Dodaj do ulubionych

Australia obroni sie sama

11.11.02, 13:19
Panowie Ozpol, maz, jr i larson, czy warto wdawac sie w pyskowki z idiotami?
Ciesze sie ze zwarta lawa rzuciliscie sie w obronie Australii, ale Australia
obroni sie sama - tropikalnym luzem i spokojem. A Kanadyjczykom zimno, siedza
przed komputerami bo nie moga wyjsc na plaze tak jak my, to ich frustracja
zalewa. Ignorowac ich, bo nawet na slowo odszczekniecia sie nie zasluguja.

Pozdrawiam z ogrodu przypominajacego zielnik, niestety
Luiza-w-Ogrodzie
Obserwuj wątek
    • luiza-w-ogrodzie Re: Australia obroni sie sama 11.11.02, 21:56
      A nie mowilam ze obroni sie sama? Patrzcie, jaka bloga cisza na tym watku, LOL.
      • Gość: PawelD masz racje.. IP: *.sunsh2.vic.optusnet.com.au 11.11.02, 22:11
        jak widze glupi tytul i ksywke (analogicznego) autora to z zasady nawet nie
        zagladam...

buzka!

P.
        • luiza-w-ogrodzie Re: masz racje.. 11.11.02, 22:19
          No wlasnie, po co zagladac gdzies, gdzie wiadomo ze bedzie tylko wielka,
          smierdzaca KUPA...

Zycze milego dnia - jak tam w Melb? U nas sie ochlodzilo.
          Luiza-w-Ogrodzie
          • Gość: gadula Re: masz racjem ... ale nie masz! IP: *.sympatico.ca 11.11.02, 22:25
            To czemu Ozpol zaglada w dupe Larsonowi?
          • ma_teusz Re: masz racje.. 11.11.02, 22:27
            Nie chwal dnia przed zachodem slonca.
          • Gość: Jankes Re: masz racje.. IP: *.broadcom.com 11.11.02, 22:27
            Luiza,
            Jak na razie to sie odszczekujecie na tym samym poziomie co
            Kanadyjczycy z sympatico.
            Wy i oni robicie 90% bagna na tym forum.
            Przykre ale prawdziwe.

Jankes
            • luiza-w-ogrodzie Jankes... 11.11.02, 22:33
              ...nie stosuj odpowiedzialnosci zbiorowej. Gdzie ja sie odszczekuje?

A ze meska czesc Australijczykow na Forum (Ozpol, maz czy jr) nerwy poniosly i
              bluzgaja, to chociaz tego nie popieram, ale w pelni rozumiem. Poczekajmy az
              gadula dobierze sie do Ciebie i wtedy zobaczymy Twoje reakcje. Zreszta
              mezczyzni jako plemie pelne testosteronu szybciej ruszaja do walki. Ja jestem
              cicha i spokojna kobieta i pieski szczekajace mi kolo spodnicy niewiele mnie
              ruszaja.

Pozdrawiam
              Luiza-w-Ogrodzie
              • Gość: gadula Re: Jankes... IP: *.sympatico.ca 11.11.02, 22:36
                Ale tez sie potrafisz odszczeknac (masz dwie pary ust, hehe ...)
                • luiza-w-ogrodzie Re: Jankes... 11.11.02, 22:38
                  Widzisz Jankes, uderzylam w stol i nozyce sie odezwaly jak zwykle z brzekiem i
                  bez sensu.
                  • Gość: Jankes Re: Jankes... IP: *.broadcom.com 11.11.02, 22:45
                    Wlasnie!!!

Po co uderzalas? Bo chyba nie watpilas, ze bedziesz miala odzew?
                    A to z kolei nasuwa, ze Ty CHCIALAS sprowokowac odzew.

