Dodaj do ulubionych

Spotkanie w Londynie nt 79 (c.d.)

13.10.03, 12:35
To zaczynam nowy watek, gdyz tamten sie juz zdecydowanie przejadl.

I zaczynam od pytania do wszystkich swiatlych komputerowcow. Chcemy kupic
skaner z 128MB RAM-u na nasz ''stary'' juz komp na tylko 64MB. Bedzie ten
skaner pracowal na naszej maszynie czy trzeba ja doladowac do tych 128MB,
czy nie?
Bartek sugeruje, ze najlepiej kupic zupelnie nowy ze wszystkimi duperelami
bo mu juz katy graficznej nie starcza i gier na DVD nie moze sobie zapisywac.
Ha.

Sobota to film o wzlotach wodza Trzeciej Rzeszy. Niby wszystkie fakty dobrze
znane, a jednak film zrobil na mnie duze wrazenie.
W niedziele zaserwowalismy sobie mila komedie Spielberga o falszerzu czekow.
Obserwuj wątek
    • dsl Re: Spotkanie w Londynie nt 79 (c.d.) 13.10.03, 12:54
      > To zaczynam nowy watek, gdyz tamten sie juz zdecydowanie przejadl.

A ja przepraszam za zaniedbania w funkcji dozorcy ale w piatek bylismy na
      weselu tak wiec nie moglem wtedy zamknac watka.

> I zaczynam od pytania do wszystkich swiatlych komputerowcow. Chcemy kupic
      > skaner z 128MB RAM-u na nasz ''stary'' juz komp na tylko 64MB. Bedzie ten
      > skaner pracowal na naszej maszynie czy trzeba ja doladowac do tych 128MB,
      > czy nie?

Ja sie wole nie wypowiadac (szczegolnie po moich kiepskich radach dotyczacych
      twardego dysku)... Nie rozumiem tez do konca co to jest skaner z 128MB???
      Wiekszosc skanerow chyba raczej nie ma wewnetrznej pamieci...
      • ex-rak Re: Spotkanie w Londynie nt 79 (c.d.) 13.10.03, 13:10
        dsl napisał:

> > To zaczynam nowy watek, gdyz tamten sie juz zdecydowanie przejadl.
        >
        > A ja przepraszam za zaniedbania w funkcji dozorcy ale w piatek bylismy na
        > weselu tak wiec nie moglem wtedy zamknac watka.
        >
        >
        > > I zaczynam od pytania do wszystkich swiatlych komputerowcow. Chcemy kupic
        > > skaner z 128MB RAM-u na nasz ''stary'' juz komp na tylko 64MB. Bedzie ten
        >
        > > skaner pracowal na naszej maszynie czy trzeba ja doladowac do tych 128MB,
        > > czy nie?
        >
        > Ja sie wole nie wypowiadac (szczegolnie po moich kiepskich radach
        dotyczacych
        > twardego dysku)... Nie rozumiem tez do konca co to jest skaner z 128MB???
        > Wiekszosc skanerow chyba raczej nie ma wewnetrznej pamieci...

Jakos dzis nie moge sie poprawnie wypowiedziec/wystukac. Nie dosc, ze metna
        pisownia, to i bledy logiczne. Oczywiscie chodzi mi o wymagania skanera w
        stosunku do komputera. W specyfikacji potrzeba minimum 128MB ramu, ale ponoc
        moze pracowac uzywajac mniejszej pamieci, lecz w tym przypadku wolniej. Czy to
        prawda?
        • dsl Re: Spotkanie w Londynie nt 79 (c.d.) 13.10.03, 13:27
          > Jakos dzis nie moge sie poprawnie wypowiedziec/wystukac. Nie dosc, ze metna
          > pisownia, to i bledy logiczne. Oczywiscie chodzi mi o wymagania skanera w
          > stosunku do komputera. W specyfikacji potrzeba minimum 128MB ramu, ale ponoc
          > moze pracowac uzywajac mniejszej pamieci, lecz w tym przypadku wolniej. Czy
          to
          > prawda?

Wydaje mi sie, ze prawda. Szczegolnie jak nie bedziecie skanowac olbrzymich
          obrazkow w duzej rozdzielczosci.
          Ale z drugiej strony pamiec jest teraz w cenie zlomu i za 128MB nie powinniscie
          zaplacic wiecej niz 20-30 funtow. Tyle, ze teraz tyle sie rodzajow tych pamieci
          pojawilo ze mozna dostac zawrotu glowy...
          • xiv Re: Spotkanie w Londynie nt 79 (c.d.) 13.10.03, 13:51

Ave,

Z moich podbojow PCetowych, to zalatwilem jeden PCet na amen (nie chce sie
            nawet bootowac). Z drugiej strony zainstalowalem dysk SCSII w drugiej maszynie
            i w koncu hula tak, ze oczy nie nadazaja.

Co do problemow ex-raka. Do skanowania pamiec jest jak najbardziej potrzebna.
            (szybki dysk takze sie przydaje). Minimalne co potrzebujesz to pamiec PC133
            64MB (Pamiec PC100 pewnie tez byc mogla, ze latwiej dostaniesz PC133, ktora
            moze pracowac w szybszym trybie). Co do cen, to na eBayu:
            256MB 14-20 GBP
            128MB 7-12 GBP
            64MB jeszcze mniej smile

Co do kupna nowego PCeta - zawsze jest powod smile ale o tym, zeby zapisywac gry
            na DVD to jeszcze nie slyszalem smile))))
            • ex-rak Re: Spotkanie w Londynie nt 79 (c.d.) 13.10.03, 13:59
              xiv napisał:

>
              > Ave,
              >
              > Z moich podbojow PCetowych, to zalatwilem jeden PCet na amen (nie chce sie
              > nawet bootowac). Z drugiej strony zainstalowalem dysk SCSII w drugiej
              maszynie
              > i w koncu hula tak, ze oczy nie nadazaja.
              >
              > Co do problemow ex-raka. Do skanowania pamiec jest jak najbardziej
              potrzebna.
              > (szybki dysk takze sie przydaje). Minimalne co potrzebujesz to pamiec PC133
              > 64MB (Pamiec PC100 pewnie tez byc mogla, ze latwiej dostaniesz PC133, ktora
              > moze pracowac w szybszym trybie). Co do cen, to na eBayu:
              > 256MB 14-20 GBP
              > 128MB 7-12 GBP
              > 64MB jeszcze mniej smile
              >
              > Co do kupna nowego PCeta - zawsze jest powod smile ale o tym, zeby zapisywac
              gry
              > na DVD to jeszcze nie slyszalem smile))))

Z tym DVD to moze cos pochrzanilem. Ta dzisiejsza mlodziez ....

