emigrantka 14.07.02, 03:43 Ale musi byc wspanialy Pozdrowionka i dobrej nocki zycze Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: gadula Re: Wezme meza z Polski :) IP: *.sympatico.ca 14.07.02, 03:45 mowisz jak moja zona Odpowiedz Link Zgłoś
aniutek Re: Wezme meza z Polski :) 14.07.02, 03:55 Gość portalu: gadula napisał(a): > mowisz jak moja zona he szczesciara Odpowiedz Link Zgłoś
emigrantka Re: Wezme meza z Polski :) 14.07.02, 04:09 hey - gaduly i aniutki, spadac mi z watku, przeciez z wami to mi nic z tego tam nie wyjdzie.. to "a siooooooooooooooo" wiem, mialam spac ale kot jeszcze lazi po domu a samej mi sie nie chce pozdrowionka Odpowiedz Link Zgłoś
___aniutka-terminator___ Re: Wezme meza z Polski :) 14.07.02, 05:10 No wlasnie aniutek - wypierdalaj grubasie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: burak Re: Wezme meza z Polski :) IP: *.proxy.aol.com 14.07.02, 06:29 jakos nie ma chetnych na twoj paszport(dupe?) Odpowiedz Link Zgłoś
emigrantka Re: Wezme meza z Polski :) 14.07.02, 13:14 Gość portalu: burak napisał(a): > jakos nie ma chetnych na twoj paszport(dupe?) burak - a ty do moje skrzynki e-mail zagladales i wiesz? Odpowiedz Link Zgłoś
luiza-w-ogrodzie Re: Wezme meza z Polski :) 14.07.02, 07:20 emigrantka, nawet wsrod Polakow tacy sie zdarzaja! Wylowilam absolutnie odjazdowego czlowieka na Internecie, o dziwo, Polak i to bardzo apetyczny ;-D Zycze smacznego Luiza-w-Ogrodzie Odpowiedz Link Zgłoś
karelia Re: Wezme meza z Polski :) 14.07.02, 11:16 rodzynki sa wszedzie, a nasi nie gorsi niz inni, moze mniej "ciekawi" bo nam znani , ale nie gorsi. A nawet maja duuuuza przewage nad innymi, tak pieknie moga mowic po poolsku))) Ale nei zawsze te przewage wykorzystuja((( Nie wiedza czy co?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: student luiza ty nymfomnko, ekshibicjonistko, ustatkuj sie IP: *.bredband.skanova.com 14.07.02, 20:20 99% twoich wpisow to albo opisy twojego ciala, jak sie opalasz,czytasz listy milosne, itp. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Artur Re: Wezme meza z Polski :) IP: *.dialo.tiscali.de 14.07.02, 11:59 emigrantka napisała: > Ale musi byc wspanialy > > Pozdrowionka i dobrej nocki zycze ............. no i co, wyslesz go na budowe aby splacal twoje kredyty? ten wspanialy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: renka Re: Wezme meza z Polski :) IP: 5.3R* / *.home.cgocable.net 14.07.02, 12:31 heheheehe Odpowiedz Link Zgłoś
emigrantka Re: Wezme meza z Polski :) 14.07.02, 13:13 Gość portalu: Artur napisał(a): > emigrantka napisała: > > > Ale musi byc wspanialy > > > > Pozdrowionka i dobrej nocki zycze > ............. > no i co, wyslesz go na budowe aby splacal twoje kredyty? ten wspanialy Nie, cos ty.. na jaka budowe? Mowy nie ma - jeszcze by sobie raczki pobrudzil... Panowie Polacy moga zony swiezo z Polski do sprzatania wysylac ale Polki mezos na budowe? A feeeee btw - ja nie mam zadnych skarbie kredytow Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Artur EmyGrandka IP: *.dialo.tiscali.de 14.07.02, 13:20 emigrantka napisała: > Gość portalu: Artur napisał(a): > > > emigrantka napisała: > > > > > Ale musi byc wspanialy > > > > > > Pozdrowionka i dobrej nocki zycze > > ............. > > no i co, wyslesz go na budowe aby splacal twoje kredyty? ten wspanialy > > Nie, cos ty.. na jaka budowe? Mowy nie ma - jeszcze by sobie raczki > pobrudzil... Panowie Polacy moga zony swiezo z Polski do sprzatania wysylac ale > > Polki mezos na budowe? A feeeee > > btw - ja nie mam zadnych skarbie kredytow .................... kto cie tam wie co masz, co nie masz, kim jestes...i wogole Odpowiedz Link Zgłoś
emigrantka Artfur 14.07.02, 13:25 No wlasnie dzisusssssssssssssssss - juz sobie na tym Forum pozartowac newet nie mozna bo zaraz ludzie krzycza/gryza/wlosy chca wyrywac.... Po co ja tak wczesnie wstalam? Acha - kota nakarmic POzdrowionka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Artur Re: Artfur IP: *.dialo.tiscali.de 14.07.02, 13:28 emigrantka napisała: > No wlasnie > > dzisusssssssssssssssss - juz sobie na tym Forum pozartowac newet nie mozna bo > zaraz ludzie krzycza/gryza/wlosy chca wyrywac.... > > Po co ja tak wczesnie wstalam? Acha - kota nakarmic > > POzdrowionka Przekorna koza jestes. ty wstalas, ja ide wlasnie na impreze. Odpowiedz Link Zgłoś
emigrantka Re: Artfur 14.07.02, 13:31 To baw sie dobrze - ale co to za impreza w poludnie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Artur Re: Artfur IP: *.dialo.tiscali.de 14.07.02, 13:35 emigrantka napisała: > To baw sie dobrze - ale co to za impreza w poludnie? > > urodziny, tez glupio...bo w niedziele, ale chyba nie skonczy sie za wczesnie. Mnie jest obojetnie, moge sie jutro wyspac. Odpowiedz Link Zgłoś
emigrantka Re: Artfur 14.07.02, 13:37 acha - no to baw sie dobrze i do nastepnego pogadania (poklocenia?) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Artur ja sie nie kloce ! IP: *.dialo.tiscali.de 14.07.02, 13:40 emigrantka napisała: > acha - no to baw sie dobrze i do nastepnego pogadania (poklocenia?) mam awantury gdzies, szkoda mnie na to energii Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: student trafiles w sedno sprawy artur, potrzeba im murzyna IP: *.bredband.skanova.com 14.07.02, 20:22 do splacania kredytow, za meble,kosmetyki, zarcie i wycieczki, te glupie dziwki bogate sa tylko w dlugi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Artur hmmm IP: *.dialo.tiscali.de 15.07.02, 00:09 Gość portalu: student napisał(a): > do splacania kredytow, za meble,kosmetyki, zarcie i wycieczki, > te glupie dziwki bogate sa tylko w dlugi. Odpowiedz Link Zgłoś
emigrantka Re: trafiles w sedno sprawy artur, potrzeba im mu 15.07.02, 09:04 Gość portalu: student napisał(a): > do splacania kredytow, za meble,kosmetyki, zarcie i wycieczki, > te glupie dziwki bogate sa tylko w dlugi. a ty w slownictwo? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: .,.,., Re: Wezme meza z Polski :) IP: *.fastres.net 14.07.02, 18:16 emigrantka napisała: > Ale musi byc wspanialy > > Pozdrowionka i dobrej nocki zycze .,.,.,., Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ada Re: Wezme meza z Polski :) IP: *.pwr.wroc.pl / *.wroclaw.dialog.net.pl 14.07.02, 20:53 Wspaniale to sa pierogi mojej mamy , a wspanialy maz co to takiego - szukaj wspanialego to bedziesz sama lub zawiedziona Odpowiedz Link Zgłoś
emigrantka Re: Wezme meza z Polski :) 14.07.02, 22:59 ada - a cos ty taka powazna? pozdrowinka Odpowiedz Link Zgłoś
dundee_girl Re: Artfur + Emigrantka 15.07.02, 00:21 Lallalaala cos mi sie wydaje, ze to bedzie para)) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JVC Re: Artfur + Emigrantka IP: 168.143.113.* 15.07.02, 00:24 dundee_girl napisała: > Lallalaala cos mi sie wydaje, ze to bedzie para)) > > Pozdrawiam Fajnie.......moze zaprosza na drink....... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Artur Dundee??!!!! IP: *.dialo.tiscali.de 15.07.02, 00:26 dundee_girl napisała: > Lallalaala cos mi sie wydaje, ze to bedzie para)) > > Pozdrawiam .........Kotku, tylko bez textow Odpowiedz Link Zgłoś
dundee_girl Re: Dundee??!!!! 15.07.02, 00:31 Tylko mi nie kotkuj, ja krokodylica ) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Artur heeeeeeeey! ostro IP: *.dialo.tiscali.de 15.07.02, 00:34 dundee_girl napisała: > Tylko mi nie kotkuj, ja krokodylica ) .......... ...a moze strusiowa? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Artur dobrze, juz dobrze IP: *.dialo.tiscali.de 15.07.02, 00:43 dundee_girl napisała: > dla Ciebie nawet kangurzyca Odpowiedz Link Zgłoś
emigrantka Re: Artfur + Emigrantka 15.07.02, 09:18 dundee_girl napisała: > Lallalaala cos mi sie wydaje, ze to bedzie para)) > > Pozdrawiam Bo za wczesnie wstalas i przedawkowalas z ta kawa i ciastkami or rana - no i cie sie "wydaje" Jak tak bedziesz kombinowac to cie zrobie na szaro chociaz lubie cie na zielono heheheeh Przeciez widzisz ze Artur na budowe nie chce to po co mi on? A ja sprzatac tez nie bede za marne grosze to po co mu ja? Przeciez z tego Forum to wyraznie widac ze zawsze jedno musi byc na gorze i drugim pomiatac - czytasz o tych wszystkich maupach co to pojechaly do pana i nie chcialy u hindusek sprzatac zeby sie do "housekeeping" dolozyc bo w Polsce byly kasjerkami itd... No i o tych co do Hanoveru na 3 tygodnie jezdza jakiemus Tadeuszowi18 sorzadac i ** dawac (nie stac go na gosposie? takiiiiiiiiiiiiie panisko). Ach, nie zapomnijmy o tych panach rowniez "z wyzszym wyksztalceniem" (jezyka tylko jakiegos sie zapomnieli nauczyc) i wstretem do pracy fizycznej "na zachodzie" - im sie nic nie bedzie podobalo jezeli nie zacisna zebow na (moze i) pare lat i ciagle beda tacy niedowartosciowani. Ach.... Co ja sie wysilam wogole - i tak zaraz ktos zacznie szczekac... dundee - ty z kawa przesadzilas a ja do kompa bez kafki - efekt i tak ten sam... heheheeh Pozdrowionka - dzisiaj w Londynie ma byc 26 stopni i W KONCU nie pada (juz chyba 3ci dzien) ale fajnie..... dziecko w Polsce na wakacjach, kot nakarmiony, ja nie mam nic do robienia bo mnie szef wkurzal i "wyszlam" w ub tygodniu a nowa prace zaczynam dopiero za tydzien lub 2... ale fajnie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Artur Re: Artfur + Emigrantka IP: *.dialo.tiscali.de 15.07.02, 10:19 emigrantka napisała: > dundee_girl napisała: > > > Lallalaala cos mi sie wydaje, ze to bedzie para)) > > > > Pozdrawiam > > > Bo za wczesnie wstalas i przedawkowalas z ta kawa i ciastkami or rana - no i > cie sie "wydaje" Jak tak bedziesz kombinowac to cie zrobie na szaro chociaz > lubie cie na zielono heheheeh > > Przeciez widzisz ze Artur na budowe nie chce to po co mi on? A ja sprzatac tez > nie bede za marne grosze to po co mu ja? > > Przeciez z tego Forum to wyraznie widac ze zawsze jedno musi byc na gorze i > drugim pomiatac - czytasz o tych wszystkich maupach co to pojechaly do pana > i nie chcialy u hindusek sprzatac zeby sie do "housekeeping" dolozyc bo w > Polsce byly kasjerkami itd... No i o tych co do Hanoveru na 3 tygodnie jezdza > jakiemus Tadeuszowi18 sorzadac i ** dawac (nie stac go na gosposie? > takiiiiiiiiiiiiie panisko). Ach, nie zapomnijmy o tych panach rowniez "z > wyzszym wyksztalceniem" (jezyka tylko jakiegos sie zapomnieli nauczyc) i > wstretem do pracy fizycznej "na zachodzie" - im sie nic nie bedzie podobalo > jezeli nie zacisna zebow na (moze i) pare lat i ciagle beda tacy > niedowartosciowani. Ach.... Co ja sie wysilam wogole - i tak zaraz ktos zacznie > > szczekac... > > dundee - ty z kawa przesadzilas a ja do kompa bez kafki - efekt i tak ten > sam... heheheeh > > Pozdrowionka - dzisiaj w Londynie ma byc 26 stopni i W KONCU nie pada (juz > chyba 3ci dzien) ale fajnie..... > > dziecko w Polsce na wakacjach, kot nakarmiony, ja nie mam nic do robienia bo > mnie szef wkurzal i "wyszlam" w ub tygodniu a nowa prace zaczynam dopiero za > tydzien lub 2... ale fajnie ............... 1. to forum, nie jakies forum matrymonialne 2. ja nie jestem Polak z polski 3. moj poczatek zrobilem przed 20 laty 3. prace fizyczne? mam inny plan na swoje zycie 4. byla juz zona "z Polski" 5. ze slubami, to ja moze postoje 5. Biore to forum na wesolo i na luzie Odpowiedz Link Zgłoś
emigrantka Re: Artfur + Emigrantka 15.07.02, 10:26 he he he no i wstales godzine po mnie - widzisz jak ci dobrze pozdrowionka i dzisussssssssssssssssss, ludzie - posmiejcie sie czasem (co to Forum tak na powaznie nagle?) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Artur Re: Artfur + Emigrantka IP: *.dialo.tiscali.de 15.07.02, 10:30 emigrantka napisała: > he he he > > no i wstales godzine po mnie - widzisz jak ci dobrze > > pozdrowionka i dzisussssssssssssssssss, ludzie - posmiejcie sie czasem > > (co to Forum tak na powaznie nagle?) rano jestem zawsze powazny, musze sie porzadnie obudzic, taki mam Bio-rytm Odpowiedz Link Zgłoś
emigrantka Re: Artfur + Emigrantka 15.07.02, 10:36 ja nie o tobie szczegolnie a o forum ogolnie (ide po 4ta kafke) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sharky Re: Artfur + Emigrantka IP: *.in-addr.btopenworld.com 15.07.02, 11:27 Emigrantka: powaznie piszesz o mezu? Czy moze byc taki z Polski tyle ze mieszkajacy w Oxfordzie? Odpowiedz Link Zgłoś
emigrantka Re: Artfur + Emigrantka 15.07.02, 11:32 sharkey - no pewnie ze powaznie tylko nie wiem czy ci ten pokoj wynajac tak "na probe" czy od razu do register office cie ciagnac... wypije ze 2 kafki, zajrze co mi inni poradza and I will get back to you on that one Pozdrowionka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Martin Re: Wezme meza z Polski :) IP: 157.25.47.* 15.07.02, 11:30 Ja nie z Polski tylko z Gornego Slaska wiec,zupelnie nie odnoszac sie do 2 kryterium, sie nie kwalifikuje. Istnieje jednak sporo serwisow internetowych, na ktorych mozna kupic sobie zone z Rosji, Bialorusi, Ukrainy... Moze istnieja rowniez ich odpowiedniki dla kobiet z mezami z CEE. Good luck! Odpowiedz Link Zgłoś
emigrantka Re: Wezme meza z Polski :) 15.07.02, 11:35 Qurcze - ale mam pecha Pozdrowionka Odpowiedz Link Zgłoś
luiza-w-ogrodzie Re: Wezme meza z Polski :) 15.07.02, 11:36 Kupowanie meza/zony przez Internet? Eee, jakos pachnie handlem niewolnikow. Pozdrawiam znad wieczornej herbatki Luiza-w-Ogrodzie Odpowiedz Link Zgłoś
emigrantka Re: Wezme meza z Polski :) 15.07.02, 11:45 Luiza - cos marudzisz.. jakie kupowanie? (ja chce za darmo) Jakie przez internet? przeciez to nasze kochane polonijne Forum Sami Swoi, Nie ma Mocnych i Kochaj albo Rzuc Pozdrowionka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Martin Re: Wezme meza z Polski :) IP: 157.25.47.* 15.07.02, 11:49 Technicznie placi sie za udostepnienie kontaktow z osobami stanu wolnego gotowymi zmienic kraj pobytu. Sprawy finansowe miedzy malzonkami/ kontrahentami to juz ich/ ich adwokatow sprawa. Emigrantka, 'wezme' implikuje, jak sadze, transakcje bezgotowkowa? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Martin Re: Wezme meza z Polski :) IP: 157.25.47.* 15.07.02, 11:50 Technicznie placi sie za udostepnienie kontaktow z osobami stanu wolnego gotowymi zmienic kraj pobytu. Sprawy finansowe miedzy malzonkami/ kontrahentami to juz ich/ ich adwokatow sprawa. Emigrantka, 'wezme' implikuje, jak sadze, transakcje bezgotowkowa? Odpowiedz Link Zgłoś
emigrantka Re: Wezme meza z Polski :) 15.07.02, 12:55 martin... dzisusssssssssssssssss, ty bys mnie do jakiegos biura chcial wysylac? a feeeeeeeeeeeeeeeeeeee poczytaj troche to cale forum, wtedy sie zastanow jak powaznie brac te watki ( a szczegolnie moje z wyjatkiem tego o pokoju do wynajecia of course) pozdrowionka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Artur diamenty IP: *.dialo.tiscali.de 15.07.02, 13:09 emigrantka napisała: > martin... dzisusssssssssssssssss, ty bys mnie do jakiegos biura chcial wysylac? > > a feeeeeeeeeeeeeeeeeeee > poczytaj troche to cale forum, wtedy sie zastanow jak powaznie brac te watki ( > a szczegolnie moje z wyjatkiem tego o pokoju do wynajecia of course) > > pozdrowionka nie znajdziesz ani na forum, ani w internecie, ani w biurze. One sa rozdrapywane na cieplo, i kolejka do nich stoi. tak to juz jest z diamentami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Artur diamenty IP: *.dialo.tiscali.de 15.07.02, 13:11 emigrantka napisała: > martin... dzisusssssssssssssssss, ty bys mnie do jakiegos biura chcial wysylac? > > a feeeeeeeeeeeeeeeeeeee > poczytaj troche to cale forum, wtedy sie zastanow jak powaznie brac te watki ( > a szczegolnie moje z wyjatkiem tego o pokoju do wynajecia of course) > > pozdrowionka nie znajdziesz ani na forum, ani w internecie, ani w biurze. One sa rozdrapywane na cieplo, i kolejka do nich stoi. tak to juz jest z diamentami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Martin Re: diamenty IP: 157.25.47.* 15.07.02, 13:25 Diamonds from Russia wit love Emigrantka, Schatz, jakzebym smial na serio sugerowac by ktokolwiek z obecnych kupowal partnera przez Internet By the way, PRZYJME ZONE Z CZECH, ale musi byc perfekt... Odpowiedz Link Zgłoś
emigrantka Zamykam ten watek... 15.07.02, 15:27 ... bo nie chce polskiej tesciowej Pozdrowionka i ide sprzatac po hudraulikach Odpowiedz Link Zgłoś
_szwedka Re: Zamykam ten watek... 15.07.02, 18:00 emigrantka napisała: > ... bo nie chce polskiej tesciowej Ja Ci mowie emigrantko Ty sie jeszcze zastanow. Przeciez z UK do Polski szmal drogi wiec spotykac jej bys nie musiala czesto. Mam do tesciowej 1000km i ostatnio ja widzialam ok. 3 lat temu. Ona niechetnie wyjezdza z domu a ja tam do nich tez nie jezdze (zbyt duzo komarow w lato a za zimno w zime). Mowie Ci! Najlepsza tesciowa pod sloncem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) ...nie bedę mężem z Polski IP: *.acn.pl / *.acn.waw.pl 15.07.02, 19:01 emigrantka napisała: > Ale musi byc wspanialy > > Pozdrowionka i dobrej nocki zycze Na mnie prosze nie liczyć. Już jestem zajety. i wcale nie daletgo, ze jestem wspaniały, bo nie musze być wspaniały... Odpowiedz Link Zgłoś