ewaa.pl 23.11.07, 13:30 Dziewczyny,ktora z firm byscie mi polecily mam na mysli produkty w sloiczkach np.desery,zupki itp...i od ktorego miesiaca jest je najlepiej podawac. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lenkaaa Re: Do mam w Holandii ;-) 23.11.07, 15:55 Ja podawałam jako pierwsze banany o Olvarit-u (zdaje się w 5 miesiącu; karmiłam piersią)i potem obiadki też tej firmy. Zajrzyj na forum rodziców w holandii: forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=24320 tam jest bardzo dużo mam chętnie dzielących sie radami :o) Odpowiedz Link Zgłoś
uuuaa Re: Do mam w Holandii ;-) 01.12.07, 20:53 widze wątek rodem z Holandii więc od razu zapytam!!! Drogie dziewczyny jak Wy sobie radzicie na obczyżnie z dziecmi???ja mam okazje wyjechać i zamieszkać na stałe w Holandii,ale moją główną obawą są dzieci,jak to jest kiedy przychodzi czas i muszą iść do szkoły,jak to jest z chodzeniem do lekarza...opiszcie mi troche (prosze)jak Wy soebie radziłyście na początku....pozdrawiam Agata Odpowiedz Link Zgłoś
uuuaa Re: Do mam w Holandii ;-) 01.12.07, 20:53 widze wątek rodem z Holandii więc od razu zapytam!!! Drogie dziewczyny jak Wy sobie radzicie na obczyżnie z dziecmi???ja mam okazje wyjechać i zamieszkać na stałe w Holandii,ale moją główną obawą są dzieci,jak to jest kiedy przychodzi czas i muszą iść do szkoły,jak to jest z chodzeniem do lekarza...opiszcie mi troche (prosze)jak Wy soebie radziłyście na początku....pozdrawiam Agata Odpowiedz Link Zgłoś