Dzieki za rady. Sklaniaja mnie raczej do kupienia skanera, a jesli nie bedzie
              dobrze chodzil to dokupi sie troche ramek. Teraz musze sie zaczac usmiechac do
              siostry, aby mi ewentualnie taka maszynke przytargala.
              • lutz18 Re: Spotkanie w Londynie nt 79 (c.d.) 13.10.03, 18:43
                Kochani, bardzo Was prosze nie piszcie tak technicznie o IT, bo innych tzn
                mnie odstraszaciewink)
                Nie macie jakichs plotek z Londynu np o tym co porabia rodzina krolewska, bo
                ostatnio chyba strasznie cicho i grzecznie siedzawink U Niemcow tez ostatnio
                nie ma zadnych ciekawych skandali, no chyba ze wezmie sie pod uwage moja
                sasiadke co zostawila meza i wprowadzila sie do sasiada na druga strone ulicy
                po tym jak on zone wyrzucil z domu. Sytuacja jakby prosto wzieta z "opery
                mydlanej"wink)
                • Gość: atta Re: Spotkanie w Londynie nt 79 (c.d.) IP: *.mistral.co.uk / *.mistral.co.uk 13.10.03, 20:22
                  pozwalam sobie wskoczyc na wasze spotkaniesmile
                  Plotki mam. Dzis kolo mnie krecili sequel b. jones. Ekipa zajela cale primrose
                  hill i na reszcie sie poczulam jak w centrum wydarzen. przynajmniej w przerwie
                  na lunch.
                  pozdrawiam.
                  • ex-rak Re: Spotkanie w Londynie nt 79 (c.d.) 14.10.03, 09:42
                    Gość portalu: atta napisał(a):

> pozwalam sobie wskoczyc na wasze spotkaniesmile

Cos mi tu nie gra. Dlaczego ludziska maja taka rezerwe przed napisaniem na tym
                    watku. Toz to nie zamkniety klub gentelmenow i dam do/od towarzystwa, tylko
                    elektroniczny Hyde Park.

> Plotki mam. Dzis kolo mnie krecili sequel b. jones. Ekipa zajela cale
                    primrose
                    > hill i na reszcie sie poczulam jak w centrum wydarzen. przynajmniej w
                    przerwie
                    > na lunch.
                    > pozdrawiam.

Biedna ta B. Jones. Nie dosc, ze musiala sie glodzic, aby kosciami sterczacymi
                    widzow szokowac w Chicago, to teraz pewnie musi sobie kalorie frytkami nabijac
                    ponownie do roli. Mozna rozstroju zolodkowo-energetcznego dostac jak nic.
                    • lutz18 Re: Spotkanie w Londynie nt 79 (c.d.) 14.10.03, 10:12
                      Nie martw sie po B. Jones znowu ja zachudza na wiorek!
                • ex-rak Re: Spotkanie w Londynie nt 79 (c.d.) 14.10.03, 09:28
                  lutz18 napisała:

> Kochani, bardzo Was prosze nie piszcie tak technicznie o IT, bo innych tzn
                  > mnie odstraszaciewink)
                  Wiem, ze to moja wina, lecz izabelski nie chciala sie pochwalic swoimi
                  weekendowymi wyczynami kulinarnymi (my opychalismy sie domowymi ruskimi).
                  A komputer tez czlonek rodziny i troche uwagi mu sie nalezy.

> Nie macie jakichs plotek z Londynu np o tym co porabia rodzina krolewska, bo
                  > ostatnio chyba strasznie cicho i grzecznie siedzawink U Niemcow tez ostatnio
                  > nie ma zadnych ciekawych skandali, no chyba ze wezmie sie pod uwage moja
                  > sasiadke co zostawila meza i wprowadzila sie do sasiada na druga strone
                  ulicy
                  > po tym jak on zone wyrzucil z domu. Sytuacja jakby prosto wzieta z "opery
                  > mydlanej"wink)

Niestety u Anglikow to raczej dylemat pada lub nie pada. Przynajmniej w naszej
                  okolicy. Sytuacja z ''opery hydrauliczej''
    • lol21ndm Re: Spotkanie w Londynie nt 79 (c.d.) 13.10.03, 22:19
      Pozwolcie, ze sie do Was przysiade... chwilowo posiedze po cichu... ale moze
      kiedys sie jeszcze odezwe, OK? smile
      • opty13 Jeszcze troche Was pomecze.... 14.10.03, 09:03
        ...jesli pozwolicie smile. Sporo cennych rad od Was uzyskalem i w watku, i w
        korespondencji - bardzo dziekuje. Mysle, ze niedlugo przestane Was meczyc, ale
        zanim to nastapi ....

Relocation package. Przeprowadzka z Polski do UK. Co mozna uzyskac, co warto
        wynegocjowac?
        • nexus7 Re: Jeszcze troche Was pomecze.... 14.10.03, 09:38
          opty13 napisał:

> ...jesli pozwolicie smile. Sporo cennych rad od Was uzyskalem i w watku, i w
          > korespondencji - bardzo dziekuje. Mysle, ze niedlugo przestane Was meczyc,
          ale
          > zanim to nastapi ....
          >
          > Relocation package. Przeprowadzka z Polski do UK. Co mozna uzyskac, co warto
          > wynegocjowac?
          >
          >
          Kolejne dosc ogolne pytanie. Uzyskac mozna bardzo wiele, wynegocjowac warto jak
          najwiecej. Np. mozna dostac pelne koszta przeprowadzki, bezzwrotna "pozyczke"
          na zagospodarowanie, najlepsza prywatna opieke medyczna, prywatne szkoly dla
          dzieci, czlonkostwo w klubie golfowym, samochod sluzbowy, dodatek do kosztow
          wynajecia domu lub wrecz pelny zwrot tychze, itd itp, list jest bardzo dluga.
          Podejrzewam jednak mocno, ze tego wszytkiego nie dostaniesz bo na takich
          stanowiskach jest to oczywiste i nie trzeba sie pytac smile))
          • ex-rak Re: Jeszcze troche Was pomecze.... 14.10.03, 09:54
            nexus7 napisał:

> opty13 napisał:
            >
            > > ...jesli pozwolicie smile. Sporo cennych rad od Was uzyskalem i w watku, i w
            >
            > > korespondencji - bardzo dziekuje. Mysle, ze niedlugo przestane Was meczyc,
            >
            > ale
            > > zanim to nastapi ....
            > >
            > > Relocation package. Przeprowadzka z Polski do UK. Co mozna uzyskac, co war
            > to
            > > wynegocjowac?
            > >
            > >
            > Kolejne dosc ogolne pytanie. Uzyskac mozna bardzo wiele, wynegocjowac warto
            jak
            >
            > najwiecej. Np. mozna dostac pelne koszta przeprowadzki,
            bezzwrotna "pozyczke"
            > na zagospodarowanie, najlepsza prywatna opieke medyczna, prywatne szkoly dla
            > dzieci, czlonkostwo w klubie golfowym, samochod sluzbowy, dodatek do kosztow
            > wynajecia domu lub wrecz pelny zwrot tychze, itd itp, list jest bardzo
            dluga.
            > Podejrzewam jednak mocno, ze tego wszytkiego nie dostaniesz bo na takich
            > stanowiskach jest to oczywiste i nie trzeba sie pytac smile))

Mysle, ze relocation package to jest tutaj standard. Oczywiscie wielkosc tego
            pakietu zalezy od firmy, od stanowiska i wykonywanej pracy. Jesli chodzi o
            stanowiska bardzej eksponowane (typu CEO) to pewnie wiele mozesz wynegocjowac.
            Na nizszych to masz standardowy pakiet oferowany przez firme. Jesli jestes
            wyjatkowym specjalista bardzo pozadanym przez firme to na pewno Ci cos dorzuca
            to takiego pakietu jak poprosisz/zarzadasz.
            U nas na przyklad nikt nie ma samochodu sluzbowego nawet szefowie instytutu. A
            kazdy przedstawiciel medyczny taki od razu dostaje. Inny charakter pracy, inne
            oferty, inne narzedzia pracy.
            • opty13 Re: Jeszcze troche Was pomecze.... 14.10.03, 10:50
              pytanie moze i bylo ogolne, ale taka pozycja pojawila sie obok innych i
              zastanawialem sie co to znaczy. Na samochod oczywiscie moge nie liczyc,
              poniewaz jak stwierdzono wiecej czasu spedze poza UK niz w...

No i tak zbieram te okruszki informacji co mozna zdobyc, zeby jakos sobie i
              rodzinie ten wyjazd oslodzic, jesli do niego dojdzie.
              • ex-rak Re: Jeszcze troche Was pomecze.... 14.10.03, 11:16
                opty13 napisał:

> pytanie moze i bylo ogolne, ale taka pozycja pojawila sie obok innych i
                > zastanawialem sie co to znaczy. Na samochod oczywiscie moge nie liczyc,
                > poniewaz jak stwierdzono wiecej czasu spedze poza UK niz w...
                >
                > No i tak zbieram te okruszki informacji co mozna zdobyc, zeby jakos sobie i
                > rodzinie ten wyjazd oslodzic, jesli do niego dojdzie.
                >
                Tak mi sie wydaje, ze na co mozesz liczyc w relocation package to koszt
                transportu mebli do UK (w granicach rozsadku), oplaty za wynajem
                mieszkania/domu w poczatkowym okresie i oplaty zwiazane z kupnem nowego domu w
                UK (stamp duty, ocena techniczna itp.). Moglem tez kupic sobie podstawowe
                wyposazenie domowe (lodowka, pralka, meble) z tego pakietu. To wszystko
                powinno byc wyszczegolnione w ofercie pracy jaka Ci firma przedstawi do
                podpisania.
                Relocation to jest jeden z dodatkow jakie firma moze oferowac reszte typu
                samochod, laptop, piv. opieka medyczna, fundusz emerytalny itd. to sa inne
                dodatki, ale juz nie relokacja.
                A jeszcze jedno HR naprawde stara sie ci pomoc, jesli takiej pomocy
                potrzebujesz. Przynajmniej jest tak u mnie w firmie. Kobity HR nie sluza tylko
                do wyplacania pensji i wyslylania wypowiedzen.
                • nexus7 Re: Jeszcze troche Was pomecze.... 14.10.03, 11:25
                  ex-rak napisał:

> opty13 napisał:
                  >
                  > > pytanie moze i bylo ogolne, ale taka pozycja pojawila sie obok innych i
                  > > zastanawialem sie co to znaczy. Na samochod oczywiscie moge nie liczyc,
                  > > poniewaz jak stwierdzono wiecej czasu spedze poza UK niz w...
                  > >
                  > > No i tak zbieram te okruszki informacji co mozna zdobyc, zeby jakos sobie
                  > i
                  > > rodzinie ten wyjazd oslodzic, jesli do niego dojdzie.
                  > >
                  > Tak mi sie wydaje, ze na co mozesz liczyc w relocation package to koszt
                  > transportu mebli do UK (w granicach rozsadku), oplaty za wynajem
                  > mieszkania/domu w poczatkowym okresie i oplaty zwiazane z kupnem nowego domu
                  w
                  > UK (stamp duty, ocena techniczna itp.). Moglem tez kupic sobie podstawowe
                  > wyposazenie domowe (lodowka, pralka, meble) z tego pakietu. To wszystko
                  > powinno byc wyszczegolnione w ofercie pracy jaka Ci firma przedstawi do
                  > podpisania.
                  > Relocation to jest jeden z dodatkow jakie firma moze oferowac reszte typu
                  > samochod, laptop, piv. opieka medyczna, fundusz emerytalny itd. to sa inne
                  > dodatki, ale juz nie relokacja.
                  > A jeszcze jedno HR naprawde stara sie ci pomoc, jesli takiej pomocy
                  > potrzebujesz. Przynajmniej jest tak u mnie w firmie. Kobity HR nie sluza
                  tylko
                  > do wyplacania pensji i wyslylania wypowiedzen.

Powinienes jeszcze dostac jakies podroze do Polski dla siebie i ew. rodziny w
                  takim pakiecie.
                  HR jest rzeczywisice bardzo pomocne, we wszelkich sprawach "urzedowe" zawsze
                  pomagaja jesli sie o pomoc poprosi.
                  • opty13 Re: Jeszcze troche Was pomecze.... 14.10.03, 11:36
                    troche sie rozjasnilo.
                    Kiedy czlowiek siada po drugiej stronie biurka, nie zawsze wie, czy Ci
                    naprzeciw (HR) sa przeciw Tobie czy juz z Toba. W kraju to zazwyczaj jest
                    jednoznaczne wink
      • ex-rak Re: Spotkanie w Londynie nt 79 (c.d.) 15.10.03, 10:57
        Czolem,

niedlugo trzeba bedzie zmienic chyba tytul na ''Spotkanie Rowerowe w Tunisie
        nr. ....''

jesli wierzyc szwedzkim doktorantom czas zapomniec o CO i samochodach ze
        zlotymi felgami (Jack chyba popadl w depresje, z braku tych zlotych felg).
        Wyobrazacie sobie zarastajace trawa puste autostrady i pasy lotnisk. I zimna
        wode z kranu?

www1.gazeta.pl/nauka/1,34148,1721720.html
        • niejack Re: Spotkanie w Londynie nt 79 (c.d.) 15.10.03, 11:17
          Tak, rower ze zlotymi felgami to nie tosad((
          Nawet jesli bylby w kolorze Royal Blue i mial zlote gwiazdki;-((((
          Pomyslec ze wlasnie planowalem ze za te 20 lat to sie wreszcie dorobie tej
          subarynki, a tu taki kubel zimnej wody z rana...
          • izabelski Re: Spotkanie w Londynie nt 79 (c.d.) 15.10.03, 13:40
            Witam,

Chyba nie jestem w temacie ale czyzbys chcial kupic nowe Subaru?
            Jesli cie posrednicy zawiedli to moze zaproponuj, ze sam odbierzesz z fabryki :-
            )
            izabelski
            • ex-rak Re: Spotkanie w Londynie nt 79 (c.d.) 15.10.03, 16:11
              izabelski napisała:

> Witam,
              >
              > Chyba nie jestem w temacie ale czyzbys chcial kupic nowe Subaru?
              > Jesli cie posrednicy zawiedli to moze zaproponuj, ze sam odbierzesz z
              fabryki :
              > -
              > )
              > izabelski

Tak, tak warto. Japonia piekny kraj.
              • niejack Re: Spotkanie w Londynie nt 79 (c.d.) 15.10.03, 16:18
                Jedyny problem ze nie ma jeszcze autostrady przez morze z Japonii do UKwink
                A subarynka to nie amfibia Pana Samochodzikasmile
                • izabelski Re: Spotkanie w Londynie nt 79 (c.d.) 15.10.03, 17:31
                  alez mozesz ,mozesz przez morze do Rosjii a potem Syberia do Polski - swietny
                  test dla samochodu.

izabelski
                  • ex-rak Re: Spotkanie w Londynie nt 79 (c.d.) 15.10.03, 17:37
                    izabelski napisała:

> alez mozesz ,mozesz przez morze do Rosjii a potem Syberia do Polski -
                    swietny
                    > test dla samochodu.
                    >
                    > izabelski

Trzeba tylko sie zaopatrzec w bilet powrotny do Tokio po nowy egzemplarz.
                    • niejack Re: Spotkanie w Londynie nt 79 (c.d.) 15.10.03, 17:43
                      ex-rak napisał:

> izabelski napisała:
                      >
                      > > alez mozesz ,mozesz przez morze do Rosjii a potem Syberia do Polski -
                      > swietny
                      > > test dla samochodu.
                      > >
                      > > izabelski
                      >
                      > Trzeba tylko sie zaopatrzec w bilet powrotny do Tokio po nowy egzemplarz.

