gadula_ 25.01.03, 06:58 No, lolo, chyba za tak ciezko przepracowana noc to cie w koncu na bisa wpuszcza. Nareszcie masz szanse, ro-bota wygryzli, to i z wejsciem nie powinno byc problemow. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lolo271 Do gaduly.............. 25.01.03, 15:43 <>...Oj,gadula-forum zrobilo sie posmiewiskiem-sciekowiskiem(moja tez w tym zasluga).Czas troche wydoroslec........... Ja nic nie mam do pedzi i bardzo ubolewam nad faktem wyzwisk......... I dziwie sie tobie jak taki kulturalny gosc moze byc tak wulgarny......... Pozdrowienia. Odpowiedz Link Zgłoś
marcel_prostak Re: Do gaduly.............. 25.01.03, 18:49 Wlasnie. Mnie tez irytuje kiedy rozmawiam z twoimi ksywkami zamiast z autentyczna osoba. Wyzwiska sa ok. Ale pzrerazaja mnie twoje wcielenia. To JA rozmawiam z jakims pojebanym internetem ? z jakas twoja pojebana klawiatura a nie z toba autentyczna osoba????? To niewyobrazalne. I nawet Tato wysiadl. No Jot, Giermo i Dorota jako znudzeni intelektualisci moze dluzej pobeda ale w koncu ich to wnerwi rowniez. Odpowiedz Link Zgłoś
_szvvedka Re: Do lolo271 26.01.03, 01:06 gadula_ napisał: > No, lolo, chyba za tak ciezko przepracowana noc to cie w koncu na bisa > wpuszcza. > Nareszcie masz szanse, ro-bota wygryzli, to i z wejsciem nie powinno byc > problemow. To zalezy jeszcze czy ja sie zgodze aby lolo mogl u nas pisac. Odpowiedz Link Zgłoś
power_bitch Ty szmato zamknij ten swoj za...ialy ryj 26.01.03, 01:59 sp..j na bis, qurvo uzywajaca podpasek super maxi extra large! Odpowiedz Link Zgłoś
matka_teresa Re: Ty szmato zamknij ten swoj za...ialy ryj 26.01.03, 02:46 power_bitch napisał(a): > sp..j na bis, qurvo uzywajaca podpasek super maxi extra large! Boze , Boze to nie ma mniejszych podpasek w dzisiejszych czasach?a zakneblowac nie mozna?Boze teraz juz wiemy czemu tak szewdce z dziurki smierdzi. Odpowiedz Link Zgłoś
ludwika-w-ogrodzie do szwedki 27.01.03, 00:13 _szvvedka napisała: > gadula_ napisał: > > > No, lolo, chyba za tak ciezko przepracowana noc to cie w koncu na bisa > > wpuszcza. > > Nareszcie masz szanse, ro-bota wygryzli, to i z wejsciem nie powinno byc > > problemow. > > > To zalezy jeszcze czy ja sie zgodze aby lolo mogl u nas pisac. Wiesz, to nie jest tak jak Tobie sie wydaje.Z przykroscia musze stwierdzic ,ze od Ciebie samej az tak wiele nie zalezy.Jest nas na Bisie troszke wiecej i kazdy ma prawo glosu . Odpowiedz Link Zgłoś
ludwika-w-ogrodzie Re: Do lolo271 27.01.03, 00:09 gadula_ napisał: > No, lolo, chyba za tak ciezko przepracowana noc to cie w koncu na bisa > wpuszcza. > Nareszcie masz szanse, ro-bota wygryzli, to i z wejsciem nie powinno byc > problemow. O co chodzi? Odpowiedz Link Zgłoś