dorotairadek 07.07.03, 03:36 Czesc! Jestem przyszla mama z Florydy. Obecnie w 23 tygodniu ciazy. Czy sa tu mamy lub przyszle mamy z Florydy? Jest to moja pierwsza ciaza. Moze moglybysmy sie podzielic doswiadczeniami. Pozdrawiam serdecznie. Dorota Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lolyta Re: Mamy z Florydy 14.07.03, 18:28 A gdzie jestes konkretnie? Ja zostane mama 22 pazdziernika, to pewnie o jakas odrobine Cie wyprzedze doswiadczeniami z porodu w USA itd... Odpowiedz Link Zgłoś
dorotairadek Re: Mamy z Florydy 17.07.03, 21:55 Jestem z Sarasoty, chetnie dowiem sie czegos o porodach w USA. Pozdrawiam. Dorota Odpowiedz Link Zgłoś
lolyta Re: Mamy z Florydy 18.07.03, 00:59 Zaraz sobie sprawdze gdzie ta Twoja Sarasota, ciekawe czy blisko czy daleko... My jestesmy w Port St Lucie, straszna dziura. Jak tylko urodze to napisze, chociaz w sumie jest prawdopodobienstwo ze Ty bedziesz wczesniej ode mnie... no ale zapewne kolezanki co tutaj maja dzieci mi poopowiaddaja jak to tu wyglada, to sie podziele doswiadczeniami. Odpowiedz Link Zgłoś