• Gość: gadula Re: Jankes... IP: *.sympatico.ca 11.11.02, 22:48
                      Jestes dobrym psychologiem Jankes! Nie bez przypadku wlasnie te trzy
                      cipy: Luiza, Ozpol i maz maja takie "powodzenie" ... hehe!
              • Gość: Jankes Re: Luiza... IP: *.broadcom.com 11.11.02, 22:42
                "No wlasnie, po co zagladac gdzies, gdzie wiadomo ze bedzie tylko wielka,
                smierdzaca KUPA..."

No comments... tak tylko do przemyslenia.

----
                Ja sie nie boje Luiza, ze ktos sie dobierze gdyz prawie tu nie zagladam nie
                mowiac juz o pisaniu. Zreszta zauwaz kto pisze na tych watkach.Jedno co
                zauwazylem gdy zajrzalem dzis czy wczoraj to
                co robia z tego forum ludzie z Australii i Kanady.
                Z tego co widac to wystarczy bluzgnac na byle jaki temat i gwarantowane, ze
                ktos z Australii odbluzgnie.
                Ty wlasnie zalozylas nowy watek gdzie juz zaczynaja leciec kolejne bluzgi,
                ktore na tym watku Ty zapoczatkowalas jak wyzej.

• luiza-w-ogrodzie Re: Luiza... do Jankesa 11.11.02, 22:49
                  Jankes,
                  Poprosilam na tym watku o niebluzganie.
                  Jakosc postow gaduly & Co niezmiennie przypomina mi kupe, wiec zachecam do
                  omijania i ignorowania, bo na takim poziomie nie bede dyskutowac.
                  "Uderzenie w stol" bylo raczej z przymruzeniem oka, bo trudno moj post nazwac
                  prowokacyjnym.

A w Australii zycie toczy sie jak zwykle spokojnie, niezaleznie od tego, co
                  wypisuje gadula.

Milego dnia, Jankes
                  Luiza-w-Ogrodzie
                  • Gość: gadula Luiza, nie jestes az tak glupia! IP: *.sympatico.ca 11.11.02, 22:52
                    W Australii zycie jest spokojne ... hehe! To czemu Twoj synalek po
                    chodniku do szkoly musi jezdzic? A moze tatus go powinien podrzucic
                    swoja bryczkom, he?
                  • jot-23 Re: Luiza... do Jankesa 11.11.02, 22:54
                    luiza-w-ogrodzie napisała:

> Jankes,
                    > Poprosilam na tym watku o niebluzganie.
                    > Jakosc postow gaduly & Co niezmiennie przypomina mi kupe, wiec zachecam do
                    > omijania i ignorowania, bo na takim poziomie nie bede dyskutowac.
                    > "Uderzenie w stol" bylo raczej z przymruzeniem oka, bo trudno moj post nazwac
                    > prowokacyjnym.
                    >
                    > A w Australii zycie toczy sie jak zwykle spokojnie, niezaleznie od tego, co
                    > wypisuje gadula.
                    >
                    > Milego dnia, Jankes
                    > Luiza-w-Ogrodzie

komu ty kit wciskasz? chyba tym swoim przydupasom. jakiego wala podbilas ten
                    watek, milosiernie niezauwazony przez dzien?

zreszta co ja tu bede gadal... niech gadula kontynuuje te dyskusje, jesli juz
                    tu byl zaproszony, nie bede sie juz wcinal hehe
                    • Gość: gadula Re: Luiza... do Jankesa IP: *.sympatico.ca 11.11.02, 22:58
                      100% racji Captain! Ta baba ma wiecej "hormonow" niz Ozpol i cala ta
                      reszta z Down Unda razem wzieta. A moze to ya-ba?
                  • america Re: Luiza... do d....y 11.11.02, 23:29

> Jankes,
                    > Poprosilam na tym watku o niebluzganie.
                    > Jakosc postow gaduly & Co niezmiennie przypomina mi kupe, wiec zachecam do
                    > omijania i ignorowania, bo na takim poziomie nie bede dyskutowac.
                    > "Uderzenie w stol" bylo raczej z przymruzeniem oka, bo trudno moj post nazwac
                    > prowokacyjnym.
                    >
                    > A w Australii zycie toczy sie jak zwykle spokojnie, niezaleznie od tego, co
                    > wypisuje gadula.
                    >
                    > Milego dnia, Jankes
                    > Luiza-w-Ogrodzie