Kamizelka kuloodporna i garnek (na ta glupia lepetyne) z II WS po dziadku tez
                      wskazanywink))
                  • niejack Re: Spotkanie w Londynie nt 79 (c.d.) 15.10.03, 17:41
                    Taaaak, oczywiscie, przez Rosje Subaru ze zlotymi felagmiwink)))))
                    Sama jedz, ciekawe jak daleko bys zajechala zanim bys sie pozbyla tego auta;-
                    )))) Moze z 100 metrow by sie udalowink)))
                    • ex-rak Re: Spotkanie w Londynie nt 79 (c.d.) 15.10.03, 17:49
                      niejack napisał:

> Taaaak, oczywiscie, przez Rosje Subaru ze zlotymi felagmiwink)))))
                      > Sama jedz, ciekawe jak daleko bys zajechala zanim bys sie pozbyla tego auta;-
                      > )))) Moze z 100 metrow by sie udalowink)))

A Ty wreszcie kupiles sobie jakas furmanke w zastepstwie?
                      • magsie Re: Spotkanie w Londynie nt 79 (c.d.) 15.10.03, 18:00
                        > A Ty wreszcie kupiles sobie jakas furmanke w zastepstwie?

Kupil, kupil. Tylko nie wiem czy wolno mowic jaka poza tym, ze srebrnawink)
                        • niejack Re: Spotkanie w Londynie nt 79 (c.d.) 15.10.03, 18:10
                          > > A Ty wreszcie kupiles sobie jakas furmanke w zastepstwie?
                          >
                          > Kupil, kupil. Tylko nie wiem czy wolno mowic jaka poza tym, ze srebrnawink)

Oj Magsiu, Magsiu tego tez nie bylo wolno mowicwink))
                          • magsie Re: Spotkanie w Londynie nt 79 (c.d.) 15.10.03, 18:12

> Oj Magsiu, Magsiu tego tez nie bylo wolno mowicwink))

Ze furmanka jest srebrna?? Czy ze w ogole jest?wink
                            • niejack Re: Spotkanie w Londynie nt 79 (c.d.) 15.10.03, 18:15
                              magsie napisała:

>
                              > > Oj Magsiu, Magsiu tego tez nie bylo wolno mowicwink))
                              >
                              > Ze furmanka jest srebrna?? Czy ze w ogole jest?wink

I wogole i ze srebrnawink)
                              Teraz bede musial jakas flaszke postawic na forum zeby ja oblacwink)))))
                              Masz przechlapana Mags, tak przechlapane do potegiwink))
                              A dlaczego to Ty juz doskonale wiesz, prawda?smile))))))
                              • magsie Re: Spotkanie w Londynie nt 79 (c.d.) 15.10.03, 18:18
                                > I wogole i ze srebrnawink)
                                > Teraz bede musial jakas flaszke postawic na forum zeby ja oblacwink)))))

Jesli na forum to wirtualna flaszka wystarczywink

> Masz przechlapana Mags, tak przechlapane do potegiwink))

A do ktorej potegi -tak na wszelki wypadek zebym wiedziala jak mam sie bacwink

> A dlaczego to Ty juz doskonale wiesz, prawda?smile))))))

Oj wiem, wiem, bo mi nie dasz zapomniec ale przeciez juz probuje Cie przekupic!
                                • niejack Re: Spotkanie w Londynie nt 79 (c.d.) 15.10.03, 18:23
                                  > Jesli na forum to wirtualna flaszka wystarczywink

Biorac pod uwage liczbe aktywnych watkowiczow i czestosc naszych spotkan, to
                                  chyba nawet wirtualnej nie trzeba bedzie stawiacwink
                                  Do nastepnego spotkania pewnie znajdzie sie kilka innych lepszych okazji do
                                  wypicia flaszkiwink))

> A do ktorej potegi -tak na wszelki wypadek zebym wiedziala jak mam sie bacwink

Do potegi n-tej przy n zdarzajacym do nieskonczonosciwink))

> Oj wiem, wiem, bo mi nie dasz zapomniec ale przeciez juz probuje Cie
                                  przekupic!

smile))))))
                                  • magsie Re: Spotkanie w Londynie nt 79 (c.d.) 15.10.03, 18:27
                                    > > Oj wiem, wiem, bo mi nie dasz zapomniec ale przeciez juz probuje Cie
                                    > przekupic!
                                    >
                                    > smile))))))

No to co, dasz sie przekupic?wink))))
                                    • niejack Re: Spotkanie w Londynie nt 79 (c.d.) 15.10.03, 18:30
                                      Zastanowie siewink))))
                                      • magsie Re: Spotkanie w Londynie nt 79 (c.d.) 15.10.03, 18:31
                                        > Zastanowie siewink))))

No to juz mi kamien z serca spadlwink Bo tak sie strasznie balam!wink))))))
                                        • niejack Re: Spotkanie w Londynie nt 79 (c.d.) 15.10.03, 18:35
                                          > No to juz mi kamien z serca spadlwink Bo tak sie strasznie balam!wink))))))

Bac to Ty sie boj dalejwink)))))
                                          Jakis maly ten kamien Ci spadl bo nic nie slyszalem zeby cos spadalo na
                                          podlogesmile))))
                                          • magsie Re: Spotkanie w Londynie nt 79 (c.d.) 15.10.03, 18:36

> Bac to Ty sie boj dalejwink)))))

No przeciez caly czas sie trzese ze strachu!wink)) Nie widzisz?wink)
                                            > Jakis maly ten kamien Ci spadl bo nic nie slyszalem zeby cos spadalo na
                                            > podlogesmile))))

Za daleko jestes! Ale w Londynie przed chwila bylo male trzesienie ziemiwink))
                                            • niejack Re: Spotkanie w Londynie nt 79 (c.d.) 15.10.03, 18:43
                                              > No przeciez caly czas sie trzese ze strachu!wink)) Nie widzisz?wink)

Nie!!!wink)))))

> Za daleko jestes! Ale w Londynie przed chwila bylo male trzesienie ziemiwink))

Dobrze ze Ci na noge nie spadl, bo by byla tragediawink))
        • magsie Re: Spotkanie w Londynie nt 79 (c.d.) 15.10.03, 11:19
          > jesli wierzyc szwedzkim doktorantom czas zapomniec o CO i samochodach ze
          > zlotymi felgami (Jack chyba popadl w depresje, z braku tych zlotych felg).
          > Wyobrazacie sobie zarastajace trawa puste autostrady i pasy lotnisk. I zimna
          > wode z kranu?
          >
          Brak samochodu jakos przezyje ale torturowac sie zimna woda z kranuwink)) Nie
          bedzie gazu i jak nie bedzie elektrycznej kuchenki to nawet wody sie nie
          podgrzeje...apokalipsa!
          • niejack Re: Spotkanie w Londynie nt 79 (c.d.) 15.10.03, 11:24
            > Brak samochodu jakos przezyje ale torturowac sie zimna woda z kranuwink)) Nie
            > bedzie gazu i jak nie bedzie elektrycznej kuchenki to nawet wody sie nie
            > podgrzeje...apokalipsa!

Nie przesadzaj Mags bez mycia da sie przezyc, a zimne piwo jest b. dobresmile
            Szkoda ze kawy sie nie napije... A poza tym da sie zycwink))
            To jeszcze nie apokalipsa, chociaz boli ten brak zlotych felgsad((
            • magsie Re: Spotkanie w Londynie nt 79 (c.d.) 15.10.03, 11:50
              > Nie przesadzaj Mags bez mycia da sie przezyc, a zimne piwo jest b. dobresmile

Tez racja: czeste mycie skraca zyciewink)

> Szkoda ze kawy sie nie napije... A poza tym da sie zycwink))
              > To jeszcze nie apokalipsa, chociaz boli ten brak zlotych felgsad((

No to teraz mam juz wspanialy powod do przeprowadzenia sie na tropikalna
              wyspe.-)

• ex-rak Re: Spotkanie w Londynie nt 79 (c.d.) 15.10.03, 16:10
                Wroci czy poprosi o azyl?

www1.gazeta.pl/wyborcza/1,34513,1723378.html
                Myslalem, ze teraz kosmonautow wyposaza sie w miecze laserowe i reczne
                wyrzutnie neutrinow, a nie pukawke i scyzoryk. Ale nic, zaden UFOlud z
                okolicznych galaktyk nie jest mu straszny.

• niejack Zdjecie dnia?:-) 16.10.03, 11:54
      I znow sie zawieslilsmile

plfoto.com/zdjecie.php?picture=174318&all=1
      Ps.
      Komentarze tez sa interesujacesmile
      • nexus7 Re: Zdjecie dnia?:-) 16.10.03, 12:45
        niejack napisał:

> I znow sie zawieslilsmile
        >
        > plfoto.com/zdjecie.php?picture=174318&all=1
        > Ps.
        > Komentarze tez sa interesujacesmile

Super! Bardzo niezle. Komentarze tez smile)
        A co z Twoimi zdjeciami z Bodiam i Hever?! Gdzie mozna zobaczyc ? Bee juz
        widzialem.
        • ex-rak Re: Zdjecie dnia?:-) 16.10.03, 13:01
          nexus7 napisał:

> niejack napisał:
          >
          > > I znow sie zawieslilsmile
          > >
          > > plfoto.com/zdjecie.php?picture=174318&all=1
          > > Ps.
          > > Komentarze tez sa interesujacesmile
          >
          > Super! Bardzo niezle. Komentarze tez smile)

Zastanawiam sie jak by sie zachowywali adwersarze Gatesa bedac w jego sytuacji.
          Czy jest to tylko kompleks punku siedzenia?
        • niejack Re: Zdjecie dnia?:-) 16.10.03, 13:12
          Film ze zdjeciami z Bodiam i Hever jeszcze w aparacie siedzi.
          Jak wywolam i zeskanuje (i lab czegos nie spierzy tak jak z 2 ostatnimi CD) to
          gdzies wrzucesmile
          Od Bee jeszcze wszytskich nie widzialessmile
          Na razie miala tylko te z syfraczkawink
        • niejack Re: Zdjecie dnia?:-) 16.10.03, 13:13
          Film ze zdjeciami z Bodiam i Hever jeszcze w aparacie siedzi.
          Jak wywolam i zeskanuje (i lab czegos nie spierzy tak jak z 2 ostatnimi CD) to
          gdzies wrzucesmile
          Od Bee jeszcze wszytskich nie widzialessmile
          Na razie miala tylko te z syfraczkawink
    • dsl Ufff.... 16.10.03, 12:29
      Ale mialem wczoraj dzien... Obudzili mnie o 6 i siedzialem w pracy do
      wieczora...

Az sie dzisiaj balem prsyjsc do pracy ale wszystko jakos dziwnie przycichlo...
      Jeszcze jeden dzien i weekend...
      • niejack Re: Ufff.... 16.10.03, 13:35
        To niezle musiales przeskrobac, ze sie boisz chodzic do tej pracysmile
        • xiv Re: Ufff.... 16.10.03, 14:18

Coś do śmiechu:

www1.gazeta.pl/wyborcza/1093892,34591,1717249.html
        • dsl Re: Ufff.... 16.10.03, 14:31
          > To niezle musiales przeskrobac, ze sie boisz chodzic do tej pracysmile

Zebys wiedzial...

Wczoraj mialem juz tak dosyc, ze wyslalem cos i szybko wyszedlem zeby do mnie
          nie mogli zadzwonic...
          Na szczescie dzisiaj byl tylko email, ze dziekuja wink
          • niejack Re: Ufff.... 16.10.03, 14:38
            > Wczoraj mialem juz tak dosyc, ze wyslalem cos i szybko wyszedlem zeby do mnie
            > nie mogli zadzwonic...

Bombe im wyslales?smile))))))

> Na szczescie dzisiaj byl tylko email, ze dziekuja wink

To chyba nie byla bombawink)
    • 3e3 Witam 17.10.03, 10:22
      Wiecie ile stopni dzisiaj bylo o 8 rano! MINUS 2!
      Dobrze, ze chociaz swieci super slonce. Poza tym koszmar z dziecinstwa
      powrocil, kto do ... wymyslil szkoly na 8???

• izabelski Re: Witam 17.10.03, 12:51
        Ha, u nas tylko wilgotnosc ~100% - w moim gracie szyby byly zaparowane od
        wewnatrz i mokre na zewnatrz.
        poza tym sloneczko rowniez i ponoc rewelacyjna expozycja (czy ja pisze nadal po
        polsku?) w Tate Modern
        a ja bede jutro w pracy 4.30 - 9 am w sam raz powrot na Teleranek z dziecmi smile

izabelski
      • ex-rak Re: Witam 17.10.03, 13:17
        Ja tez pozdrawiam. Mu mnie goraco, bo mam sporo pracy, a caly ranek spedzilem
        na dyskusjach i miedzyludzeniu.
        E, przeciez ty lubisz chlodek do szpiku kosci. Tylko nie pozwalaj Oli
        paradowac w podkolanowka przez zaspy w styczniowe poranki.

A co w Tate jest tak rewelacyjnie eksponowane?
        • ex-rak Re: Witam 17.10.03, 17:30
          a wlasciwie to zegnam weekendowo. Zlecial jakos ten dzien pracowicie.
          Weekend to jutro szkola, a dzis i w niedziele mecze.

A jeszcze jedno nie uwazacie, ze mamy wyjatkowo piekna zlota (polska)jesien za
          oknem.
          Tylko ganiac z aparatem po lasach i polach. Drzewa buchaja zolcia, brazem i
          czerwienia, niebo raczy blekitem.
          • ex-rak jeszcze raz wita 20.10.03, 11:43
            Was ex-rak przypruszony siwizna lysielec z Warszawy, jak i okularnik o piwnych
            oczach, majacy 190 w kapeluszu i od dzis zagorzaly fan Gornika Leczna.

www1.gazeta.pl/wyborcza/1,34513,1732324.html
            • dsl Re: jeszcze raz wita 20.10.03, 12:11
              > Was ex-rak przypruszony siwizna lysielec z Warszawy, jak i okularnik o
              piwnych
              > oczach, majacy 190 w kapeluszu i od dzis zagorzaly fan Gornika Leczna.

A ja zaczalem znowu nosic okulary. Zawsze to ponad 4 punkty...
              • niejack Re: jeszcze raz wita 20.10.03, 12:23
                dsl napisał:

> > Was ex-rak przypruszony siwizna lysielec z Warszawy, jak i okularnik o
                > piwnych
                > > oczach, majacy 190 w kapeluszu i od dzis zagorzaly fan Gornika Leczna.
                >
                > A ja zaczalem znowu nosic okulary. Zawsze to ponad 4 punkty...

Czy Twoj nastepny krok to depilacja wloskow na czaszce i posypywanie resztki
                maka?smile Czego to facet nie zrobi, zeby sie spodobac kobiecie...smile))

A tak przy okazji nie wiedzialem ze w tym watku sie anonsy matrymonialne
                zamieszcza?smile)))
                • dsl Re: jeszcze raz wita 20.10.03, 12:30
                  > > > Was ex-rak przypruszony siwizna lysielec z Warszawy, jak i okularnik
                  > o
                  > > piwnych
                  > > > oczach, majacy 190 w kapeluszu i od dzis zagorzaly fan Gornika Leczna
                  > .
                  > >
                  > > A ja zaczalem znowu nosic okulary. Zawsze to ponad 4 punkty...
                  >
                  > Czy Twoj nastepny krok to depilacja wloskow na czaszce i posypywanie resztki
                  > maka?smile Czego to facet nie zrobi, zeby sie spodobac kobiecie...smile))

Gdzie ja tu mowilem o podobaniu sie kobiecie???

Ale farbe z kolorem "siwym" moze i kupie...
                  • niejack Re: jeszcze raz wita 20.10.03, 12:49
                    > Gdzie ja tu mowilem o podobaniu sie kobiecie???

A takie butywink))
                    Tego sie po Tobie nie spodziewalemwink))

> Ale farbe z kolorem "siwym" moze i kupie...

Wolny kraj, kupuj co chcesz, podobaj sie komu chceszwink))

• dsl Re: jeszcze raz wita 20.10.03, 12:57
                      > > Gdzie ja tu mowilem o podobaniu sie kobiecie???
                      >
                      > A takie butywink))
                      > Tego sie po Tobie nie spodziewalemwink))

Milo mi, ze ciagle jeszcze potrafie ludzi zskakiwac...

> > Ale farbe z kolorem "siwym" moze i kupie...
                      >
                      > Wolny kraj, kupuj co chcesz, podobaj sie komu chceszwink))

Z tym kupowaniem co chce to nie jest tak latwo... Chetnie bym sobie np. kupil
                      samolot (ewentualnie helikopter).... I co? Nie moge... wink
                      • niejack Re: jeszcze raz wita 20.10.03, 13:13
                        > Z tym kupowaniem co chce to nie jest tak latwo... Chetnie bym sobie np. kupil
                        > samolot (ewentualnie helikopter).... I co? Nie moge... wink

Mozeszsmile)
                        W Hamleysie maja bardzo bogaty wybor samolotow i helikopterowwink))
                • ex-rak Re: jeszcze raz wita 20.10.03, 14:45
                  niejack napisał:

> dsl napisał:
                  >
                  > > > Was ex-rak przypruszony siwizna lysielec z Warszawy, jak i okularnik
                  > o
                  > > piwnych
                  > > > oczach, majacy 190 w kapeluszu i od dzis zagorzaly fan Gornika Leczna
                  > .
                  > >
                  >
                  > Czy Twoj nastepny krok to depilacja wloskow na czaszce i posypywanie resztki
                  > maka?smile Czego to facet nie zrobi, zeby sie spodobac kobiecie...smile))
                  >
                  > A tak przy okazji nie wiedzialem ze w tym watku sie anonsy matrymonialne
                  > zamieszcza?smile)))

Po przekroczeniu pewnej granicy to tak samo z siebie nie przychodzi, trzeba
                  wlozyc troche wysilku by impresnac licealistki (gym, zlote felgi, dobrze
                  eksponowany intelekt).
              • magsie Re: jeszcze raz wita 20.10.03, 12:27
                > A ja zaczalem znowu nosic okulary. Zawsze to ponad 4 punkty...

A dlaczego? Co sie stalo? Przeciez po operacji miales raz na zawsze "skonczyc"
                z okularami?
                • dsl Re: jeszcze raz wita 20.10.03, 12:38
                  >
                  > A dlaczego? Co sie stalo? Przeciez po operacji miales raz na
                  zawsze "skonczyc"
                  > z okularami?

Niestety az tak rozowo to sie nie skonczylo. Zostalo mi jakies srednio po -0.5
                  na oko tak wiec okulary potrzebne mi sa do jazdy samochodem albo pracy przy
                  komputerze...
                  • niejack Re: jeszcze raz wita 20.10.03, 14:08
                    dsl napisał:

> > > A ja zaczalem znowu nosic okulary. Zawsze to ponad 4 punkty...
                    > >
                    > > A dlaczego? Co sie stalo? Przeciez po operacji miales raz na
                    > zawsze "skonczyc"
                    > > z okularami?
                    >
                    > Niestety az tak rozowo to sie nie skonczylo. Zostalo mi jakies srednio po -
                    0.5
                    > na oko tak wiec okulary potrzebne mi sa do jazdy samochodem albo pracy przy
                    > komputerze...

Dziwne te Twoje 0.5 jesli musisz nosic okulary i do pracy przy komputerze i w
                    samochodzie?wink))
                    • ex-rak Re: jeszcze raz wita 20.10.03, 14:34
                      niejack napisał:

> dsl napisał:
                      >
                      > > > > A ja zaczalem znowu nosic okulary. Zawsze to ponad 4 punkty...
                      > > >
                      > > > A dlaczego? Co sie stalo? Przeciez po operacji miales raz na
                      > > zawsze "skonczyc"
                      > > > z okularami?
                      > >
                      > > Niestety az tak rozowo to sie nie skonczylo. Zostalo mi jakies srednio po
                      > -
                      > 0.5
                      > > na oko tak wiec okulary potrzebne mi sa do jazdy samochodem albo pracy prz
                      > y
                      > > komputerze...
                      >
                      > Dziwne te Twoje 0.5 jesli musisz nosic okulary i do pracy przy komputerze i
                      w
                      > samochodzie?wink))

Bo to -6.0 na jedno oko, a +5.0 na drugie. Srednio wychodzi -0.5.
            • 3e3 Re: jeszcze raz wita 20.10.03, 14:07
              Raku to Ty nie wiesz, ze na madrej glowie wlos sie nie trzyma!
              A ja qrde, mam takie geste klaki, no ale za to okulary nosze, a
              przeciwslonecznych to nawet w pomieszczeniach nie zdejmuje...wink))
              • ex-rak Re: jeszcze raz wita 20.10.03, 15:06
                3e3 napisała:

> Raku to Ty nie wiesz, ze na madrej glowie wlos sie nie trzyma!

Myslalem, ze prawdziwy intelekt nie traci wlosow w wyniku bezmyslnego,
                pologodzinnego drapania w lepetyne przy kazdym wysilku wewnatrzczaszkowym.

> A ja qrde, mam takie geste klaki, no ale za to okulary nosze, a
                > przeciwslonecznych to nawet w pomieszczeniach nie zdejmuje...wink))

To takie zwyczaje przejeliscie w twojej ''nowej pracy'' od Johnny Englisha.
                A kogo teraz monitorujecie? Premiera czy Leppera.
              • niejack Re: jeszcze raz wita 20.10.03, 15:24
                3e3 napisała:
                > A ja qrde, mam takie geste klaki, no ale za to okulary nosze, a
                > przeciwslonecznych to nawet w pomieszczeniach nie zdejmuje...wink))

3e3, nie wiesz ze jesli chodzi o ideal kobiecej inteligencji to sie to mierzy
                inaczej?smile))
                Kobiety jak i ich inteligencja sa bardziej skomplikowane i tu optymalnie
                powinno byc 90/60/90 smile))
                Wiec i owlosienie, siwizna, okulary nie maja specjalnego wplywu na te
                parametrywink)))
                • ex-rak Re: jeszcze raz wita 20.10.03, 15:32
                  niejack napisał:

> 3e3 napisała:
                  > > A ja qrde, mam takie geste klaki, no ale za to okulary nosze, a
                  > > przeciwslonecznych to nawet w pomieszczeniach nie zdejmuje...wink))
                  >
                  > 3e3, nie wiesz ze jesli chodzi o ideal kobiecej inteligencji to sie to
                  mierzy
                  > inaczej?smile))
                  > Kobiety jak i ich inteligencja sa bardziej skomplikowane i tu optymalnie
                  > powinno byc 90/60/90 smile))

Izabelski twierdzi, ze ma juz pierwsze 90.
                  • niejack Re: jeszcze raz wita 20.10.03, 15:52
                    ex-rak napisał:

> niejack napisał:
                    >
                    > > 3e3 napisała:
                    > > > A ja qrde, mam takie geste klaki, no ale za to okulary nosze, a
                    > > > przeciwslonecznych to nawet w pomieszczeniach nie zdejmuje...wink))
                    > >
                    > > 3e3, nie wiesz ze jesli chodzi o ideal kobiecej inteligencji to sie to
                    > mierzy
                    > > inaczej?smile))
                    > > Kobiety jak i ich inteligencja sa bardziej skomplikowane i tu optymalnie
                    > > powinno byc 90/60/90 smile))
                    >
                    > Izabelski twierdzi, ze ma juz pierwsze 90.

A w odpowoiednim miejscu chociaz mierzy ta "inteligencje"smile))
                    No i zapomnialem dodac ze to dotyczy kontynentalnej jednoski miarsmile)))
                    • magsie Re: jeszcze raz wita 20.10.03, 16:06
                      >
                      > A w odpowoiednim miejscu chociaz mierzy ta "inteligencje"smile))
                      > No i zapomnialem dodac ze to dotyczy kontynentalnej jednoski miarsmile)))

No wlasnie, mozesz to 90/60/90 przetlumaczyc na tutejszesmile))
                      Ja jestem blondynka, wiec juz punkt wyjsciowy mamwink))
                      • niejack Re: jeszcze raz wita 20.10.03, 16:17
                        magsie napisała:

> >
                        > > A w odpowoiednim miejscu chociaz mierzy ta "inteligencje"smile))
                        > > No i zapomnialem dodac ze to dotyczy kontynentalnej jednoski miarsmile)))
                        >
                        > No wlasnie, mozesz to 90/60/90 przetlumaczyc na tutejszesmile))
                        > Ja jestem blondynka, wiec juz punkt wyjsciowy mamwink))

Domysl sie samasmile)))
                        • ex-rak Re: jeszcze raz wita 20.10.03, 16:22
                          niejack napisał:

> magsie napisała:
                          >
                          > > >
                          > > > A w odpowoiednim miejscu chociaz mierzy ta "inteligencje"smile))
                          > > > No i zapomnialem dodac ze to dotyczy kontynentalnej jednoski miarsmile)
                          > ))
                          > >
                          > > No wlasnie, mozesz to 90/60/90 przetlumaczyc na tutejszesmile))
                          > > Ja jestem blondynka, wiec juz punkt wyjsciowy mamwink))
                          >
                          > Domysl sie samasmile)))

czego ty od blondynek wymagasz?
                          • magsie Re: jeszcze raz wita 20.10.03, 16:25
                            > > > No wlasnie, mozesz to 90/60/90 przetlumaczyc na tutejszesmile))
                            > > > Ja jestem blondynka, wiec juz punkt wyjsciowy mamwink))
                            > >
                            > > Domysl sie samasmile)))
                            >
                            > czego ty od blondynek wymagasz?

Dokladnie! Jeszcze chcialby aby blondynka centymetry na cale przerabiala! Do
                            czego to juz doszlowink))
                            • niejack Re: jeszcze raz wita 20.10.03, 16:45
                              magsie napisała:

> > > > No wlasnie, mozesz to 90/60/90 przetlumaczyc na tutejszesmile))
                              > > > > Ja jestem blondynka, wiec juz punkt wyjsciowy mamwink))
                              > > >
                              > > > Domysl sie samasmile)))
                              > >
                              > > czego ty od blondynek wymagasz?
                              >
                              > Dokladnie! Jeszcze chcialby aby blondynka centymetry na cale przerabiala! Do
                              > czego to juz doszlowink))

No co, ja za kazdym razem musze to robic gdy przegladam amerykanska wersje
                              Playboya (tylko w druga strone). To Niebieska Rybka tez moze sie od czasu do
                              czasu pomeczycwink))) Moze na koniec tej zagadki nie zapomni o czym ona byla;-
                              ))))
                              • magsie Re: jeszcze raz wita 20.10.03, 17:01
                                > No co, ja za kazdym razem musze to robic gdy przegladam amerykanska wersje
                                > Playboya (tylko w druga strone).

To Twoj problem! Chyba juz powinienes w takim razie znac wszystkie te
                                statystyki na pamiecwink

>To Niebieska Rybka tez moze sie od czasu do czasu pomeczycwink)))

Niebieska Rybka caly czas sie meczy. Wiesz jak trudno jest byc inteligentna
                                niebieska rybka?wink)

>Moze na koniec tej zagadki nie zapomni o czym ona byla;-> ))))
                                Za duzo wymagasz od Niebieskiej Rybkismile))
                • 3e3 wymiary IQ 21.10.03, 11:11
                  Jack te 90/60/90 to chyba size 8, a Ty wiesz, ze M.Monroe nosila size 16!! A
                  symbolem jest juz od 40 latwink)
                  No i czy w tej skali im mniej to lepiej...smile)))
                  • niejack Re: wymiary IQ 21.10.03, 11:18
                    Nie no 90/60/90 to napewno nie jest size 8wink
                    Juz nie przesadzaj Ewink)))

Co do moich preferencji to podaje jakie sa ostatnio u mnie wymiary IQ na topie:

Size: 14-16 (UK)
                    Height: 5'11"/180cm
                    Bust: 39"/99.5cm
                    Waist: 30"/76.5cm
                    Hips: 42"/107cm
                    Shoe: 40
                    Hair: Dark Blonde
                    Eyes: Green

wink)))))
                    • ex-rak Re: wymiary IQ 21.10.03, 11:27
                      niejack napisał:

> Nie no 90/60/90 to napewno nie jest size 8wink
                      > Juz nie przesadzaj Ewink)))
                      >
                      > Co do moich preferencji to podaje jakie sa ostatnio u mnie wymiary IQ na
                      topie:
                      >
                      > Size: 14-16 (UK)
                      > Height: 5'11"/180cm
                      > Bust: 39"/99.5cm
                      > Waist: 30"/76.5cm
                      > Hips: 42"/107cm
                      > Shoe: 40
                      > Hair: Dark Blonde
                      > Eyes: Green
                      >
                      > wink)))))

To ty Jack na randki sie z centymetrem wybierasz, czy delikwentka musi ze soba
                      przyniesc certyfikat?

Brzmi to jak ''czysta'' sex-bomba!!! Cos z Himmlera, a moze raczej Hefnera.
                      • 3e3 Re: wymiary IQ 21.10.03, 11:36
                        ex-rak napisał:

>
                        > Brzmi to jak ''czysta'' sex-bomba!!! Cos z Himmlera, a moze raczej Hefnera.

Czysta rasowo Nordyczka...wink))
                        • ex-rak Re: wymiary IQ 21.10.03, 11:41
                          3e3 napisała:

> ex-rak napisał:
                          >
                          > >
                          > > Brzmi to jak ''czysta'' sex-bomba!!! Cos z Himmlera, a moze raczej Hefnera
                          > .
                          >
                          > Czysta rasowo Nordyczka...wink))

Tak, cos w tym rodzaju. Z tym, ze Himmler koncentrowal sie na wymiarach
                          czaszki, a Hefner sobie glowa glowy nie zajmowal i przechodzil do meritum.
                      • niejack Re: wymiary IQ 21.10.03, 11:39
                        > To ty Jack na randki sie z centymetrem wybierasz, czy delikwentka musi ze
                        soba
                        > przyniesc certyfikat?

Centymetr mam w oczachwink)
                        Lata praktyki - jedno spojrzenie i juz wiem wszystkowink))

Wg mnie nadaje sie na kroliczka Hefnerawink))
                      • magsie Re: wymiary IQ 21.10.03, 11:55

Nie sex-bomba tylko diablica prosto z piekla rodemwink)))
                        • niejack Re: wymiary IQ 21.10.03, 12:12
                          magsie napisała:

> > Brzmi to jak ''czysta'' sex-bomba!!! Cos z Himmlera, a moze raczej Hefnera
                          > .
                          >
                          > Nie sex-bomba tylko diablica prosto z piekla rodemwink)))

A misie dalej te piekielko sni po nocachwink)))))))
                    • 3e3 Re: wymiary IQ 21.10.03, 11:39
                      niejack napisał:

> Nie no 90/60/90 to napewno nie jest size 8wink
                      > Juz nie przesadzaj Ewink)))
                      >
                      Ja przesadzam??? Ja nosze 12, a zaiste IQ mam inne, zeby nie powiedziec
                      wiekszewink))
                      • niejack Re: wymiary IQ 21.10.03, 11:40
                        3e3 napisała:

> niejack napisał:
                        >
                        > > Nie no 90/60/90 to napewno nie jest size 8wink
                        > > Juz nie przesadzaj Ewink)))
                        > >
                        > Ja przesadzam??? Ja nosze 12, a zaiste IQ mam inne, zeby nie powiedziec
                        > wiekszewink))

Robi sie coraz ciekawiej, dziewczyny zdradzaja swoje wymiary IQsmile))
                        • ex-rak Re: wymiary IQ 21.10.03, 11:43
                          niejack napisał:

> 3e3 napisała:
                          >
                          > > niejack napisał:
                          > >
                          > > > Nie no 90/60/90 to napewno nie jest size 8wink
                          > > > Juz nie przesadzaj Ewink)))
                          > > >
                          > > Ja przesadzam??? Ja nosze 12, a zaiste IQ mam inne, zeby nie powiedziec
                          > > wiekszewink))
                          >
                          > Robi sie coraz ciekawiej, dziewczyny zdradzaja swoje wymiary IQsmile))

A ja nosze 45. To dobiero wymiar.
                          • magsie Re: wymiary IQ 21.10.03, 11:57
                            > A ja nosze 45. To dobiero wymiar.

Rozmiar buta czy kapelusza?wink))
                            • 3e3 Re: wymiary IQ 21.10.03, 12:03
                              magsie napisała:

> Rozmiar buta czy kapelusza?wink))

Obstawiam jednak rozmiar buta....wink) bo kapelutek 45 chyba byly cieniutkiwink

• niejack Re: wymiary IQ 21.10.03, 12:14
                                3e3 napisała:

> magsie napisała:
                                >
                                > > Rozmiar buta czy kapelusza?wink))
                                >
                                > Obstawiam jednak rozmiar buta....wink) bo kapelutek 45 chyba byly cieniutkiwink
                                >

Wiecej wyobrazni dziewczynysmile))))
                                Ja obstawiam ze to:
                                .
                                .
                                .
                                .
                                .
                                rozmiar bicepsa ex-raka w calachsmile))))

• magsie Re: wymiary IQ 21.10.03, 12:20

> Wiecej wyobrazni dziewczynysmile))))
                                  > Ja obstawiam ze to:
                                  > .
                                  > .
                                  > .
                                  > .
                                  > .
                                  > rozmiar bicepsa ex-raka w calachsmile))))

Czy my o tym samym Raku piszemy?wink)))
                                  >
                                  • ex-rak Re: wymiary IQ 21.10.03, 13:03
                                    A moze ilosc krzyzykow na karku??
                                    Liczba wlosow na glowie??
                                    Ilosc grzechow smiertelnych??

Skad Ty E znasz tak dobrze moje wymiary? Podgladalas.

• 3e3 Re: wymiary IQ 21.10.03, 14:13
                                      ex-rak napisał:

> A moze ilosc krzyzykow na karku??
                                      > Liczba wlosow na glowie??
                                      > Ilosc grzechow smiertelnych??
                                      >
                                      > Skad Ty E znasz tak dobrze moje wymiary? Podgladalas.

Oczywiscie, ze podgladalam i widzialam, ze kajaki staly w przedpokojuwink)

Widzialam ostatnio troche ofert dla ludzi Twojej i Joanny specjalnosci, ale
                                      moze napisze Wam o tym do domu.
                                      >
                                      • ex-rak Re: wymiary IQ 21.10.03, 14:27
                                        Z gory dzieki.
                                    • izabelski Re: wymiary IQ 21.10.03, 14:15
                                      a moze juz cale Essex o wymiarach tych wie

izabelski
                                      • ex-rak Re: wymiary IQ 21.10.03, 14:34
                                        izabelski napisała:

> a moze juz cale Essex o wymiarach tych wie
                                        >
                                        > izabelski

Co tam Essex. Teraz to juz jest wiedza w skali globalnej.
                                        • 3e3 Re: wymiary IQ 21.10.03, 14:54
                                          ex-rak napisał:

> izabelski napisała:
                                          >
                                          > > a moze juz cale Essex o wymiarach tych wie
                                          > >
                                          > > izabelski
                                          >
                                          > Co tam Essex. Teraz to juz jest wiedza w skali globalnej.

Globalista!
    • dsl Powoli bo powoli ale... 20.10.03, 13:08
      ... cos sie zaczyna ruszac do przodu:

www.rzeczpospolita.pl/gazeta/wydanie_031020/ekonomia/ekonomia_a_4.html
      • izabelski Re: Powoli bo powoli ale... 20.10.03, 14:54
        czyli jak jestem niska brunetka w okularach zyjaca na obczyznie, to ile mam
        srednio?

pewnie ~90

izabelski
    • dsl WATEK ZAMKNIETY 22.10.03, 11:27
      I hajda do nowego....
    • Gość: Ania Przekaz pieniedzy IP: *.demon.co.uk 23.10.03, 13:24
      Czy ktos moze mi doradzic - jak najtaniej przeslac pieniadze do Polski z
      Anglii, najlepiej chcialabym zeby to byl bezposredni przelew na podane konto w
      Polsce? I ile to trwa mniej wiecej? Dzieki z gory
    • Gość: Ania Przekaz pieniedzy IP: *.demon.co.uk 23.10.03, 13:24
      Czy ktos moze mi doradzic - jak najtaniej przeslac pieniadze do Polski z
      Anglii, najlepiej chcialabym zeby to byl bezposredni przelew na podane konto w
      Polsce? I ile to trwa mniej wiecej? Dzieki z gory

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka