak i nizszych ranga kaplanow gdyz
              na poczatku bylo to normalne. Ktos juz tutaj wspominal o majatku
              koscielnym. Wlasnie ozenek ksiezom zostal zabroniony tylko i
              wylacznie dlatego by utrzymac w tym czasie bardzo potezny
              majatek ktory kosciol kopil. Tu wcale nie chodzi o to czy ma
              dwoic sie czy troic taki ksiadz. Rodzina ksiedza zonatego wlasnie
              dosc czesto pomaga mu w powolaniu, aktywnie uczestniczac w
              sprawach zycia danego kosciola. Ladnie, a moze dla niektorych
              wygodnie jest gadac o celibatniczej domenie, ale prawdziwe zycie
              pokazuje zupelnie inaczej. Nie bez przyczyny jest obecny glosny
              skandal, prawda? Dlaczego zaden z nich nie odszedl, ba, nawet
              odgonic ciezko. Ksiadz dosc czesto przyjmuje kaplanstwo jako mlody
              chlopak. Kiedy dorosleje, zmienia sie i czasami ukryta sila
              seksualna daje mocno znac o sobie. Wtedy to wlasnie dwoi na
              parafii walczac ze swoja pokusa. Dlaczego tak musi byc, kiedy
              tak naprawde nie musi? No, a pedalow jak i babiazy wsrod
              kaplanow ponoc tez nie brakuje (opieram to nie na wlasnym
              doswiadczeniu lecz raczej uchu, co mozesz puscic znowu na wiatr).
              Osobiscie jestem zdania "a". Nie chodze do kosciola do ksiedza
              lecz do Boga.
    • galilleo ksieza katoliccy gwalca......jak wszystkie pedaly 29.06.02, 00:15
      Procentowo liczba zboczencow w spoleczenstwie jest wszedzie taka sama.
      Czy to bedzie ksiadz katolicki islamski czy zydowski.
      Czy to bedzie policjant, lekarz czy strazak.
      Wiekszosc wsrod zboczencow jest homoseksualistami czyli pedalami i do tego
      lubia jeszcze mlodych chlopcow.
      Wszystkich zboczencow nalezy wyslac na przymusowe leczenie albo za kraty bez
      wzgledu na to kim sa.
      To ze teraz jest nagonka na kosciol katolicki to jest inna sprawa. A ten caly
      wrzask o tym jest tylko dowodem ze sa palanty na swiecie ktorzy chca zniszcyc
      kosciol katolicki za wszelka cene.
      Trzeba ich tez wrzucic za kraty razem z pedalami, niech pedaly ich dupcza a nie
      dzieci (tych z Teleranku tez).

Galilleo
      • Gość: tato Re: ksieza katoliccy gwalca......jak wszystkie pedaly IP: *.fastres.net 29.06.02, 00:20
        galilleo napisał(a):

> Procentowo liczba zboczencow w spoleczenstwie jest wszedzie taka sama.
        > Czy to bedzie ksiadz katolicki islamski czy zydowski.
        > Czy to bedzie policjant, lekarz czy strazak.
        > Wiekszosc wsrod zboczencow jest homoseksualistami czyli pedalami i do tego
        > lubia jeszcze mlodych chlopcow.
        > Wszystkich zboczencow nalezy wyslac na przymusowe leczenie albo za kraty bez
        > wzgledu na to kim sa.
        > To ze teraz jest nagonka na kosciol katolicki to jest inna sprawa. A ten caly
        > wrzask o tym jest tylko dowodem ze sa palanty na swiecie ktorzy chca zniszcyc
        > kosciol katolicki za wszelka cene.
        > Trzeba ich tez wrzucic za kraty razem z pedalami, niech pedaly ich dupcza a nie
        >
        > dzieci (tych z Teleranku tez).
        >
        > Galilleo

