embeel 21.07.09, 11:27 No dobrze, zapytam - są tu jakieś mamuśki z Marsylii i okolic? czy raczej mam od razu udać się tanecznym krokiem na bebemanię? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
odrobina_luksusu Re: Mamy w Marsylii 24.07.09, 11:11 Re: czy jest wam tak dobrze Autor: embeel☺ 27.04.09, 09:58 Mieszkam we Francji od ponad dwóch lat, wcześniej często bywałam. Wyjeżdzając nie nastawiałam się absolutnie na szukanie kontaktu z Polakami i na miejscu tego nie robiłam. Nie brakowało mi kontaktu z językiem - kiedy mam ochotę mogę porozmawiać z polskimi przyjaciółmi w Polsce. Mam znajomych Francuzów i jest mi z tym dobrze. Za jakiś czas stanę przed problemem - kontakt z rodakami ze względu na córkę, ale wcale mi do tego nietęskno. Odpowiedz Link Zgłoś
embeel Re: Mamy w Marsylii 24.07.09, 11:17 Jesteś z Marsylii czy tylko grzebiesz w necie? Odpowiedz Link Zgłoś
simonkapl Re: Mamy w Marsylii 24.07.09, 11:50 Ja z Bretanii, ale jeslibys chciala popisac ze mna, bardzo chetnie Odpowiedz Link Zgłoś
embeel Re: Mamy w Marsylii 24.07.09, 12:53 wiem, dziękuję. wyślę Ci na priv. gazetowy moje gg i adres prywatny. na gg nie bywam często, ale może pora to zmienić. Pozdrawiam, M Odpowiedz Link Zgłoś
wicia78 Re: Mamy w Marsylii 28.01.10, 15:55 Witam!Ja tez mieszkam w Marsylii. Jestem mama rocznej dziewczynki! Odpowiedz Link Zgłoś
embeel Re: Mamy w Marsylii 28.01.10, 18:20 witaj Wiciu, napisalam na gazetowego maila. Odpowiedz Link Zgłoś