A w Australii zycie sie toczy po zlej stronie drogi
                • ozpol Jankes ...a moze cos tak sam o siebie... 12.11.02, 00:37
                  Gość portalu: Jankes napisał(a):

> "No wlasnie, po co zagladac gdzies, gdzie wiadomo ze bedzie tylko wielka,
                  > smierdzaca KUPA..."
                  >
                  > No comments... tak tylko do przemyslenia.
                  >
                  > ----
                  > Ja sie nie boje Luiza, ze ktos sie dobierze gdyz prawie tu nie zagladam nie
                  > mowiac juz o pisaniu. Zreszta zauwaz kto pisze na tych watkach.Jedno co
                  > zauwazylem gdy zajrzalem dzis czy wczoraj to
                  > co robia z tego forum ludzie z Australii i Kanady.
                  > Z tego co widac to wystarczy bluzgnac na byle jaki temat i gwarantowane, ze
                  > ktos z Australii odbluzgnie.
                  > Ty wlasnie zalozylas nowy watek gdzie juz zaczynaja leciec kolejne bluzgi,
                  > ktore na tym watku Ty zapoczatkowalas jak wyzej.
                  >

Moze dalismy sie wpuscic w "kanalowe" kawalki, ale nie wiele widac kawalkow od
                  ludzi swiatlych takich jak ty. Niewiele mamy okazji pochwalenia sie klasa
                  naszych wypowiedzi na innych watkach, gdyz ich brak.

Oprocz tego to oni nasza piaskownice obsypuja ... a my tago nie lubimy , tak
                  jak i ty chyba nie lubialbys gdyby pisano niezbyt ladnie o Wielkim Bracie i
                  jego wybranym miejscu - US nazywanym
            • america Re: masz racje.. 11.11.02, 23:26

> Luiza,
              > Jak na razie to sie odszczekujecie na tym samym poziomie co
              > Kanadyjczycy z sympatico.
              > Wy i oni robicie 90% bagna na tym forum.
              > Przykre ale prawdziwe.
              >
              > Jankes

90% bagna robia ci z Australii, 5% z USA, 4% z Polski, 1% z Kanady.
              Gadula z Sympatico w sumie robi malo zamieszania oprocz ozpolowi i innym
              imbecylom z Australii.
          • Gość: PawelD w Melb.. IP: *.sunsh2.vic.optusnet.com.au 13.11.02, 20:45
            odpowiadam z opoznieniem bo ostatnio tylko wpadam na chwilke i wypadam - do
            roboty...

W Melb jak zwykle - co 15 minut inna pogoda: w niedziele i pon bylo ok 30,
            teraz znow 22-24;

pozdrawiam

Pawel
    • larson Re: Australia obroni sie sama 11.11.02, 23:36

> Panowie Ozpol, maz, jr i larson, czy warto wdawac sie w pyskowki z idiotami?

Staram sie nie wdawac w pyskowki, bo tak sie sklada, ze jest tyle ciekawszych
      rzeczy do zrobienia. Gadule ani innym durniom podobnej proweniencji
      bezposrednio nie odpowiadam, bo by mnie leb rozbolal od zejscia na taki poziom.

Natomiast w temacie obrony Australii.. a gdzie jest atak? Chyba nie nazywasz
      atakiem na Australie spazmatycznego plucia zolcia przez jakiegos durnia
      cierpiacego na niedojebsis vulgaris i logujacego sie pod roznymi nickami? Kogo
      to obchodzi?

pzdr
      Larson
      • Gość: Jankes Re: Australia obroni sie sama IP: *.broadcom.com 11.11.02, 23:40
        Popatrz Larson a mnie sie wydawalo, ze Ty jestes z jednym z czolowki.
        Wystarczy popatrzyc na ten watek i ilosc/jakosc wypowiedzi.

"Gadula, Lee z Toronto, ur 21-10-1986, sympati... (105) larson"

America w sumie zgadzam sie z Toba co do rozkladu procentowego.

• Gość: gadula Milo to czytac! IP: *.sympatico.ca 11.11.02, 23:45
          Szczegolnie, ze pochodzi od ludzi majacych rowno pod sufitem jak
          America i Jankes! To Forum ma jednak przyszlosc, hehe!

PS. Nie wspomne juz o J-23 ... moze dzisiaj "trefik" lzejszy na I-95?
        • larson Re: Australia obroni sie sama 11.11.02, 23:48

> Popatrz Larson a mnie sie wydawalo, ze Ty jestes z jednym z czolowki.
          > Wystarczy popatrzyc na ten watek i ilosc/jakosc wypowiedzi.
          >
          > "Gadula, Lee z Toronto, ur 21-10-1986, sympati... (105) larson"
          >
          > America w sumie zgadzam sie z Toba co do rozkladu procentowego.
          >

Popatrz Jankes, a mnie sie wydawalo, ze liczenie w zakresie liczb naturalnych
          jest w programie szkoly podstawowej.

Ten watek wzmiankowany powyzej jest jedynym zalozonym przeze mnie od dawna. Jak
          porownasz to ze spamami z sympatico.ca czy telonet.com (mysle ze okolo 20
          durnych watkow na dzien na ktore zazwyczaj nikt nie reaguje) moze zauwazysz
          delikatna roznice. Acha, no i ja mam jednego nicka.
          • america Re: Australia obroni sie sama 11.11.02, 23:59
            Prosze o dowod ze masz jednego nicka.
            Ja mam ciagle wytpliwosci czy korewny sniezki, jakies tam zboczeni harcerze
            pochodza z Ameryki. Nici obledu ciagna sie az do Australii.

Zle dziala na was bycie tam. Sa tylko dwa wyjscia brac lekarstwa albo wyjechac
            z down under.
            • Gość: gadula Re: Australia obroni sie sama IP: *.sympatico.ca 12.11.02, 00:19
              Jesli nawet sa na to lekarstwa, to pewnie trzebaby je brac w konskich
              dawkach, hehe! A skad u Luizy tyle agresji, jesli nie z tego swinstwa?
      • luiza-w-ogrodzie Larson 12.11.02, 00:17
        >>Natomiast w temacie obrony Australii.. a gdzie jest atak? Chyba nie nazywasz
        atakiem na Australie spazmatycznego plucia zolcia przez jakiegos durnia
        cierpiacego na niedojebsis vulgaris i logujacego sie pod roznymi nickami? Kogo
        to obchodzi?

Wyglada na to ze to obchodzilo Ozpola i maz, dlatego zalozylam ten watek.
        Poza tym mam takie samo podejscie jak Ty - ignorowac. I trzymac sie jednego
        nicka.

Pozdrawiam
        Luiza-w-Ogrodzie
        • Gość: gadula Re: Larson IP: *.sympatico.ca 12.11.02, 00:24
          luiza-w-ogrodzie napisa?a:

> Poza tym mam takie samo podejscie jak Ty - ignorowac. I trzymac sie
          > jednego nicka.

Na poczatek Kotus to sproboj utrzymac choc jednego chlopa przy sobie, a
          potem wszystko siem ulozy. Da vero!
        • Gość: maz Re: Larson IP: *.arach.net.au / *.arach.net.au 12.11.02, 00:31
          No tak !!!!!!!
          Teraz macie najwiekszy problem.
          Kto wiecej bluzga i dlaczego ??????????
          Tylko jakos nikt nie chce pamietac ,kto zaczol te "wojne"
          i kto wchodzi na czyje watki z tym spamem i bluzgami.
          Zadko otwieram tematy zaczete przez gadule i innych obszczyjmurkow ,
          teraz dochodza jeszcze takie nicki jak J-23 ,czy Lolo27 ,tylko dlaczego ci
          wszyscy co to tak nam maja "za zle" nie postaraja sie powstrzymac tych
          "madrali" ????????????????????????????
          • Gość: gaula Re: Larson IP: *.sympatico.ca 12.11.02, 00:37
            Gos´c´ portalu: maz napisa?(a):

> teraz dochodza jeszcze takie nicki jak J-23 ,czy Lolo27

Troche powagi kmiocie! To sa rowni goscie, nie takie "trzydolarowki" jak
            Ozpol i Ty, hehe!
            • Gość: maz Re: Larson IP: *.arach.net.au / *.arach.net.au 12.11.02, 00:44
              Gość portalu: gaula napisał(a):

> Gos´c´ portalu: maz napisa?(a):
              >
              > > teraz dochodza jeszcze takie nicki jak J-23 ,czy Lolo27
              >
              > Troche powagi kmiocie! To sa rowni goscie, nie takie "trzydolarowki" jak
              > Ozpol i Ty, hehe!

Posluchaj Gowniaro !!!!!
              Wyciagnalem kim jestes i jak narazie traktowalem cie jako zlekka zidiociala
              nastolatke.Teraz uwazaj bo twoji rodzice dowiedza sie niedlugo co tu wypisujesz
              a wtedy dupsko pewnie bedzie bite pasem. I to mocno !!!!!!
              • Gość: gadula Re: Larson IP: *.sympatico.ca 12.11.02, 00:48
                Dupsko pasem? U wanna get really kinky, eh? Fuck U and your Mother,
                you MF 3-dollar-bill ... hehe!
          • luiza-w-ogrodzie MAZ 12.11.02, 00:42
            maz, tego zalewu roznych gadul powstrzymac sie nie da, przeciez autorzy tych
            nickow zyja tylko tym, ze wtracaja sie tam, gdzie sie da ze swoimi wulgaryzmami
            i proby walki z nimi dolewaja tylko oliwy do ognia. Dla nich forum jest jedynym
            miejscem, gdzie moga oczekiwac jakiegokolwiek zainteresowania. Odpowiadanie na
            ich glupie wypowiedzi jest rowniez forma zainteresowania. A czy zainteresowanie
            jest negatywne, czy pozytywne, im jest wszystko jedno, byle ktos z nimi
            rozmawial.

Ja nie bede. Bede za to sie przygladac, jak wylaza ze skory, zeby mi dokuczyc.
            Tak naprawde, to wiedza, ze sa wobec mnie bezsilni (o maly wlos
            napisalabym "bezslini" co tez moze oddac stan umyslu...).

Pozdrawiam
            Luiza-zza-Biurka
            • Gość: maz Re: MAZ IP: *.arach.net.au / *.arach.net.au 12.11.02, 00:57
              Cos mi sie wydaje ,ze to jest jednak ciagle jedna i ta samo osoba.
              Jakby nie bylo to ta "prawdziwa"Gadula jest odpowiedzialna za swojego nicka
              bo jakos nie widac zadnych protestow z jej strony.Jestem na dobrej drodze w
              dotarciu do rodziny i znajomych tej calej gaduly i jak narazie to zbieram do
              osobnego foldera te co ciekawsze jej wypowiedzi.
    • Gość: Krystyna-n Re: Australia obroni sie sama IP: 62.16.198.* 12.11.02, 01:17
      Luizo, czy zgadzasz sie z tym?

Myśli niektórych ludzi są tak płytkie, że nie sięgają nawet ich głowy

Natura nasza dla niektórych jest jak ser, najbardziej lubią z niej co zepsute.

Pozdrawiam Cie serdecznie, a tych rozgrzanych dyskusja i mobieniem ochladzam 10
      stopniowym mrozem ktory w tej chwili jest za oknem.

