asiurka78 20.04.06, 17:19 Witam, Jestem w ciazy i szukam dobrego lekarza na Hounslow, jezeli ktos moglby mi pomoc bylabym bardzo wdzieczna, dokladnie mieszkam na hounslow central blisko lampton road. Pozdrawiam Aska Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ewika-uk Re: Doktor GP na Hounslow 20.04.06, 23:07 znalazlam kilka adresow na hounslow, mam nadzieje ze na podstawie tej wyszukiwarki znajdziesz lekarza badz klinike najblizej siebie,pozdrawiam p.s po lewej bedziesz miala rozne opcje,takze szukajpa www.nhs.uk/england/doctors/MapSearchResults.aspx?pct=5HY Odpowiedz Link Zgłoś
asiurka78 Re: Doktor GP na Hounslow 21.04.06, 12:07 Czesc. Ta stronke znam dobrze. Chodzilo mi o opinie na temat przyjmujacych w tej okolicy lekarzy. Mam tu swojego GP, ale nie jestem z niego zadowolona, a nawet bardzo niezadowolona. Dlatego mysle o jak najszybszej zmianie. Stad moje pytanie. Moze ktos chodzi tutaj do dobrego lekarza albo slyszal o takim, i w ktorym ośrodku zdrowia. Z gory wielkie dzieki. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
ewika-uk Re: Doktor GP na Hounslow 21.04.06, 14:06 a to nie wiedzialam,wklejam link dotyczacy wlasnie opieki na hounslow,poczytaj,moze ktoras dziewczyna cos pisala na ten temat,a pozniej napisz do niej na gazetowe,moze ci ktos poradzi,pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
ewika-uk Re: Doktor GP na Hounslow 21.04.06, 14:07 no i za szybko... szukaj.gazeta.pl/szukaj/0,52001.html?VE_szukaj_a=hounslow&forum=591&A_szukaj=tresc&ile=15&sort=data_desc&ktory=1 Odpowiedz Link Zgłoś
asiurka78 Re: Doktor GP na Hounslow 25.04.06, 01:11 Wielkie dzieki! wlasnie napisalam meilika i czekam na odpowiedz pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś