republican 17.10.03, 17:34 ..cosik mi sie zdaje ze to nie bardzo eleganckie nazwisko, komentarze.. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
republican Re: Schwartzenegger...jak to po angielsku??? 17.10.03, 17:36 republican napisał: > ..cosik mi sie zdaje ze to nie bardzo eleganckie nazwisko, komentarze.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: VIP-1 Re: Schwartzeneggr...jak to po angielsku??? IP: *.mt.sfl.net 17.10.03, 17:37 dlaczego nie? blackniger, mi sie podoba Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Edek Po niemiecku mowi sie Schwarzen-egger IP: *.dip.t-dialin.net 17.10.03, 18:19 a nie Schwarze-Negger czyli czarny murzyn,jak polacy to czytaja. Odpowiedz Link Zgłoś
backfucker Re: Po niemiecku mowi sie Schwarzen-egger 17.10.03, 18:22 czarne jajko Odpowiedz Link Zgłoś
kameleun Re: Schwartzeneggr...jak to po angielsku??? 17.10.03, 18:28 Inteligent nie zna niemieckiego i sie madrzy. Idz pocaluj busha w dupe republicanin Odpowiedz Link Zgłoś
drei_lilien Re: Schwartzeneggr...jak to po angielsku??? 17.10.03, 18:39 Czarnojajec czyli Mr Ahnold Blackball skoro moze byc i blue ball... Odpowiedz Link Zgłoś
kalifornian Re: Schwartzeneggr...jak to po angielsku??? 17.10.03, 18:41 Sie kuzwa nie smiej z mojego gubernatora hehe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: VIP-1 Re: Schwartzeneggr...jak to po angielsku??? IP: *.mt.sfl.net 17.10.03, 18:44 a po co se blacknigra na gubernatora wybrales? hehehe Odpowiedz Link Zgłoś
republican Re: Schwartzeneggr...jak to po angielsku??? 18.10.03, 01:24 kameleun napisała: > Inteligent nie zna niemieckiego i sie madrzy. > Idz pocaluj busha w dupe republicanin Nie znosze drania , dostaje wysypki na jego widok W porownaniu do niego Schwartzen to szczyt intelogencji Odpowiedz Link Zgłoś
salceson.kujawski Re: Schwartzeneggr...jak to po angielsku??? 18.10.03, 07:19 w Kaliforni meksyki mowia na niego Braunszwaiger,tak samo jak sie nazywo pasztetowa w Pathmarku Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mooncake Re: Schwartzenegger...jak to po angielsku??? IP: *.netvigator.com 18.10.03, 15:23 Murzyn to po angielsku negro, a w niemieckim jest rowniez nazwisko Egger i to, jako slowo, nic nie znaczy. Glupio wygladaja takie dywagacje na forum Polonii...ponoc w wiekszosci angielskojezycznej. Odpowiedz Link Zgłoś
basia553 Re: Schwartzenegger...jak to po angielsku??? 18.10.03, 16:49 otöz wlasnie po niemiecku: Egge=brona, czyli Egger=Bronek, a wiec reasumujac: czarny Bronek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: VIP-1 Re: Schwartzenegger...jak to po angielsku??? IP: *.mt.sfl.net 20.10.03, 13:21 glupio to wyglada taka cipka jak ty co to mysli ze negro jest JEDYNYM okresleniem czarnuszka murzyn rowniez moze byc nigger co latwo uzyskasz po zmianie jednej literki w negger Odpowiedz Link Zgłoś
basia553 Re: Schwartzenegger...jak to po angielsku??? 20.10.03, 14:56 sam jestes cipa i to meska. tlumaczenie nazwiska jest przeciez bez sensu, cale te posty to po prostu zabawa. jestes wiec meska cipa bez poczucia humoru czyli absolutne dno. tlumaczac twoje VIP mozna by powiedziec Very Idiotyczna Person. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: VIP-1 Re: Schwartzenegger...jak to po angielsku??? IP: *.mt.sfl.net 20.10.03, 15:04 widzisz ciptaku to ze caly ten watek to tylko zabawa i nikt na serio tych tlumaczen nie traktuje to nawet lolo by zalapal a ty ciepo nawet nie zauwazylas ze moj wpis nie pod twoim byl zrobiony a dlaczego nie zauwazylas? ano dlatego ze rozum w cipie nosisz a wargami jak poruszysz to ryba smierdziec zaczyna wiec zanim znowu wargami poruszysz to idz sie podmyj porzadnie zeby smrodu takiego nie bylo Odpowiedz Link Zgłoś
xurek hahahahahaha :))))) @ Basia i VIP 20.10.03, 15:20 this is an excellent example of a rising wonderful friendship killed by misunderstandings. Zawzse mowilam, ze trzeba sie drzewka algorytmu przy wpisach trzymac i patrzec co kto pod kim wypisuje ))))) Dziekuje za rozrywke, to znacznie lepsze niz VIPowy wpis na watku Szwajcarskim. I jak szybko mu poszlo )))) Xurek Odpowiedz Link Zgłoś
basia553 Re: hahahahahaha :))))) @ Basia i VIP 20.10.03, 15:30 wiesz, mnie normalnie rzucilo o sciane. on sie faktycznie pode mna wpisal. ale w TAKIEJ potyczce slownej, to ja mu do piet nie doroslam, choc niejedno mam jeszcze do zaoferowania. Odpowiedz Link Zgłoś
xurek Basiu, POD Toba a nie lekko w prawo! 20.10.03, 15:36 cyzli odpowiedzial na post NAD Toba, a nie Twoj ))))))). No i cipa (przepraszam, dupa) blada z tego wyszla )))) Xurek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: VIP-1 Re: hahahahahaha :))))) @ Basia i VIP IP: *.mt.sfl.net 20.10.03, 15:32 prosze VIP nie pisac w tej samej linijce co Basia bo jeszcze se ktos pomysli ze Basia VIPowi rowna Odpowiedz Link Zgłoś
czarnowidze Re: hahahahahaha :))))) @ Basia i VIP 20.10.03, 15:32 chamstwo jest chamstwem obojetne na ktorej galezi siedzi a z myciem to Vip racje ma Odpowiedz Link Zgłoś
xurek Czarnowidze, 20.10.03, 15:37 ogolnie z myciem VIP racje ma, nie ma racji odnoszac to do Basi, poniewaz brak mu danych, wiec moze zupelnie sie myli i nieslusznie posadza i w ogole dyskryminuje i obraza )))))) Xurek Odpowiedz Link Zgłoś
czarnowidze Re: Czarnowidze, 20.10.03, 15:44 i wlasnie ogolnie na mysli mialem nawet Basi w moim poscie nie tknalem a taki Vip-skad wiesz moze ma specjalny bank danych? swoja droga przyszlo mi do glowy ze dobrze jest zaczynac watek wtedy siedzisz na samej gorze i niebezpieczenstwo ze ci gowno na glowe spadnie znikome a jak juz komus do glowy przyjdzie w gore je podrzucac to wtedy sam sobie winien jak i jemgo w glowke trafi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: VIP-1 Re: Czarnowidze, IP: *.mt.sfl.net 20.10.03, 15:45 danych mi nie trzeba wech dobry mam Odpowiedz Link Zgłoś
basia553 moje podsumowanie VIP-a 20.10.03, 15:47 nie ma on poczucia humoru, o kulturze przez grzecznosc nie wspomne. ma jednak nieslychana fantazje: takiej wiazanki od lat nie slyszalam. ciekawe zreszta, ze nic z tego nie wycieto. jak VIP mi kiedys dolozyl, to tekst zostal po 5 minutach wyciety. a byl - wierzcie mi - o wiele lagodniejszy! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: VIP-1 Re: moje podsumowanie VIP-a IP: *.mt.sfl.net 20.10.03, 15:52 twoje podsumowanie to ty se wsadz w ... no wiesz gdzie smieszne to to wcale nie mialo byc raczej litowac sie nalezy nad kims co rozum w cipie nosi nie wycieli tego bo to bylo bardzo lagodnie napisane a poza tym to im powiedzialem ze jak wytna to im wiecej bimbru nie postawie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kalifornian Re: moje podsumowanie VIP-a IP: *.oc.oc.cox.net 20.10.03, 16:51 Jedno co mnie smieszy to ludzie raptem nabieraja jakies sztucznej kultury na forum. Filmy w kinach, TV az to z reguly litry krwi plus wszelkiego rodzaje fucki, kurwy itp. Nie wspominajac o wszedobylskim oszustwie itp. A tutaj pani Basia mowi, ze takiej wiazanki nie slyszala? To gdzie pani Basia zyje? Moze pani Basia i jej podobni ' "kulturalni" nie maja TV, nie chodza do kina, nie czytaja prasy. Cholera ich wie. Dziwne towarzystwo. Albo udaja... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: VIP-1 Re: moje podsumowanie VIP-a IP: *.mt.sfl.net 20.10.03, 16:57 bo widzisz, pani basia jak cos niecenzuralnego w TV uslyszy to wylaczy i ma spokoj a VIPa bidulka wylaczyc nie moze a moze i masz racje, ze pani basia na jakims zadupiu mieszka gdzie nie tylko TV ale i pradu nie ma Odpowiedz Link Zgłoś
basia553 Re: moje podsumowanie VIP-a 20.10.03, 18:05 "Przebög, jam poznan!" Siedze sobie w tej mojej przytulnej chatce na koncu swiata, odcieta od brzydkich slöw w kinach i TV, bo slusznie möwisz - nie mam pradu. Napedzam wiec compa pedalami i dobrze sie bawie, Czego i Wam zycze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: VIP-1 Re: moje podsumowanie VIP-a IP: *.mt.sfl.net 20.10.03, 18:11 laptopa to ty od soltysa z sasiedniej wioski pozyczyla a laptupek na bateryjki chodzi co ci soltys za ta kure dal Odpowiedz Link Zgłoś
basia553 Re: moje podsumowanie VIP-a 20.10.03, 18:16 przestan tutaj wszystkie moje tajemnice zdradzac!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: VIP-1 Re: moje podsumowanie VIP-a IP: *.mt.sfl.net 20.10.03, 18:24 no dobra, ale powiedz mi, tak szczerze czy 553 to twoja waga? Odpowiedz Link Zgłoś
basia553 Re: moje podsumowanie VIP-a 20.10.03, 18:30 costy! wiek! juz to raz tlumaczylam: 5x5x3=? a wiec prosze o troche szaconku dla sedziwej osoby! Odpowiedz Link Zgłoś
mooncake Re: moje podsumowanie VIP-a 20.10.03, 18:34 ooo, widze, ze sie dobrze bawicie, wiec juz nie mam wyrzutow sumienia, ze Basi sie dostalo co mnie sie nalezalo...(?) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: VIP-1 Re: moje podsumowanie VIP-a IP: *.mt.sfl.net 20.10.03, 18:45 mooncake napisała: > sie dostalo co mnie sie nalezalo...(?) nad tym tez mozemy popracowac jak tak bardzo chcesz, hehehe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: VIP-1 Re: moje podsumowanie VIP-a IP: *.mt.sfl.net 20.10.03, 18:35 to widze ze dwie tajemnice pod jednym numerkiem schowalas - spryciulka jestes oczywiscie waga to w funtach zeby ktos se inaczej nie pomyslal Odpowiedz Link Zgłoś