zorbathegreek Re: Problemy Polonii irackiej 29.10.06, 02:49 wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,53600,3708552.html Odpowiedz Link Zgłoś
robinhood101 Re: Problemy Polonii irackiej 29.10.06, 05:37 Co nazywasz polonia iracka? Baby, ktore wyszly za Irakijczykow? Czy sa jacys faceci, co dobrowolnie przebrali sie w sukienki(galabje) i przeszli na Islam i to wszystko z powodu jakiejs Arabki??? Ciekawy jestem, odpisz jak wiesz. Odpowiedz Link Zgłoś
alojs Re: Problemy Polonii irackiej 29.10.06, 16:35 kurcza ciekawe czy te "Polki" tez spacerujom w BURKACH!!! Te baby musza byc szurniente zeby szukac chlopa Muzulmana pfuj co nato powiedzialby Jan Pawel-II???? mozna sie tylko domyslec!! Odpowiedz Link Zgłoś
donk Re: Problemy Polonii irackiej 29.10.06, 17:21 Ba! Caly czas gadam, ale nikt mi nie wierzy. heheh Odpowiedz Link Zgłoś
zorbathegreek Re: Problemy Polonii irackiej 30.10.06, 02:27 Ano chodza zakrtyte od stop do glow. Niedlugo czeka to tez Luize, w wielokulturowym Sydney, coraz bardziej kontrolowanym przez skrajnych islamistow... Odpowiedz Link Zgłoś
zorbathegreek Re: Problemy Polonii irackiej 30.10.06, 02:26 Polscy najemnicy w sluzbie syjonizmu i dolara U$A to olbrzymia wiekszosc polonii irackiej... Odpowiedz Link Zgłoś
normalski1 Re: Problemy Polonii irackiej 29.10.06, 22:19 co się stało z tą dyłą polką z Iraku co wbrew jej woli sciągneli ja do polski biednej tak sie nie podobało w polsce ,wróciła do Iraku ??(ta zakładniczka ) Odpowiedz Link Zgłoś