Dodaj do ulubionych

.........czekam na kubice..................

17.03.07, 00:57
.........piwo juz kupilem...............ale te godziny w au to jakies
drewniane...........
Obserwuj wątek
    • tato1 Re: .........czekam na kubice.................. 17.03.07, 01:04
      ......a w niedziele o 4-j............
      • jp.hi Re: .........czekam na kubice.................. 17.03.07, 01:43
        A nie ogladasz trenigow i kwalifikacyjnego?
        Tez ciekawe i duzo mowiace o formie i mozliwosciach poszczegolnych zawodnikow.
        Ogladajac wczorajszy trenig Roberta mam obawy ze on zawsze bedzie 9-ty. Jego
        partner z zespolu wyglada lepiej.
        Juz za niecale 2 godziny nastepna uczta.
        • jp.hi Re: .........czekam na kubice.................. 17.03.07, 04:10
          Juz za 15 min. Tato pewnie zasnal.
          • a_cali Re: .........czekam na kubice.................. 17.03.07, 04:50
            przepraszam a na jakim kanale ?
            • jp.hi Re: .........czekam na kubice.................. 17.03.07, 05:14
              na kanale speed w dish network
              kubica trzeci po pierwszej sesji
              jedzie bardzo pewnie i szybko
              jego partner z bmw niemiec, szosty
              • jp.hi Re: .........czekam na kubice.................. 17.03.07, 05:17
                ciekawe ze przed wyscigiem kwalifikacyjnym kanal speed rozmawial z nalepszymi.
                na drugim miejscu rozmawiali z kubica. to swiadczy jak go cenia.
                • jp.hi Re: .........czekam na kubice.................. 17.03.07, 05:57
                  No i wszystko wiadomo. Jutro wystartuje z 5 pozycji, czyli liczac parami z
                  trzeciej linii. Mysle ze to bardzo dobry wynik. Tuz za kolega z teamu. Tym
                  razem Nick Heidfeld byl lepszy. Trzeci po kwalifikacjach.
                  • peerelski Re: .........czekam na kubice.................. 17.03.07, 08:32
                    a malysz tym razem nie startuje?
                  • a_cali Re: .........czekam na kubice.................. 17.03.07, 08:34
                    dziekuje ,zdazylem obejrzec ,musze sprawdzic ,o ktorej dzisiaj ,nie smiej sie ale przez ostatnie miesiace prawie wcale nie ogladam TV,pare dni temu trafilem na zawody strongman,nie wiedzialem ,ze paru Polakow wystepuje tam z wieloma sukcesami
                    • a_cali Re: .........czekam na kubice.................. 17.03.07, 09:11
                      wlasnie w tej chwili sluchalem wywiadu z nim na RFM FM ,jest bardzo zadowolony z siebie i dobrej mysli przed startem
    • nadau Szlag by trafił ! 17.03.07, 09:43
      Też kupiłem piwo, ale komórka mi się rozładowała i mnie nie obudziła!

Czy oni tam nie mogą zmienić tego czasu na zimowy, albo letni, już sam nie wiem.
      Robią to chyba specjalnie, podobnie w podczas Australian Open.
      Kompletny brak szacunku dla kibiców!
      • jp.hi Re: Szlag by trafił ! 17.03.07, 10:47
        hehehe... Musisz nadau isc z postepem i zamiast komorki kupic sobie budzik.
      • peerelski Re: Szlag by trafił ! 17.03.07, 10:50
        jutro w OZ transmisja na kanale TEN od 9:00am do 4:00pm (czyli po pissofskiemu:
        23:00-6:00 rano polski poniedzialek), querwa kto to wytrzyma?? ja na pewno nie
        bede ogladal!!
        • peerelski Re: Szlag by trafił ! 17.03.07, 10:56
          czyli po pissoffskiemu 23:00-6:00 rano polski poniedzialek => oczywiscie w
          niedzielem; walense na czas danka obudzi napewno
    • tato1 ........GOOOooooooooooooo!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!! 18.03.07, 04:29
      • tato1 .........dobranoc........... 18.03.07, 05:00
        • a_cali Re: .........dobranoc........... 18.03.07, 12:13
          awaria automatycznej skrzyni ,,nieprzerwanych biegow",jak powiedzial Robert ,przez 4 miesiace mozna sie do tego przyzwyczaic,niemiecka precyzja a w nowszych mercedesach oleju w skrzyni sam nie sprawdzisz,chyba ,ze sobie sam miarke kupisz smile
    • nadau I doopa !!!! 18.03.07, 13:19
      Jedyne co było ładne to pogoda i siostry Minogue.

BiEmDablju głupiej skrzyni nie potrafi zrobić!
      Powinien przejść do Ferrari

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka