IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.07.04, 16:23
Arbuz ma podobno mało kalorii do tego jest pyszny. Czyli można zaspokoić nim
głód i jeszcze nie czuć chęci na słodycze. Czy któraś a Was stosowała diete w
której jadła arbuza. Jestem ciekawa poprostu ile można schudnąć jedząc
dzienie 1 arbuzika
Pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • Gość: feta Re: ARBUZ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.07.04, 17:20
      tesh mnei to ciekawi????? moze ktos Nam powie??
      z góry thx:*
      • hillary23 Re: ARBUZ 28.07.04, 12:31
        Znam osobę, ktora odchudzała się na winogronach i arbuzach. Winogrona też
        smaczne, mało kalorii a jak arbuz mają cukier. Naprawdę nieźle schudła. Czasem
        też tak robię. polecam!!!!
        • Gość: Pulpecik Re: ARBUZ IP: *.nyc.rr.com 28.07.04, 15:19
          Tez jestem Ciekawa jak to arbuz dziala ile tego sie je ;))))
          Moze cos wiecej hillary23 nam powiesz ????
          • hillary23 Re: ARBUZ 28.07.04, 15:44
            Tu chodzi nie tyle o ilość ale o monodiete, jesz właściwie tylko tego abuza,
            albo winogrona, kiedy jesteś głodna, to głównie sama woda więc zaraz lecisz
            sikać. Zresztą sama spróbuj. Mi to pasuje, owoce lubię a się chudnie!!!
            • Gość: Agata Wrobel Re: ARBUZ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.08.04, 01:59
              a ja zrobilam sobie operacje kolana. rekonstrukcja wiezadla krzyzowego i
              lekotka. to bylo 2 tyg. temu i juz schudlam 5 kg! najwiecej zeszlo z uda! wiec
              za miesiac robie sobie operacje drugiego kolana!
    • Gość: kora Re: ARBUZ IP: 195.149.86.* 31.07.04, 16:54
      A potem co?Powrót do chleba ,czekolady i kotleta.
      • Gość: brygida Re: ARBUZ IP: 5.5.* / 80.58.44.* 01.08.04, 22:54
        arbuz jest najmniej kalorycznym owocem 100gr arbuza zawiera 30 kcal ma duzo
        mineralow i wspomaga przemiane materii jedyna uciazliwa wlasciwoscia arbuza
        jest to ze bardzo czesto chodzi sie oddawac mocz nie ma dnia zebym nie jadla
        arbuza rok temu cale lato na kolacje jadlam tylko arbuza jest pyszny i zdrowy
        polecam wszystkim nie ma oczywiscie ograniczen tak jak w stosunku do innych
        owocow ktos tu wspominal o zawartosci cukru owoce zawieraja cukier ktory jest
        najlatwiej przyswajalnym cukrem przez organizm dlatego tez polecam uzywac
        fruktozy zamiast cukru mozna ja kupic w wiekszych supermarketach jest zdrowa i
        duzo slodsza od cukru pozdrawiam
    • Gość: Ksantypa Re: ARBUZ IP: *.lublin.mm.pl 06.08.04, 14:53
      Kiedyś udało mi się schudnąć na diecie arbuzowej 8 kg.Jadłam Tylko jednego
      dziennie, ważył ok 4-5 kg. Piłam do tego ziólka na odchudzanie ojców
      Bonifratrów.Raz się udało, potem mi już taki wyczyn nie wyszedł
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka