Gość: AF IP: *.physik.uni-ulm.de 07.08.01, 16:47 Mordujcie europejczekow za Nie w USA. Oni sa wszystliemu winni i wysylaja swoich szpiegow zeby przeszkadzali. Nadziewajcie na pal pro-europejskie gowno. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: gadula Re: Czapa za nie IP: *.ym1.on.wave.home.com 07.08.01, 19:25 Co za bzdury opowiadasz! Wszystko zależy od Twojego położenia geograficznego. W Kanadzie na przykład mamy dwa kierunki polityczne; północny i południowy. Północny to kierunek większości, która podąża za białymi niedźwiedziami. Południowy jest kierunkiem przeciwnym, i każdy idący w tym kierunku jest narażony na strzały w plecy. Mnie taki jeden już od Napoleonów zaczął wyżywać. Ponoć od mojego siedzenia przy komputerze mogę strącić wzrok, a nawet mam durze szanse na przerost prostaty, która mi uniemożliwi chodzenie – pomyślałby kto! W Stanach ludzie nie chcą nigdzie iść. Jeżeli już ktoś gdzieś pójdzie to albo na północ albo na południe gdzie tyko Kuba im pozostała. Dalej to tylko woda. Radziłbym nabyć kompas na dobry początek. Odpowiedz Link Zgłoś