canadian 26.08.02, 17:05 Cieszycie sie? Mialem bardzo busy weekend. W sobote nad jeziorem caly dzien i sie troche spieklam. A niedziela to latanie po sklepach. I tak deszcz padal. Razrabiarak Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
roseanne Re: I am back!!! 26.08.02, 17:08 tylko jedno pytanie. GDZIE TEN DESZCZ? pozycz chmurke ) Odpowiedz Link Zgłoś
canadian Re: I am back!!! 26.08.02, 17:21 nie pierdol Rozo-Anno bo caly zeszly tydzien u was lalo! Odpowiedz Link Zgłoś
roseanne Re: I am back!!! 26.08.02, 19:13 ja sie w ten sposob nie wyrazam ,wiec oszczedz, ok grzecznie pytam. W zeszly tydzien NIE PADALO moze jeszcze tydzien wczesniej, ale wtedy bylam w innej prowincji. pozdrowki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Biala Re: I am back!!! IP: *.qc.sympatico.ca 26.08.02, 17:08 To jest nas juz dwoje, z ta roznica ze mnie nie bylo prawie 3 miesiace Odpowiedz Link Zgłoś
canadian Re: I am back!!! 26.08.02, 17:20 a ty kto? I czy ty przypakiem, qrwa, w Quebec nie siedzisz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Biala Re: I am back!!! IP: *.qc.sympatico.ca 26.08.02, 17:23 canadian napisał: > a ty kto? > I czy ty przypakiem, qrwa, w Quebec nie siedzisz? Nie, qrwa, w Ontario. A poza tym jestem wesoly Romek Odpowiedz Link Zgłoś
canadian Re: I am back!!! 26.08.02, 19:15 O! To przepraszam jesli urazilem! Nie moge scierpiec tych nierobow z Quebec. Bardzo mi przykro za niegrzeczne odzywki. A gdzie w Ont.? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Biala Re: I am back!!! IP: *.qc.sympatico.ca 26.08.02, 19:18 canadian napisał: > O! To przepraszam jesli urazilem! > Nie moge scierpiec tych nierobow z Quebec. > > Bardzo mi przykro za niegrzeczne odzywki. > A gdzie w Ont.? Blisko US, po drugiej stronie mostu przez ktory chyba wszystkie trucki z Kanady i Stanow przejezdzaja Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: CW Re: I am back!!! IP: *.sympatico.ca 27.08.02, 06:00 canadian napisał: > > Cieszycie sie? > > Mialem bardzo busy weekend. W sobote nad jeziorem caly dzien i sie troche > spieklam. A niedziela to latanie po sklepach. I tak deszcz padal. > > Razrabiarak Wroc skad przyszlas, na drzewo! Odpowiedz Link Zgłoś
canadian Re: I am back!!! 27.08.02, 06:02 pocaluj mnie w sam koniuszek kanacka gnido Odpowiedz Link Zgłoś