mob-os 15.05.12, 21:18 Czy ktoś ma odwolany wylot do Egiptu wykupiony w first minute ?Dzisiaj podobno mija termin do którego odwoływali rezerwacje. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
czarny_login_zajety Re: Ecco Holiday -odwołany Egipt ? 15.05.12, 22:42 Z ich oferty internetowej zniknął cały Egipt, z wyjątkiem Marsa Alam. Odpowiedz Link Zgłoś
mob-os Re: Ecco Holiday -odwołany Egipt ? 15.05.12, 22:45 Podobno pod koniec tygodnia mają się pojawić AKTUALNE oferty. Mnie interesują już wykupione ! Odpowiedz Link Zgłoś
czarny_login_zajety Re: Ecco Holiday -odwołany Egipt ? 16.05.12, 07:48 Mnie natomiast interesuje ile osób, spośród tych, którzy wykupili wczasy z Ecco Holiday w listopadzie i grudniu, faktycznie do tego Egiptu poleci... I czy ja będę w gronie tych szczęśliwców... Odpowiedz Link Zgłoś
honorata_20 Re: Ecco Holiday -odwołany Egipt ? 16.05.12, 19:39 JA mam odwołany egipt Sharm inormację dostałam w piątek a wyjazd planowany 04.09.2012. Oczywiście wymówka jest tak, że tym terminem jest mało osób zainteresownych godzie już od dawna mieli prawie wszystko wyprzedane. Znajomi mieli wykupiny Kos i też im odwołali... Ja już mam wykupiny Sharm ponoć dużo lepszy hotel i w atrakcyjnej cenie:)) Odpowiedz Link Zgłoś
mob-os Re: Ecco Holiday -odwołany Egipt ? 16.05.12, 22:09 Myślę że nie placzesz za Ecco.Proszę piszcie komu odwołali Egipt? Odpowiedz Link Zgłoś
honorata_20 Re: Ecco Holiday -odwołany Egipt ? 17.05.12, 11:46 Wiesz nie płaczę ale ja miałam wykupione wczasy dla 4 osób w tym dla moich rodziców jako prezent na rocznicę ślubu. Oni tak się nastwili na ten Egipt a tu takie coś, byłam załamana ale naszczęście udało się coś jeszcze sęsownego znaleść. Z drugiej strony to jest strasznie niesprawiedliwe jak postąpiło z nami Ecco to były u nich wykupione moje pierwsze i ostatnie wczasy... Odpowiedz Link Zgłoś
mob-os Re: Ecco Holiday -odwołany Egipt ? 17.05.12, 22:13 Masz rację zarowno Ci ktorzy kupili po raz kolejny i po raz pierwszy już nigdy nic nie będą chcieli mieć z Ecco nic wspolnego. Odpowiedz Link Zgłoś
czarny_login_zajety Re: Ecco Holiday -odwołany Egipt ? 18.05.12, 07:20 Dostałem potwierdzenie z działu operacyjnego, że mój sierpniowy Egipt, kupiony w listopadzie, ma status 'do realizacji'. Odpowiedz Link Zgłoś
wodzenie_na_pokuszenie Re: Ecco Holiday -odwołany Egipt ? 18.05.12, 12:39 W mojej (naszej) sytuacji jest podobnie. Status rezerwacji robionej w listopadzie na lipiec w Sunrise Garden jest "do realizacji"... Nie wiadomo czy się cieszyć czy martwić. No bo lot ma się odbyć liniami MWA ( 7463 tam i 7462 z powrotem), a te w tym roku podobno nie latają do Polski. Rodzi się w takim razie pytanie: czym latają do Egiptu klienci Ecco, jeśli ich wylot dochodzi do skutku?? ( w sumie nieistotne jest czy są to klienci sprzedawani w firscie czy w sprzedaży bieżącej.) Ciekawe jakie są fakty w tej sprawie? Pozdrawiam WNP Odpowiedz Link Zgłoś
mrsnice Re: Ecco Holiday -odwołany Egipt ? 18.05.12, 13:24 wg mnie niczym. Na ich odpowiedź, że rezygnują ze swoich czarterów zapytałam w takim razie jak dolecieć do miast egipskich poza Kairem? Pani powiedziała, że (biuro Ecco w Warszawie): albo rejsowym (czyli przesiadka w Kairze - że o kwestii kosztów nie wspomnę) albo odkupią miejsca w czarterach od innych biur podróży (!!!) Wg mnie, to oni sami jeszcze nie wiedzą co zrobią z Egiptem. Sprawa jest co najmniej zagadkowa. Odpowiedz Link Zgłoś
czarny_login_zajety Re: Ecco Holiday -odwołany Egipt ? 18.05.12, 14:23 wodzenie_na_pokuszenie napisała: > Rodzi się w takim razie pytanie: czym latają do Egiptu klienci Ecco, jeśli ich wylot dochodzi do skutku?? Mnie to jest w sumie obojętne, mogę lecieć nawet Aeroflotem via Domodiedowo ;) Byle dolecieć ;) Odpowiedz Link Zgłoś
andrexx Re: Ecco Holiday - 18.05.12, 14:32 Właśnie rozmawiałem z konsultantką z Ecco , mówiła że ostatnie cięcia w rezerwacji robili 15.05, a to co zostało ma byc już normalnie realizowane Odpowiedz Link Zgłoś
mrsnice Re: Ecco Holiday - 18.05.12, 14:40 mnie też to samo powiedziała, więc ja zapytałam jakimi liniami polecą klienci do Egiptu? Bo na razie nie mają z nikim podpisanych umów na Egipt. A tego to oni jeszcze nie wiedzą. Więc jak na razie, to lotów nie mają jak realizować. Więc Egipt albo będzie albo nie. Albo nie wiadomo za ile? Odpowiedz Link Zgłoś
mob-os Re: Ecco Holiday - 18.05.12, 16:06 Mnie dzisiaj też potwierdzili z działu organizacyjnego że hotel i wszystkie uslugi zgodnie z umową będą realizowane .Hotel potwierdzony a godziny wylotu potwierdzą na dwa tygodnie przed wylotem.My mamy rezerwację z W-wy na 15 czerwca. Odpowiedz Link Zgłoś
honorata_20 Re: Ecco Holiday -odwołany Egipt ? 18.05.12, 19:09 nie chcę Was załamywać ja do nich dzwoniłam w zeszły wtorek i rezerwację miałam potwierdzoną pewną i super, a w piątek już na 100% odwołana.... Więc u nich szybko się zmienia statusy wycieczek. Ale za Was trzymam kciuki może polecicie jako nieliczni z firstów. Odpowiedz Link Zgłoś
mob-os Re: Ecco Holiday -odwołany Egipt ? 19.05.12, 17:36 Napisz na kiedy i skąd dokąd odwolali z jakim wyprzedzeniem ?. Odpowiedz Link Zgłoś
honorata_20 Re: Ecco Holiday -odwołany Egipt ? 19.05.12, 20:58 Hej odwołali mi termin 04.09-18.09.12 z Poznania do Sharm . Mój agent z bp dostał informację o odwłoniu mojej rezerwacji 11 maja i mnie powiadomił, a ja list od Ecco dostałam 15.05.12 i anulację wycieczki. Wycieczkę wykpiłam dokładnie 2.11.2011. Odpowiedz Link Zgłoś
mob-os Re: Ecco Holiday -odwołany Egipt ? 19.05.12, 21:13 Sorry przykro ze odwołali,ale myślę że na wrzesień znajdziesz coś w dobrej cenie do Egiptowa nie rezygnuj!. Odpowiedz Link Zgłoś
honorata_20 Re: Ecco Holiday -odwołany Egipt ? 20.05.12, 14:11 Już znalazłam nawet w lepszej cenie w Sharm Golden Shores tylko termin uległ znianie 11.09 do 24.09 ale ponoć super hotel, nawet na tym forum dużo dobergo o nim się pisze. Więc i tam lecę do Egiptowa nurkować:)) Odpowiedz Link Zgłoś
wodzenie_na_pokuszenie Re: Ecco Holiday -odwołany Egipt ? 21.05.12, 09:02 Informacja z dzisiejszego poranka ze strony Ecco: po wpisaniu numeru rezerwacji w zakładkę rozkład lotów otrzymujemy komunikat "brak lotów" w miejsce poprzedniego informującego o wylocie i powrocie liniami MWA. Ciekawe co dalej.... Odpowiedz Link Zgłoś
mob-os Re: Ecco Holiday -odwołany Egipt ? 21.05.12, 09:42 W infolinii uzyskałam info.że uaktualniają godz wylotów i przewożników.Strona pojawi się ponownie za kilka dni. A akcja anulacji zakończyla się w ubiegłym tygodniu i jesli status rezerwacji jest do realizacji to wyjazd nie jest zagrożony. Miejmy nadzieję że tak będzie. Odpowiedz Link Zgłoś
czarny_login_zajety Re: Ecco Holiday -odwołany Egipt ? 21.05.12, 09:48 Też uzyskałem taką informację :) Jednakowoż - napięcie wzrasta.. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
ohydny-troll Ecco Holiday wychodzi z Egiptu 21.05.12, 11:24 A mnie nieoficjalnie powiedzialy panie w bp, ze wychodza z Egiptu. Jeszcze w tym tygodniu bedzie oficjalny komunikat. Odpowiedz Link Zgłoś
mob-os Re: Ecco Holiday wychodzi z Egiptu 21.05.12, 11:53 Jedna pani ...drugiej pani... itd.Pisz konkretnie w jakim biurze i gdzie uzyskałeś takie info.Tylko wtedy taki wpis ma sens. Odpowiedz Link Zgłoś
andrexx Re: Ecco Holiday wychodzi z Egiptu 21.05.12, 12:51 ohydny-troll napisał(a): > A mnie nieoficjalnie powiedzialy panie w bp, ze wychodza z Egiptu. > Jeszcze w tym tygodniu bedzie oficjalny komunikat. A Ecco jak Mojżesz wyprowadzi lud wybrany z Egipyu Odpowiedz Link Zgłoś
tm647 Re: Ecco Holiday wychodzi z Egiptu 02.06.12, 20:58 Egipt powrócił do ich ofert, tylko za ile. Pora zrezygnować z usług tego biura, bo najgorsze jest to,ze olali ciepłym moczem, swoich stałych klientów, a nowych napewno nie zdobędą, przy takich paskudnych metodach, jakie obecnie stosują. Tak się nie robi. Odpowiedz Link Zgłoś
ania8521 Re: Ecco Holiday -odwołany Egipt ? 10.06.12, 19:16 ja też założyłam rezerwację wstępną do tego hotelu ale z alfa star,zrezygnowałam bo się okazało że lokalnie hotel wcale nie ma 4*tylko jest w trakcie kategoryzacji,dodatkowo trzeba płacić za transfer lotnisko hotel,nie są to zapewne duże kwoty ale obawiam się kolejnych niespodzianek Odpowiedz Link Zgłoś