ratpole 14.09.08, 20:47 Forum sex-turystek forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=24864&w=76994819&a=76994819 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ratpole Dobre 14.09.08, 21:19 "Czesc dziewczyny, jestem w hotelu "Fuck meat from Eastern Europe" i tu jest taki slodziutki Mahmud. Powiedzial mi, ze mnie kocha! I ze sie ze mna ozeni! Ma tytul Bachelor of Camel Science, swietny angielski. I te oczy! Dostalam dzis od niego smsa: "darling i lowe ju" (pisownia oryginalna) i tak mysle, prawde mowi, czy sciemnia? No jak myslicie? DZIEWCZYNY pomozcie!! Zapytalam go dzis czy jestem jego jedyna i pierwsza dziewczyna. A on sie zastanowil i powiedzial: "kochana, dzis do poludnia jeszcze zadnej nie mialem, Ty jestes moja jedyna jak DVD "Titanic" z tloczni" (tu sie rozmarzylam, napewno pomyslal o tej scenie na dziobie okretu, on to moj Leonardo, ja to Kate. Ma rozmach moj Mahmudek). I ja mu uwierzylam, ze jestem jego jedyna. Sluchajcie. Pol wieczora przeplakalam w pokoju hotelowym. Dzwonilam do niego potem ale akurat nie odbieral. Ale ja poczekam bo on mnie kocha. Mowie wam. On jest ekstra, taki szarmancki... jeszcze mi z banki nie pociagnal!" Odpowiedz Link Zgłoś
maciekqbn Re: Dobre 14.09.08, 21:33 Choć raz swój talent właściwie spożytkowałeś hehe. Na pocieszenie (marne) mozna dodać, że gorszą opinię od Polek mają tam Rosjanki (podobnież są bardzoej wulgarne i jeszcze łatwiejsze, choć cięzko to sobie wyobrazić). Odpowiedz Link Zgłoś
ratpole Re: Dobre 14.09.08, 21:50 maciekqbn napisał: > Choć raz swój talent właściwie spożytkowałeś hehe. O jakim talencie wspominasz? Nic mi nie wiadomo Odpowiedz Link Zgłoś
maciekqbn Re: Dobre 14.09.08, 22:01 ratpole napisał: > maciekqbn napisał: > > > Choć raz swój talent właściwie spożytkowałeś hehe. > > O jakim talencie wspominasz? Nic mi nie wiadomo > Masz lekkie pióro, jak to się kiedyś mawiało. Szkoda tylko, że jestes taki wredniak pałający nienawiścią do Polski i Polaków. Odpowiedz Link Zgłoś
ratpole Re: Dobre 14.09.08, 22:03 maciekqbn napisał: > Szkoda tylko, że jestes taki wredniak pałający nienawiścią do Polski > i Polaków. Zrobmy machniom. Ja przestane palac do was nienawiscia, a wy w zamian pozwolicie sie spalowac hehehe ... i jeszcze ze 3 kopy dla rownego rachunku hehehe Odpowiedz Link Zgłoś
nad_oceanem Re: Dobre 14.09.08, 22:07 "ratpole napisał: > Zrobmy machniom. > Ja przestane palac do was nienawiscia, a wy w zamian pozwolicie sie spalowac " Heehhe, szciur, u ciebie wszystko sprowadza sie do lapania za meskie paly. Odpowiedz Link Zgłoś
maciekqbn Re: Dobre 14.09.08, 22:10 ratpole napisał: > maciekqbn napisał: > > > Szkoda tylko, że jestes taki wredniak pałający nienawiścią do Polski > > i Polaków. > > Zrobmy machniom. > Ja przestane palac do was nienawiscia, a wy w zamian pozwolicie sie spalowac > hehehe ... i jeszcze ze 3 kopy dla rownego rachunku hehehe > > No sir! No monkey business! A myślałem, żeś uczciwy handlowiec hehe Odpowiedz Link Zgłoś
jphawajski Re: Dobre 15.09.08, 06:28 ten tekst pisze facet. zdradza go ten fragment w ktorym pisze ze plyty cd produkuje sie w jednym egzemplazu a jak nie kobieta to tekt jest mistyfikacja. niema co sie podniecac, najwyzej posmiac. Odpowiedz Link Zgłoś
maciekqbn Re: Ehehehe 14.09.08, 21:26 ratpole napisał: > Forum sex-turystek Raczej kretynek. Skąd się takie biorą ??? Lepiej by było, gdyby tam pojechały u już nie wracały. Poczytajcie sami: "Ja siebie też nie rozumiem, miałam moment zacmienie logicznego rozumowania. Nie pytaj sie mnie dlaczego tak było ,sama nie wiem. " "Shakirra1 a Twoja miłośc jak ma na imię , jest związany z Hotelem Roma? " "Sorry, ale Bob to chory człowiek . Zależy mu tylko na kasie , sama się o tym przekonałam. Byłam w Romie trzy razy , właściwie tylko dla niego. Ubrałam go i dałam kasę na życie . Gdy wróciłam do kraju i musiałam iśc do pracy , żeby zarabiac kasę, to zaczą szlec. Przysyłał mi 20-30 sms-ow dziennie. Pisał , że się zabije , że potrzebuje pieniędzy na chorą matkę , że mam mu dac 10000 dolarów na przyjazd do Polski. I tak przez 4 m-ce. Przestałam się przejmowac, bo doszłam do wniosku , że i tak z tego nic nie bedzie , a zauroczenie gdzieś prysło. A kasę wolę wydac na siebie. " "Totalny naciągacz, dobrze , że przejrzałam na oczy, bo chyba dalej bym go sponsorowała. Nie mówię, że nie było miło. Było i to bardzo , romantyczne wieczory , kolacje nad brzegiem morza, małe prezenty, wszystko ok, tylko jak zmądrzałam to zrozumiałam ,że to wszystko było za moją kasę. " Czy wszystkie kobiety sa takie durne czy to jakiś zbiór wyjatków??? Odpowiedz Link Zgłoś
ratpole Re: Ehehehe 14.09.08, 21:49 maciekqbn napisał: > Czy wszystkie kobiety sa takie durne Ladny dzentelmen z ciebie. Absolutnie nie wszystkie i tylko wtedy kiedy im sie mozg do pochwy obsuwa hehehe Odpowiedz Link Zgłoś
maciekqbn Re: Ehehehe 14.09.08, 22:07 ratpole napisał: > maciekqbn napisał: > > > Czy wszystkie kobiety sa takie durne > > Ladny dzentelmen z ciebie. > Absolutnie nie wszystkie i tylko wtedy kiedy im sie mozg do pochwy obsuwa heheh > e > To forum "Faceci z Egiptu" najpierw mnie rozbawiło, po głebszym przemysleniu jednak wręcz przeraziło. Dobrze, że już jestem zonaty. Bo jeszcze bym trafił na taką co się na plaży z Arabami puszczała, jeszcze im za to płacąc... ech kobiety. Nie ma się co dziwić, że w ostatnich latach coraz więcej przypadków hiv'a w Polsce się stwierdza... Odpowiedz Link Zgłoś
ratpole Re: Ehehehe 14.09.08, 22:46 maciekqbn napisał: > To forum "Faceci z Egiptu" najpierw mnie rozbawiło, po głebszym > przemysleniu jednak wręcz przeraziło. > Dobrze, że już jestem zonaty. Bo jeszcze bym trafił na taką co się > na plaży z Arabami puszczała, jeszcze im za to płacąc... ech kobiety. > Nie ma się co dziwić, że w ostatnich latach coraz więcej przypadków > hiv'a w Polsce się stwierdza... To sa tylko sposoby, ktorymi Matka Natura reguluje sobie system. Wszystko pod kontrola. Nawet nad_oceanem ma tu swoja role do odegrania hehehe Odpowiedz Link Zgłoś
starypierdola Hi kundelku, czyli krajanie Czesku z Moniek 14.09.08, 23:23 "...Masz lekkie pióro, jak to się kiedyś mawiało. Szkoda tylko, że jestes taki wredniak pałający nienawiścią do Polski i Polaków...." Toz Ratpole to Zupa tyle ze pod innym nickiem. Zgorzknialy z powodu niepowodzen osobistych i zawodowych, wyzywa swoje frustracje szczekajac zza plotu Internetowego. Obserwator SP Odpowiedz Link Zgłoś
maciekqbn Re: Hi kundelku, czyli krajanie Czesku z Moniek 15.09.08, 00:48 starypie... napisał: > "...Masz lekkie pióro, jak to się kiedyś mawiało. Szkoda tylko, że jestes taki > wredniak pałający nienawiścią do Polski i Polaków...." > > Toz Ratpole to Zupa tyle ze pod innym nickiem. Zgorzknialy z powodu niepowodzen > osobistych i zawodowych, wyzywa swoje frustracje szczekajac zza plotu Interneto > wego. > > Obserwator SP Moim zdaniem ratpole i soup.nazi mają inny styl pisania, choc ich retoryka bywa chwilami zblizona. Odpowiedz Link Zgłoś
kan_z_oz Glupota kobiet 15.09.08, 03:13 Ciesze sie, ze Panowie wreszcie znalezli wspolny temat, ktory snuje sie lekko i przyjemnie... Milosc bezwarunkowa 'kurdebalans' jakby na to nie patrzyl sie zrealizowala na Forum Polonia (no moze tylko na nastepne 5 min), czyli nadszedl przyslowiowy koniec swiata - ten sam zwiastowany. hehehehe Tekst jest bezosobowy i nie ma na celu obciecia meskiego przyrodzenia - gdyby ktorys z Panow w naglym skurczu spowodowanym meskim strachem przed 'pyskata' damska buzia sie zrewanzowac 'boksem damskim'. No wiec po tym koniecznym wstepie przejde do meritum sprawy czyli rzeczownej glupoty kobiecej... Moj punkt widzenia na ww Forum - nic z tego tez nie rozumiem, co w linii prostej czyni mnie chyba przedstawicielem plci przeciwnej.hihihi. Nie tylko nie widze logiki ale nie widze tez jak bedac stworzeniem 'nielogicznym' (do ktorych sama siebie czesciowo zaliczam) mozna siebie samego wplatec w jakis takie historyjki... Krotko mowiac - nie rozumiem jak sie kolka w glowkach akurat tych Pan kreca...ale, ale czy musze??? Mucha lata i jej praca do szlachetnych nie nalezy. Mucha do czegos tam przydatna w calym lancuchu przemian. Do czego dzialalnosc tych Pan moze sie przydac??? Nie mam pojecia bladego i w sumie nie musze miec....hehehe Pozdrawiam Kan Odpowiedz Link Zgłoś
yapo2 Re: Glupota kobiet 15.09.08, 05:04 nie musisz zaraz posypywac glowy popiolem bo akurat ty nie jestes ani glupia baba, ani kobietonem ani nawet stara baba. Jestes w wieku poborowym i do wziecia, to tylko sprawa ilosci zer $. Wiesz przeciez nie od dzis ze min 3/4 meskiego forum polonia skrycie kocha sie w tobie a ta 1/4 to hm, hm---lepeij nie pisac Odpowiedz Link Zgłoś
kan_z_oz Re: Glupota kobiet 15.09.08, 05:38 yapo2 napisał: > nie musisz zaraz posypywac glowy popiolem bo akurat ty nie jestes > ani glupia baba, ani kobietonem ani nawet stara baba. Jestes w wieku > poborowym i do wziecia, to tylko sprawa ilosci zer $. Wiesz przeciez > nie od dzis ze min 3/4 meskiego forum polonia skrycie kocha sie w > tobie a ta 1/4 to hm, hm---lepeij nie pisac ODP: Nie wiedzialam... Ale ja za to kocham sie w calosci w Forum Polonia (bez zadnych oczekiwan czy podtekstow)...nic tez nie poradze,ze pod skoprupka meskiej/zenskiej szorstkosci widze pieknych w sercu ludzi...hihihihi Pozdrawiam Kan Odpowiedz Link Zgłoś
kan_z_oz Rozwine nieco ten wpis 15.09.08, 05:55 Otoz, patrze na ludzi na tym Forum, jako nieslychanie ciekawy potencjal, ktory moze dokonac w zyciu wszystkiego...czego tylkoby sobie zazyczyl. Czy dokona??? A kto powiedzial, ze usmiechanie sie z serca np. do sklepowej w amerykanskim supermakecie jest czyms mniej niz wlasnie to o czym mowie??? Ludzie tutaj maja ten potencjal. Czy go wykorzystaja???? Kto to wie?. Podobnie jak, kto wie czy przyslowiowy intelektualista to zrobi? Patrze wiec od lat na ludzi, jako potencal i nieskonczone mozliwosci. Jestesmy wszyscy omylni, robimy blendy i jedyne co Nas laczy to chec do zmiany...oraz tego gdzie widzimy siebie w przyszlosci... To jest takie proste i piekne. Zycze wiec wszystkim bez wyjatku - aczkolwiek rozumiem, gdy kogos te teksty wkurzaja..hihihihi Kan Odpowiedz Link Zgłoś
ratpole Re: Rozwine nieco ten wpis 15.09.08, 06:04 kan_z_oz napisała: > To jest takie proste i piekne. Prozac czy masturbacja? hehehe Odpowiedz Link Zgłoś
kan_z_oz Re: Rozwine nieco ten wpis 15.09.08, 06:07 ratpole napisał: > kan_z_oz napisała: > > > To jest takie proste i piekne. > > Prozac czy masturbacja? hehehe ODP: Ani jedno, ani drugie - kochanie - heheheh Keep on trying, hhihihihi Kan Odpowiedz Link Zgłoś
jphawajski Re: Hi kundelku, czyli krajanie Czesku z Moniek 15.09.08, 06:21 nie kradnij mi mojego. postanowilem go nazwac piesek leszek bo on taki prymitywny. Odpowiedz Link Zgłoś
starypierdola OK 15.09.08, 17:57 "Piesek Leszek" it is! Widzisz jaki jestem ustepliwy dla Ciebie ) Twoj kolega forumowy SP Odpowiedz Link Zgłoś
luiza-w-ogrodzie Zupelnie jak wypowiedzi meskich seksturystow 15.09.08, 05:16 Panowie szczegolnie daja sie nabierac na dozgonna milosc i zapewnienia o dziewictwie Tajek, Chinek i Malajek ktore sponsoruja a czesto sie tez zenia :o) Coz, kazda plec ma swoje slabosci a glupota jest zjawiskiem powszechnym, od plci niezaleznym. Luiza-w-Ogrodzie - zielonym do góry! .¸¸><(((º>¸¸.·´¯`·.¸¸><(((º>¸¸. Australia-uzyteczne linki Odpowiedz Link Zgłoś
ratpole Re: Zupelnie jak wypowiedzi meskich seksturystow 15.09.08, 05:22 luiza-w-ogrodzie napisała: > Panowie szczegolnie daja sie nabierac na dozgonna milosc i > zapewnienia o dziewictwie Tajek, Chinek i Malajek ktore sponsoruja a > czesto sie tez zenia :o) A fe! Panow turystow napedza zwierzeca chuc i lekce sobie waza milosc, dziewictwo i podobne bzdety. Wazne, zeby zamoczyc here and now hehe Czyzbys sugerowala, ze panie w rownym stopniu maja chec bycia zamoczona? Bo jesli tak to nie jest jeszcze tak zle z tym swiatem hehehe Planujesz wczasy w Tunezji? Odpowiedz Link Zgłoś
yapo2 Re: Zupelnie jak wypowiedzi meskich seksturystow 15.09.08, 05:54 wielkie gie powinno ciebie obchodzic co kto gdzie i jak planuje. zajmij sie swoim bagnem ktore sobie narzucieles na leb. Odpowiedz Link Zgłoś
ratpole Re: Zupelnie jak wypowiedzi meskich seksturystow 15.09.08, 06:02 Spoznisz sie do pracy na rampe. Wagony z weglem juz podstawili hehehe Odpowiedz Link Zgłoś
nad_oceanem Re: Zupelnie jak wypowiedzi meskich seksturystow 15.09.08, 15:45 luiza-w-ogrodzie napisała: > Panowie szczegolnie daja sie nabierac na dozgonna milosc i > zapewnienia o dziewictwie Tajek, Chinek i Malajek ktore sponsoruja a > czesto sie tez zenia :o) > Coz, kazda plec ma swoje slabosci a glupota jest zjawiskiem > powszechnym, od plci niezaleznym. > > Luiza-w-Ogrodzie - zielonym do góry! > .¸¸><(((º>¸¸.·´¯`·.¸¸><(((º& > #62;¸¸. > Australia-uzyteczne linki O Odpowiedz Link Zgłoś
nad_oceanem Re: Zupelnie jak wypowiedzi meskich seksturystow 15.09.08, 15:46 luiza-w-ogrodzie napisała: > Panowie szczegolnie daja sie nabierac na dozgonna milosc i > zapewnienia o dziewictwie Tajek, Chinek i Malajek ktore sponsoruja a > czesto sie tez zenia :o) > Coz, kazda plec ma swoje slabosci a glupota jest zjawiskiem > powszechnym, od plci niezaleznym. > > Luiza-w-Ogrodzie - zielonym do góry! > .¸¸><(((º>¸¸.·´¯`·.¸¸><(((º& > #62;¸¸. > Australia-uzyteczne linki Hehe, Luizo, ty chyba za dobrze facetow nie znasz . Odpowiedz Link Zgłoś
yapo2 Re: Zupelnie jak wypowiedzi meskich seksturystow 15.09.08, 15:50 zna facetow ale innych bo z takimi ekspertami jak MY to ona jeszcze nie miala do czynienia Odpowiedz Link Zgłoś
waldek.usa Idiotek nie brakuje i dzieki nim 15.09.08, 16:19 pojawili sie nadoceanem, yapy, nadau, buraczany i reszta gliniaczyn. Ahhh, bylbym zapomnial: mineta. Odpowiedz Link Zgłoś
ontarian a niech sie dupcom 15.09.08, 17:24 z kim chca, gdzie chca, i kiedy chca ich dupska, ich broszka nawiasem mowiac to ciekawe jest to ze jak baba daje dupy na lewo i prawo, to mowi sie, ze dziwka z kolei facet im wiecej bab wydupcy, tym wieksze ma powazanie Odpowiedz Link Zgłoś