magdalik 05.02.07, 22:30 Czy moze istenieje jakies odrebne forum dla mam mieszkajacych we Wloszech?? Poki co udalo mi sie znalezc tylko forum wloskie i Wlochy a potrzebne sa mi pewne rady odnosnie przyswajania jezyka wloskiego przez male dzieci. Bede wdzieczna za wskazowki Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
daisy123 Re: Do mam we Wloszech 06.02.07, 14:21 Moze na forum wloskim zadasz pytanie na interesujacy Cie tamat. Mamy z Wloch z pewnoscia sprobuja Ci pomoc. Ja tez jestem jedna z nich. Odpowiedz Link Zgłoś
kiniadi Re: Do mam we Wloszech-do magdalik 08.02.07, 08:08 Witaj. Jest nas pare dziewczyn i piszemy na www.mamydzieci.pl Na tej stonie musisz wejsc w forum, potem w regionalne i tam nasz znajdziesz "polski-wloszki" Serdecznie zapraszamy i czekamy Odpowiedz Link Zgłoś
osmanthus Re: Do mam we Wloszech 08.02.07, 09:53 magdalik napisała: > Czy moze istenieje jakies odrebne forum dla mam mieszkajacych we Wloszech?? > Poki co udalo mi sie znalezc tylko forum wloskie i Wlochy a potrzebne sa mi > pewne rady odnosnie przyswajania jezyka wloskiego przez male dzieci. Bede > wdzieczna za wskazowki Wejdz na Forum rodzin wielojezycznych Odpowiedz Link Zgłoś
kasik691 Re: Do mam we Wloszech 27.02.07, 17:22 ja tez szukam polskich mam we wloszech,w rodzinach mieszanych.Mam dwoje dzieci 7 letnia corke i 3 letniego syna.Niestety corka nie mowi po polsku,tylko pare slow,syn rozumie wszystko,ale idzie na latwizne i odpowiada mi po wlosku.Poradzcia co robic by nie popelnic bledu jak z corka i czy moge nauczyc jeszcze corke plynnie po polsku pozdrawiam wszyskie italopolki Kaska Odpowiedz Link Zgłoś
socka2 Re: Do mam we Wloszech 02.03.07, 20:59 wejdz tutaj www.mamydzieci.pl/viewtopic.php?p=537567 Odpowiedz Link Zgłoś