.......Jeszcze popisze na kraju...........
        Fajnie piszecie...............
      • Gość: a Re: GAlileo IP: *.tele2.pl 29.06.02, 00:40
        Niestety nie moge wykombinowac czy mowisz to powaznie czy tez nie ja jednak
        przyznaje ci racje z tym ze ja uwazam ze pedalow nie nalezy zamykac ani leczyc
        bo to i tak nic nie da!!nalezy ich po prostu kastrowac ale ja mam na mysli
        prawdziwa kastracje tzn.obcinanie.To by problem mysle rozwiazalo!!!A dla
        wszystkich HIPERTOLERANCYJNYCH co to zaraz wrzask podniosa -jak jetescie tacy
        tolerancyjni to musicie byc i dla mnie tolerancyjni czyz nie tak!!a mam pytanko
        czy jak dowiedzieliscie sie co to jest pedal to jaka byla wasza pierwsza
        reakcja?chcialo wam sie w to wierzyc czy nie?!bo ja przyznam nie moglam w to
        uwierzyc.Ja nie twierdze ze to sa zboczency czy ludzie chorzy bo przeciez na to
        nie ma lekarstwa to sa po prostu ludzie niepelnosprawni no bo co taki zwiazek
        dwoch pedalow wyprodukuje nic!!!-oprocz moze pozrywanych zwieraczy odbytu!!!A
        adopcja dzieci przez pedalow to juz po prostu przerazenie mnie ogarnia!!
        Przeciez to bedzie tragedia dla tego dziecka bo przeciez pedaly ruchaja sie jak
        kroliki!!Przez wiadomo jak latwo facet sie ponieca a kobieta zawsze to w jakis
        sposob lagodzi to wyobrazcie sobie co sie dzieje miedzy pedalami.a po co sa te
        kible na dworcach co?!-vide Giorgio Michael!!hit-and-run tak sie okresla
        stosunki pedalskie!!!!czy wyobrazacie sobie kobiety wloczace sie po brudnych
        toaletach i dworcach w poszukiwaniu szybkiego numerku!bo ja nie i chyba nie
        jest to mozliwe!!A czemuz to przed era HIVA homosie zenic i adoptowac nie
        chcieli?-bo byla wolnosc Tomku w swoim domku i ruchanko ile wlezie bo
        przecietny homos ery przedhivowej mial 40 partnerow miesiecznie!!i czemu jak
        hivoza wybuchla w Stanach to pierwsze postery ostrzegajace byly adresowane do
        homosiow!!Jakis powod musial byc!!
        • Gość: ........ Re: GAlileo IP: *.sympatico.ca 29.06.02, 00:52
          No i widzisz "a", nauka kosciola mowi jedno, a zycie pokazuje
          zupelnie co innego. Chyba niedlugo te cywilizowana zaraze ogien
          wypali i ruchanka kroliczkow znikna jak w Sodomie i Gomorze.
          • Gość: tato I dobrze wam tak....................... IP: *.fastres.net 29.06.02, 00:55
            .........Cudze...........................
          • Gość: a. Re:.... IP: *.tele2.pl 29.06.02, 01:10
            Nauka kosciola mowi jedno-no a co ma mowic no bo chyba nie zadasz zeby przyjela
            homosiow z otwartymi rekami!!!to ze homosie sa na eksponowanych pozycjach w
            showbiznesie w modzie pret-a-pedes powoduje ze wywieraja odpowiedni wplyw na
            filmy gloryfikujace biednych homosiow ofiary przesladowan koltunow z
            ciemnogrodu i katolickich hipokrytow etcetc a te tluki ogladajace te filmy
            lykaja to wszystko i dalejze wspolczuc biednym przesladowanym przez los-
            przeciez to tez ludzie itp.Moze to i sa ludzie ale nie dla mnie.A tak swoja
            droga to mysle ze oni musza byc bardzo nieszczesliwi.Ciagle sie ukrywac klamac
            udawac!Tragedia!Przeciez w paranoje mozna popasc!To musi byc bardzo
            wyczerpujace psychicznie takie zycie!!!No coz ciesze sie ze urodzilam sie
            hetero mam duzo problemow z bani!!!
            • Gość: anty-JP2 Re:.... IP: *.vline.pl / 172.16.1.* 29.06.02, 13:15

> Nauka kosciola mowi jedno-no a co ma mowic no bo chyba nie zadasz zeby przyjela
              >
              > homosiow z otwartymi rekami!!!to ze homosie sa na eksponowanych pozycjach w
              > showbiznesie w modzie pret-a-pedes powoduje ze wywieraja odpowiedni wplyw na
              > filmy gloryfikujace biednych homosiow ofiary przesladowan koltunow z
              > ciemnogrodu i katolickich hipokrytow etcetc a te tluki ogladajace te filmy
              > lykaja to wszystko i dalejze wspolczuc biednym przesladowanym przez los-
              > przeciez to tez ludzie itp.Moze to i sa ludzie ale nie dla mnie.A tak swoja
              > droga to mysle ze oni musza byc bardzo nieszczesliwi.Ciagle sie ukrywac klamac
              > udawac!Tragedia!Przeciez w paranoje mozna popasc!To musi byc bardzo
              > wyczerpujace psychicznie takie zycie!!!No coz ciesze sie ze urodzilam sie
              > hetero mam duzo problemow z bani!!!

Ale ten watek jest min. o zbrodniach Kosciola i pedofilskich praktykach ksiezy,a
              nie o pedalach......mylisz kompletnie tematy,pieprzysz nie na temat,pleciesz trzy
              po trzy........
              • galilleo Problem jest ze zboczencami a nie z kosciolem..... 29.06.02, 22:33
                "Ale ten watek jest min. o zbrodniach Kosciola i pedofilskich praktykach
                ksiezy,a
                nie o pedalach......mylisz kompletnie tematy,pieprzysz nie na temat,pleciesz
                trzy
                po trzy........"

Ten watek jest o zbrodniach homoseksualistow w szatach koscielnych.