Krystyna
      • luiza-w-ogrodzie Zlote mysli, Krystyno 12.11.02, 01:33
        Najbardziej podoba mi sie ta o plytkosci mysli. Chociaz gdyby zaczac sie
        zastanawiac, CZYM moze myslec ktorys z forumowych frustratow... LOL

Pozdrawiam i przyjmuje troche chlodku., choc u nas temperatura drastycznie
        spadla do 25 stopni
        Luiza-w-Ogrodzie
    • Gość: karol w. Re: Australia obroni sie sama IP: *.sympatico.ca 12.11.02, 01:26
      luizo - ja jestem kanadyjczykiem i nic przeciw australii nie mam, moze tylko
      zazdrosc z powodu waszego klimatu. a co do glebow ktorzy tutaj sobie wlasnie
      twoj kraj za cel przyjeli - nie reagowac. biedne koltuny nic poza mlawa i
      toronto nie widzieli, wiec zzera ich polska bezinteresowna zazdrosc.

a swoja droga to administrator moglby przyciac tych czubkow. przeciez w
      regulaminie pisze, ze tylko ludzie w pelni wladz umyslowych moga tu sie
      wpisywac.
      • luiza-w-ogrodzie Do Karola 12.11.02, 01:36
        Nie mam nic do Kanadyjczykow, Amerykanow czy innych narodowosci. To nie jest
        ich wina, ze nawiedzeni z sympatico.ca nadaja z Kanady.

CO do przycinania czubkow, wpisz sie na Forum o Forum. Moze admini sie obudza,
        w co watpie. W koncu w realu tez nie ma wystarczajaco duzo policjantow zeby
        wylapac wszystkich, co pluja i sikaja w miejscach publicznych.

Pozdrawiam
        Luiza-w-Ogrodzie
        • Gość: australopitek Re: Do Karola IP: 203.212.144.* 12.11.02, 02:50

> Nie mam nic do Kanadyjczykow, Amerykanow czy innych narodowosci. To nie jest
          > ich wina, ze nawiedzeni z sympatico.ca nadaja z Kanady.

Zgadza sie. Gadula, czy inny spamer z sympatycznej, mogla by rownie dobrze
          pisac powiedzmy z Gornej Wolty co wcale nie czynilo by mieszkancow tego regionu
          imbecylami.
          Do Kanadyjczykow nic nie mam ale spamiarzy nalezy ignorowac. Tego sie raczej
          nie wytepi (jak nie wytepi sie obszczymurkow z normalnego zycia) ale kazdy post
          do nich to dwa pluniecia w odpowiedzi.
          Jak dlugo to forum istnieje tak dlugo byl problem ze spamerami, raz wiekszy raz
          mniejszy.
          Trzeba sie pogodzic ze plugactwo istnieje. Z czasem im przejdzie.(Wtedy
          niestety przyjda nowi)
          A odpowiadanie chamstwem na chamstwo (w przypadku forum) powoduje poglebianie
          sie bagienka, nie jego zmniejszanie.

Ale rozumiem ze nerwy czasami moga poniesc...smile
          Australopitek
    • Gość: ya-ba Re: Australia obroni sie sama IP: *.sympatico.ca 13.11.02, 04:34
    • luiza-w-ogrodzie Re: Australia obroni sie sama 13.11.02, 10:53

• stary_wiarus Re: Australia obroni sie sama 14.11.02, 01:06
        Otwurz wreszcie "usta" ... moze kciem wreszcie ktus "przefaszeruje"?
        Jestes taka fstrentna ... morda Ci siem nie zamyka ... kurwa mac, czy Ty
        wiesz ile jest ladnych dup na tym swiecie?
    • Gość: gadula Re: Australia obroni sie sama IP: *.sympatico.ca 13.11.02, 15:35
      luiza-w-ogrodzie napisa?a:

> Panowie Ozpol, maz, jr i larson, czy warto wdawac sie w pyskowki z
      > idiotami?

Coz, ze tak powiem - kto tu wyszedl na idiotow?
    • luiza-w-ogrodzie Re: Australia obroni sie sama 14.11.02, 02:10
      Tymczasem w Australii spokoj...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka