mati.2010
27.09.13, 17:26
Witam mam 34 lata męża i 3 dzieci chłopcy 3i 8 Madzia 12 .Ja nie pracuję ponieważ chłopcy chorują na padaczkę pobieram zasiłek pielęgnacyjny i świadczenie pielęgnacyjne rodzinne mąz ma rente.Prosze mamy o radę do jakiej fundacji się zapisać bo jestem zielona w tym temacie.Mój największy problem to ,że mieszkamy razem z teściowa a ona choruje na schizofrenie i nie chce sie leczyc .Ops ma gdzieś to że dzieci na tym cierpią ważna jest teściowa.Gdyby nie choroba dzieci to bym sie wyprowadziła ale gdzie mąz odziedziczył 3/27 domu w spadku więc nie płacimy czynszu.W miarę możliwości dorabiamy ale teraz to jakiś koszmar.My płacimy wszystkie rachunki oraz odziedziczony kredyt hipoteczny.Prosze mamy jeśli mogą nam pomóc w zakupie leku dla synka ma 8 lat może ktos go ma i by sie podzielił.Po ostatniej refundacji stał się drogi niechce nic wiecej tylko zdobyć ten lek by d
hotrwac do 15 stego .Bez tego leku wrócą silne napady.Nigdy nikogo nie prosiłam o pomoc.Prosze mnie nie oceniac.Dokumenty zostana przesłane