Zadnych zbrodni kosciol nie popelnia, to zboczency ktorzy pomylili swoje
                przeznaczenie w piekle znalezli sie w kosciele.
                Kosciol tych zboczen nie uczy to te parchy wystawiaja do kosciola swoje
                rozwiercone dupy.
                Atak na kosciol jest tylko i wylacznie celem samym w sobie.
                Nic sie nie mowi o pedalach w islamskich meczetach.
                Juz sam Mahomet byl zboczencem mial tuziny zon a najmlodsza miala 11 lat
                (molestowanie dzieci).
                Wiara, kosciol i prawo sa jedynymi hamulcami przeciwko temu aby przy kazdym
                wejsciu do ubikacji czlowiek nie zostal zaatakowany od tylu.
                Ale niestety zmierzamy w tym kierunku stopniowo do momentu az nowy nastepca
                Hitlera nie pojawi sie na swiecie i wyczysci plewie.
                Tak bylo przez stulecia tak i teraz bedzie.
                Zboczency sami buduja sobie haniebna przyszlosc a liberalizm i tolerancja do
                wynaturzen tylko ten proces przyspieszaja.
                • donjajocornio Re: Problem jest ze zboczencami a nie z kosciolem..... 30.06.02, 02:33
                  Jawohl! Sieg Heil!
    • Gość: !!!!!!!! Re: W USA ksieza katoliccy ciagle gwalca...... IP: *.tnt31.sfo8.da.uu.net 29.06.02, 05:05
    • Gość: vinc Re: W USA ksieza katoliccy ciagle gwalca...... IP: *.rasserver.net 29.06.02, 06:34
      Moze jednak tam nie jedz, po co masz byc zgwalcony.
      Ale dobre miejsce , to Tworki k/ Pruszkowa , Choroszcz, itp, tam napewno sie
      Toba zajma, wyglada na to, ze powinienes sie pospieszyc.
      • Gość: a. Re: W USA ksieza katoliccy ciagle gwalca...... IP: *.tele2.pl 29.06.02, 19:38
        Tak wiem o czym jest ten watek.A o pedziach to bylo czesciowo bo post Galileo
        a czesciowo dlatego ze pedzie lubia bardzo mlodych chlopaczkow-w srodowiskach
        homosiow istnieje przeciez obsesja mlodosci i wygladu a poza tym nie zapominaj
        ze homosie uwielbiaja przebieranki-showy dla homosiow pelne sa chlopaczkow
        przebranych za skautow marynarzy policjantow itp-vide teledysk pedalkow z
        Village People do songu YMCA-jeden tam jest policjantem drugi indianinem to
        moze ministranci tez sie zalapia w koncu tez nosza jednakowe wdzianka-dlatego
        pedzie won od kosciola i poslugi kaplanskiej!!!!To jest moja konkluzja!!!
    • Gość: paetzer Re: W USA ksieza katoliccy ciagle gwalca...... IP: *.libre.retevision.es 29.06.02, 19:34
      w Kraju Nadwiślańskim...tyż!!!
      • Gość: a. Re:Do Pipina2 i do Anty-JP IP: *.tele2.pl 29.06.02, 20:04
        Nie zmieniaj nickow bo to bez sensu jak masz taki sam adres.Tak oczywiscie ze
        kosciol katolicki jest dla mnie AUTORYTETEM!!!!JEST I BEDZIE!!!A poza tym ja
        wierze w Boga a nie w kosciol bo kosciol to jest instytucja ktora ma nadac ramy
        organizcyjne religii i umozliwic wyznanwcom jej praktykowanie!!I jak kazda
        instytucja jest ulomna-co nie zmienia faktu ze kosciol jest dla mnie
        autorytetem!!!I nim pozostanie!!A pytam sie ciebie kto ma byc dla mnie
        autorytetem?!No!!! kto!!Albo co?Bo kandydatow nie widze!!Amerykanskie filmy
        moze?A moze dalajlama co!?nie rozsmieszaj mnie!!!I bardzo cie prosze odpierdol
        sie od Papieza jak ci zycie mile !!To jest naprawde dobry i kochany czlowiek i
        wielka postac!!!I chce sie ciebie zapytac_wierzysz w Boga ze tak bluznisz
        mowiac o Chrystusie?A nie boisz sie smierci?-przeciez i tak wszyscy umrzemy i
        co wtedy?-Nawet Diderot biedactwo nawrocil sie na lozu smierci tak go
        przypililo!!Zycze ci zebys nie musial zdradzac swoich idei na lozu smierci bo
        to bedzie zalosne zaprzeczenie twojego zycia!!I co ty mi tu karzesz udowadniac
        ze Chrystus istnial_No pewnie ze istnial bo jest postacia historyczna a poza
        tym jak moze wiesz wiara ma to do siebie ze jest wiara-jesli wiesz o co mi
        chodzi!!A co ty moze zadasz prywatnych objawien?!Stuknij sie w glowe!A poza tym
        nawet muzulmanie uznaja Jezusa za proroka i nazywaja go Issiah a Matke Boska
        Miriam.Ale uwazaja ze ludzie zmienili nauke Jezusa i dlatego Bog poslal
        Mahometa.Wiec 2 najwieksze religie monoteistyczne uznaja Jezusa a ty to glabie
        bedziesz kwestionowal!!!?A czemu papiez wizytowal meczet?Dlatego ze muzulmanie
        wierza w tego samego Boga co my tylko po arabsku ALLAH znaczy Bog tak jak po
        angielsku GOD.Wiec nie piedol wiecej takich glupot bez sensu!!!!!

1
        • donjajocornio a.huj 30.06.02, 02:35
          krolowo matko modl siem za nami
          • Gość: a. Re: a.huj IP: *.tele2.pl 30.06.02, 12:55
            donjajocornio napisał(a):

> krolowo matko modl siem za nami
            SAM JESTES HUJEM!PA PA
    • prawo_kat_tor Re: W USA ksieza katoliccy ciagle gwalca...... 29.06.02, 21:38
      juz nie ma oczym mowic.Nic ich nie uratuje..tzw pozamiatane.Kosciol katolicki
      skonczy w jakies 10 lat- maximum.To wszystko, chyba nie ma sensu o nich
      wspominac.
      • Gość: ........ Re: W USA ksieza katoliccy ciagle gwalca...... IP: *.sympatico.ca 30.06.02, 04:33
        prawo_kat_tor napisał(a):

> juz nie ma oczym mowic.Nic ich nie uratuje..tzw pozamiatane.Kosciol katolicki
        > skonczy w jakies 10 lat- maximum.To wszystko, chyba nie ma sensu o nich
        > wspominac.

* Byc moze masz tutaj racje ale zapamietaj to sobie: skonczy
        sie kosciol, skonczysz sie i ty! Bez Boga nie do proga, tak
        mowili ojcowie, a ty mozesz tylko deptac na nich - wstyd.
        • Gość: Pipin-2 Re: W USA ksieza katoliccy ciagle gwalca...... IP: *.vline.pl / 172.16.1.* 30.06.02, 16:06

> prawo_kat_tor napisał(a):
          >
          > > juz nie ma oczym mowic.Nic ich nie uratuje..tzw pozamiatane.Kosciol katoli
          > cki
          > > skonczy w jakies 10 lat- maximum.To wszystko, chyba nie ma sensu o nich
          > > wspominac.
          >
          > * Byc moze masz tutaj racje ale zapamietaj to sobie: skonczy
          > sie kosciol, skonczysz sie i ty! Bez Boga nie do proga, tak
          > mowili ojcowie, a ty mozesz tylko deptac na nich - wstyd.

Tak mowilib twoi ojcowie-Panszczyzniani Chlopi........moi to byla Libertynska
          Szalchta-Junkierska z bylych Prus Wschodnich.......
          • Gość: ........ Re: W USA ksieza katoliccy ciagle gwalca...... IP: *.sympatico.ca 01.07.02, 04:58
            Jaka szlachta? Szlachta to sie dogadala by carowi panszczyzne
            odrabiac i mu wiernie sluzyc. Miales sie czym pochwalic.
    • Gość: bla Re: W USA ksieza katoliccy ciagle gwalca...... IP: 168.143.113.* 01.07.02, 05:09
      bla, bla
      • Gość: A40 Re: Ale niektorzy maja zle w glowie..... IP: 203.69.88.* 01.07.02, 06:48
        Do tych anty,
        sugerowanie ze kosciolkatolicki jest odpowiedzialny za czyny kryminalne
        pewnych ksiezy, chialabym powiedziec ze z pewnoscia winni beda ukarani.
        Natomiast te osoby co sie na tym chca dorobic , wykrzyczec sa w obszrze
        zagrozenia dla innych. Takie wymyslanie kosciolowi oznacza wasze problemy z
        odpwiedzialnoscia. Czy ty wiesz co zrobil Hitler, albo Stalin?
        Chesz robic zamieszanie i wydalje ci sie ze sie jak nawymyslasz katolikom (
        chrzescianom ) to znajdziesz prawde.
        Radze ci pochodzic na lekcje religii, a jak sie douczysz to i lepiej ci sie
        zrobi na tej Twojej niespokojnej duszy. Nie wpadaj w panike, swiat jest piekny
        jak zaczniesz ludzi szanowac.
        • Gość: ........ Re: Ale niektorzy maja zle w glowie..... IP: *.sympatico.ca 01.07.02, 08:04
          Gość portalu: A40 napisał(a):

> Do tych anty,
          > sugerowanie ze kosciolkatolicki jest odpowiedzialny za czyny kryminalne
          > pewnych ksiezy, chialabym powiedziec ze z pewnoscia winni beda ukarani.
          > Natomiast te osoby co sie na tym chca dorobic , wykrzyczec sa w obszrze
          > zagrozenia dla innych. Takie wymyslanie kosciolowi oznacza wasze problemy z
          > odpwiedzialnoscia. Czy ty wiesz co zrobil Hitler, albo Stalin?
          > Chesz robic zamieszanie i wydalje ci sie ze sie jak nawymyslasz katolikom (
          > chrzescianom ) to znajdziesz prawde.
          > Radze ci pochodzic na lekcje religii, a jak sie douczysz to i lepiej ci sie
          > zrobi na tej Twojej niespokojnej duszy. Nie wpadaj w panike, swiat jest piekny
          > jak zaczniesz ludzi szanowac.
          * Tak, tylko niektorzy nie moga tego zrozumiec i szukaja dziury
          w pustym, zwalajac wine kilku ksiezy na cala te instytucje. A
          moze oni wiedza najlepiej i stad to cale zamieszanie. W koncu
          ktos musi prowadzic. Pytanie tylko jest -dokad?
          • Gość: anty-JP2 PEWNE FAKTY IP: *.vline.pl / 172.16.1.* 01.07.02, 10:43
            Kosciol Rzymsko-Katolicki wymordowal wiecej ludzi niz Hitler i Lenin....i
            wywolywal wiecej wojen niz ci dwaj...sami pouczcie sie troche imbecyle......

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka