Dodaj do ulubionych

Aquapark :-)))))))

IP: *.* 27.11.02, 11:40
Dziewczyny z Sopotu (no i w ogóle chyba "Trójmiejskie" :) ),mam do Was prośbę. Widziałam dzisiaj w TV migawki o "Aquapark"u" :) w Sopocie właśnie.Chyba jest to stosunkowo nowy przybytek... (wspaniałomyślnie wybudowany :bounce: chyba z myślą o mnie ;) ).W moim otoczeniu, ani w stosunkowo bliskiej okolicy nie ma takiego cuda, a ja od dawna marzę, żeby poszaleć w czymś takim.I chciałabym Was prosić w związku z tym, abyście napisały mi więcej szczegółów o tym miejscu - jak wyglądają ceny biletów (ewentualnie jakichś karnetów zborowych czy czegoś w tym stylu), godziny otwarcia, he, adres oczywiście też, i co wam tam wpadnie do głowy.Chciałabym być zorientowana zanim "puścimy się", w grubo ponad 100 km podróż do Sopotu :bounce:I proszę, napiszcie, czy spodziewać się tam jakiś specjalnych atrakcji dla maluszków (synek ma 18 miesięcy).Czekam z niecierpliwością na wszelkie info :bounce: .Pozdrawiam :hello:Justyna (spragniona wodnego szaleństwa :bounce: )
Obserwuj wątek
    • Gość: agaa Re: Aquapark :-))))))) IP: *.* 27.11.02, 12:18
      nie pamiętam cen biletów , ale z tego co wiem nie przyprawiaja o ból głowy. dzieci do lat 4 wchodzą za darmo.Jest tam specjalny basen dla maluchów z ciepła woda / pisali , ze ma 30C. Czynne jest od 8 - 23 o ile dobrze pamiętam / na pewno od 8.00/. Na miejscu mozna kupic kąpieluszki dla maluchów , ale jak kuzynka była z córa to mała buła w majteczkach i nikomu to nie przeszkadzało. Można tez kupic bajery do pływania i z tego co pisały dziewczyny na forum po normalnych cenachaga
    • Gość: asia1973 Re: Aquapark :-))))))) IP: *.* 27.11.02, 23:52
      http://www.aquaparksopot.pl na tej stronie sprawdzisz ceny itp. Nie wiem czy to warto jechać aż 100 km bo aż wielkich atrakcji to nie ma.Jest fajnie ale bez przesady
    • Gość: india Re: Aquapark :-))))))) IP: *.* 29.11.02, 09:13
      Dzięki dziewczyny bardzo :jap: Asia, być może i nie ma tam jakichś wielkich atrakcji, ale taki park "w środku zimy", przyznasz, sam w sobie jest jednak atrakcją (hi, a dla mnie to już raczej mega atrakcją :bounce: ). A mój synek będzie miał z pewnością przeogromną radochę, uwielbia wodę :hap: . Muszę tylko jeszcze namówić "mensza" na tą "przejażdżkę" ;) ... Pozdrawiam Was kobitki :hello:Justyna
      • Gość: Kajko Re: Aquapark :-))))))) IP: *.* 01.12.02, 21:34
        Witam,żeby jechać 100km nie warto...Co zrobicie, jak maluch się przewróci na fantastycznie nie antyposlizgowych kafelkach? JUż kilka rozcietych głów było, nawet jeden przypadek wstrząsu mozgu. To nie żarty...Jak każda inwestycja Prokomu..trafiony zatopionywink)))My chodzimy z czteromiesięcznym chłopczykiem na ten basen ale tylko dlatego, że nic innego w pobliżu nie ma. Może poczekajcie do wiosny i polączcie wycieczkę na basen z wycieczką do ZOO w Oliwie.POzdrawiam,jana, mama malego kajetana(01.08.2002)
      • Gość: Jana Re: Aquapark :-))))))) IP: *.* 03.12.02, 12:15
        Cześć,dam Ci kilka wskazówek praktycznych, skoro chcesz się wybrać. Może i nie ma tam super atrakcji, ale moja półtoraroczna córa była zachwycona tym co jest, skoro Twój synek lubi wode, to pewnie też mu się spodoba.Po kolei, kupcie bilet na co najmniej 2 godziny, w czas wlicza się tez przebieranie w szatni, suszenie włosów itd. w godzinie się nie zmieścicie, a czas szybko leci. Na basenie są punkty, gdzie mozesz sprawdzić ile czasu jeszcze zostało.W szatni są obowiązkowe klapkiMydło w płynie jest na miejscu, nie musicie brac swojego.Weżcie ze soba suszarke jeśli nie chcecie wyjść z mokrymi włosami, te co tam są nadaja się dla prawie łysych :-)Faktycznie trzeba bardzo uwazac, zeby się nie poślizgnąć, bardzo uważaj jak będziesz szła z synkiem na rękach. My załozyliśmy Misi sandałki plastikowe i w nich sie nie slizgała, ale trzeba dziecka bardzo pilnować.Przebieralnie sa bardzo ciasne, wez to pod uwagę, nie można się tam wygodnie przebrac jak się jest w 3 osoby. Najlepiej wziąć jak namniej rzeczy, tylko te niezbedne.Sa koła i zabawki dmuchane dla dzieci, ale raczej dla tych wiekszych, mają duże otwory, małe dziecko nie da rady w nich pływać. Jesli macie swoje to weźcie.To chyba tylePozdrawiam Jana
    • Gość: kas Re: Aquapark :-))))))) IP: *.* 04.12.02, 21:33
      Jestem w miarę stała bywalczynią AQUA :) Polecam wybrać się w miarę rano tzn. 8 czy 9 godz. Wtedy jest ciepła woda, mało ludzi i ogólnie jest OK. Nie polecam weekandu MIKOŁAJKOWEGO , ponoć maja być wpuszczane "grupy zorganizowane" po 50 osóbco 15 min. . Jednym słowem ZAMĘT a to nie jest wskazane dla "nowych osób" ;) Najważniejsze!!!: KLAPKI zabrać ze sobą , bo posadzka jest wyjątkowo felerna -można łatwo się poślizgnąć. Pozdrawiam I udanych rozkoszy basenowych Kasia

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka