mamkazuzi 03.11.05, 19:25 Ubranka sa po moje corci,bluzy, spodnie, znajdzie sie tez kurtka, sa w kartonie w piwnicy wiec nie wiem dokladnie co tam jeszcze jest. Najchetniej jednej mamie osobiscie. Jestem z Piaseczna. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
oliwka114 Re: oddam ubanka 74-86 03.11.05, 19:54 napisalam na priv ale pomylilam rozmiary przepraszam ja potrzebuje mniejsze jeszcze raz przepraszam Odpowiedz Link Zgłoś
mloda-mama1 Re: oddam ubanka 74-86 03.11.05, 20:56 Witam! Jeśli byłaby możliwość wysłania tych ubranek to jestem bardzo zainteresowana. Pokryję koszty przesyłki. Napisałam na priv Pozdrawiam Marta mama Natalki Odpowiedz Link Zgłoś
czala Re: oddam ubanka 74-86 04.11.05, 10:12 jestem z Dębicy, potrzebuję właśnie takich ubranek dla mojej córeczki Dominiki, wiem że to kłopot biegać na pocztę ale jeżeli zdecydowałabyś wysłać pokryję koszty przesyłki. Pozdrawiam czala@gazeta.pl Odpowiedz Link Zgłoś
magda0 Re: oddam ubanka 74-86 05.11.05, 00:16 niedawno pisalam na forum ze potzrebuje takich ubranek jestem z warszawy i mysle ze udaloby mi sie podjechac do Piaseczna, napisz ile twoja corka ma lat moze moglabym ofiarowac cos w zamian, magda. Odpowiedz Link Zgłoś