Dodaj do ulubionych

Sexi wyglad

27.10.03, 09:02
A ja waze 59kg przy 164cm wzrostu, mam piekny biust, waskie biodra, szczuple
nogi, ale nie ma we mnie nic chudego !!!
I jestem szczesliwa i mezczyzni sie za mna ogladaja ciagle !!!
dziewczyny, naprawde nie trzeba wazyc 45kg zeby byc zgrabnym i dobrze
wygladac. Przy takiej wadze wyglada sie wrecz brzydko....spytajcie sie
chlopakow
Obserwuj wątek
    • Gość: vannily Re: Sexi wyglad IP: *.lodz.mm.pl 28.10.03, 09:43
      Gratuluje! Ale nie każdy wygląda ładnie z taką samą wagą.Jednym jest dobrze z
      krągłościami, a innym ze szczupłością. Podam naiwny i stereotypowy przykład np.
      ta cała Chritina Aguilera, nie jest jej ładnie z krągłościami. Tak to już jest
      nie wszyscy są tacy sami.
      • kasienka80 Re: Sexi wyglad 30.10.03, 10:15
        A ty kobieto uwazasz ze z moja waga ja posiadam same kraglosci?
        puknij sie w glowe, to jest wlasnie normalna waga !!!
        a twoj przyklad z Christina, no coz, moze i podoba sie ona kobietom ale faceci
        wola naprawde takie typu britney-poruszajac sie w tym kregu muzycznym....
    • Gość: Ela Re: Sexi wyglad IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.01.04, 19:12
      W zupelnosci sie z toba zgadzam, minela moda na chudosc teraz liczy sie
      zgrabna figura i proporcjonalna sylwetka a nie wychudzone kosciaste
      modelki.Lepiej jesc w normie a potem pocwiczyc aerobik lub na silowni zeby
      miec wysportowana figure.
    • agata_vip Re: Sexi wyglad 07.01.04, 11:12
      No to zajebiscie! Bo ja mam 158 i waże 59kg, jestem płaska jak deska mam
      szerokie plecy i nie mam sexy wygladu. Najważniejsze jest czuć sie dobrze w
      swojej skórze ty sie czujesz dobrze i tego ci własnie zazdroszcze. Staram sie
      nie katować dietami, jem i duzo cwicze ale w moim wypatku to chyba nie
      wystarcza. Fajnie ze jest jeszcze ktos kto kocha swoje ciało, ale nie możesz
      wymagac od innych tego samego. Trudno jest zaakceptowac siebie zwłaszcza po
      przejsciach. Powodzenia : )
    • Gość: paśka Re: Sexi wyglad IP: *.koszalin.cvx.ppp.tpnet.pl 09.01.04, 09:35
      Wcale nie myślę podobnie jak ty. Nie wiem jak ty to robisz, że jesteś z siebie
      zadowolona. Ze mną jest zupełnie inaczej. Nigdy nie byłam i nie będę z siebie
      zadowolona. Wyglądam jak potwór. Mam 169 cm wzrostu i ważę 55 kilogramów. Czy
      można być z takiego czegoś zadowolonym. Nie sądzę...
      • Gość: Anxx Re: Sexi wyglad IP: *.use.pl 09.01.04, 18:15
        a ja mam 164 cm i waze 46
        i co wy na to wcale nie jestem wychudzona anorektyczka
        no moze troszeczke
        ale zdecydowanie wole siebie taka niz gdy wazylam 58
        tuszcz wylewal mi sie ze spodni na brzuchu, twarz byla nieapetycznie
        opuchnieta, nawet palce miałam grube, obrzydliwosc
        moze troszczeczke przytyje, tak do 49
        ale nikt mnie nie przekona ze 164 cm i 59 kg jest ok
        dopiero teraz mam ciało jak modelka
        • kasienka80 Re: Sexi wyglad 27.01.04, 12:43
          Oj to niedobrze z toba....zastanow sie co ty mowisz. Nie bierz swojej opini o
          wlasnym ciele za najwazniejsza. spytaj sie swojej mamy, taty, najlepszej
          przyjaciolki, one Ci odpowiedza szczerze jak wygladasz.
          Z opisu mnie sie wydaje, ze nie jest za dobrze, jestes za chuda !!!!!
      • Gość: Maja Re: Sexi wyglad IP: *.elblag.dialog.net.pl 28.01.04, 20:55
        Widzisz, nie liczą się kilogramy, ani wzrost tylko jak ktoś się czuje w swojej
        skórze. Ty czujesz się dobrze? To super, ale jeśli ktoś jest innego zdania,
        wcale nie znaczy to,że przesadza. Moim zdaniem jednak, 169 cm i 55 kg, to nie
        jest za dużo. Pozdrawiam!
    • Gość: Ula Re: Sexi wyglad IP: *.client.comcast.net 09.01.04, 23:59
      A ja mam 175cm i 59kg i chce przytyc,uwazam,ze jestem za chuda.
    • Gość: slodka Re: Sexi wyglad IP: *.stalowa-wola.sdi.tpnet.pl 24.01.04, 21:34
      Zadna dziewczyna przy takiej wadze nie jest chuda!!!to obrzydliwe!!jak mozna
      byc zadowolonym z siebie,fujj przeciez to sam tluszcz,nie sadze aby faceci
      woleli kragle panny,ktora wybierze predzej ta szczupla czy przy kosci??
      odpowiedz jest prosta:ta szczupla laseczke,ja to popieram w 100%dietka...
      • kasienka80 Re: Sexi wyglad 27.01.04, 12:48
        zapewniam Cie, ze faceci wola "kragle panny" moja droga.
        Na co faceci lubia patrzec? odpowiedz sobie sama?
        Nogi, zgrabna pupa i biust, tak? oczywiscie ze tak
        co maja z tych 3 wymienionych czesci ciala dziewczyny cierpiace na anoreksje?
        Raczej niewiele albo nic...same kosci.
        To naprawde nieestetycznie wyglada.

Twoj post to chyba troszeczke jakas prowokacja, co? :-)
      • Gość: Maja Re: Sexi wyglad IP: *.elblag.dialog.net.pl 28.01.04, 21:03
        No przepraszam Cie bardzo, ale teraz to gadasz od rzeczy!
        "to obrzydliwe!!"?? A może mniej obrzydliwe jest tulić się do dziewczyny,
        która gdy leży w łóżku musi wkładać sobie poduszkę między kolana, bo w
        przeciwnym razie bolą ją naciskające na siebie stawy, taka jest wychudzona?
        (autentyczny przypadek..)
      • Gość: Tanner Re: Sexi wyglad IP: *.brzeg.sdi.tpnet.pl 05.02.04, 10:24
        Jestem facetem i często rozmawiam z kumplami na temat wyglądu kobiet 90% z nich
        woli krągłe panienki a nie "szkieletory". Raz kochałem się z taką chudą nie
        było to zbyt estetyczne fuj
    • Gość: anka Re: Sexi wyglad IP: *.torun.mm.pl 25.01.04, 11:49
      Tak sobie mysle,ze jest w tym prawda, pamietam jak wazylam 60kg przy wzroscie
      167, a teraz waze 48, wszysy moi znajomi mowili ze przesadzilam z tym
      odchudzaniem i ze pozostaly ze mnie same kosci. Przesadzialm nabawilam sie
      choroby, mam bulimie, a zaczelo sie tak nie winnie pomyslalam sobie schudne
      przed wakacjami zeby lepiej wygladac, a teraz przeklinam ten dzien. Wolalabym
      zyc z paroma kilogramami wiecej, i byc szczesliwa, a nie meczyc sie z ta
      choroba :(
    • Gość: dezerter Re: Sexi wyglad IP: *.tlsa.pl / *.wroclaw.dialog.net.pl 27.01.04, 10:53
      a ja mam 187 cm ważę 100 kg , jestem wielki, silny i pewny siebie. Tylko jak
      widzę anorektyczkę to mi się chce rzygać. Kiedy widzę wychudzonego z głodu
      psa , czy kota to jest mi go żal, ale gdy doprowadza się do takiego stanu młoda
      dziewczyna to jedynym uczuciem jakie dla niej mam jest pogarda.
    • Gość: Kati Re: kasienka80 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.01.04, 15:09
      Kasieńka, masz rację, dziewczyno. Ja też mam 165 cm, ważę coprawda 63 kg, ale
      to już tylko moja wina. Uważam, że jak ważyłam 58, 59 kg to byłam super laska-
      zdrowa i ładna.
      Teraz też nie jest źle, tylko brzuszek trzeba zwalczyć.
      Ale dla mojego faceta jestem idealna ;)
      • Gość: imagine Re: kasienka80 IP: 213.199.217.* 28.01.04, 19:13
        ja sie zgadzam z tym, ze waga nic nie mowi o tym, jak ktos wyglada. ja waze
        tyle samo co moja kumpele, a nawet wiecej, ale mamy zupelnie inna budowe ciala
        i wszyscy mowia , ze ja jestem szczeuplejsza.wazne to harmonijna figura i
        trzymajace sie razem cialko, zeby nic nie wisialo...mam cycki i pupe i jest mi
        z tym zajebiscie.
        a jak czytam te niektore listy babek, ktore chca byc anorektyczkami, to
        wszystkiego najlepszego...nie jestem w stanie zrozumiec tego, ze nie wiedza,
        ze sa chore psychicznie, maja naprawde problemy i cala rodzina tego nie
        widzi??? moj chlopak jak widzi chude laski to az sie wykrzywia.
        milego glodzenia...
        nie zauwazacie czasem nic ciekawszego na swiecie poza jedzeniem, jestescie
        nudne jak flaki z olejem. ale musza byc ciekawe imprezy w waszym
        towarzystwie...nie nie zatancze, bo jestem gruba, nie bo siamto i tamto a to
        wino to ma tyle kalorii. oczywiscie pisze tu tylko o niektorych babkach.
        • meeve1 Re: kasienka80 29.01.04, 22:10
          Tez sie zgadzam...znam dziewczynę która ma 180cm i waży 70 kg i wygląda
          dość "sucho" ;-) po prostu jest bardzo szczupła...zbyt wiele zależy od
          indywidualnej budowy i kości by robić z wagi (i rowniez BMI)
          wyrocznie...Kasienka80 może ważyć tyle ile pisze i wyglądać szczupło i kobieco
          po prostu! Czytalam kiedys ze osoby ktore nadmiernie sie odchudzaja nie
          akceptuja swojej kobiecosci, chca wygladac młodo i dziecinnie... Kiedys
          ważyłam 57-58kg przy 176cm, teraz juz 64kg ale jestem zadowolona, bo
          przynajmniej znowu wygladam jak kobieta, a nie "płasko z przodu, płasko z
          tyłu" A chudsza byłam bo dałam sie ogłupić że waże za dużo, a wypowiedzi
          panienek mojego wzrostu, odchudzających sie z 58 kg na 55 "bo są za grube"
          jeszcze mnie w tym bledzie utwierdzaly...
    • Gość: viki Re: Sexi wyglad IP: *.torun.mm.pl 29.01.04, 22:18
      Imagine, czytam to co napisalas i rece mi opadaja. Nie wiesz co to za
      przekleta choroba bulimia czy anoreksja. Ja mam bulimie, i cierpie z tego
      powodu codziennie walcze o normalnosc. Chcialabym jesc i od razu nie zwracac
      tego, obsesyjnie nie liczyc kalorii i nie zastanawiac sie czy jak zjem cos to
      nie przytyje, albo czy tego zaraz nie zwroce. Wiec nie krytykuj "NAS" bo nie
      masz zielonego pojecia co to za swinstwo, jaki to koszmar, walczyc codziennie
      ze soba. Wiecej tolerancji!!!
      • Gość: Maja Re: Sexi wyglad IP: *.elblag.dialog.net.pl 30.01.04, 20:00
        Problem, moim zdaniem, tkwi w tym, że ludzie nie zdają sobie sprawy z tego, że
        to jest CHOROBA, że te dziewczyny po prostu nie widzą, ze są za chude, cały
        czas wydają się sobie za grube, dążą do ideału.. no własnie, sami stworzyliśmy
        sobie taki ideał, piękna=szczupła, nawet chuba bez ani jednej fałdki tłuszczu.
        To jest dopiero chore.. Pozdrawiam i gratuluje viki tego, że jako jedna z
        niewielu potrafi przyznać, ze ma problem.
        • Gość: imagine Re: Sexi wyglad IP: 213.199.217.* 02.02.04, 21:50
          bynajmniej, ja zdaje sobie sprawe, ze to jest choroba,ale niestety niektore
          dziewczyny wpadaja w to bagno bo uwazaja ze maja 5 kg za duzo i tak sie powolo
          powoli zaczyna.glodza sie, a wiadomo ,ze dlugo sie nie wytrzyma, wiec potem
          sie najedza na maxa i co , srodki przczyszczajace, takie ktore sie slonia
          przepisuje lub wymioty. czemu w stresie siegacie po takie ilosci jedzenia a
          nie pojdziecie biegac, az wam pluca wypadna, polecam, az sie spocisz na maxa i
          wtedy kapiel i spac sie tylko chce.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka