Dodaj do ulubionych

Sharm el Shaikh jaki hotel???

24.06.04, 13:17
jaki hotel polecacie w Sharm el Shaikh min ****
Prosze o jakie opinie i nazwy hoteli
Obserwuj wątek
    • Gość: Freddi Re: Sharm el Shaikh jaki hotel??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.06.04, 13:59
      Cześć!

Ja właśnie wróciłem z Sharmu. Byłem w Hilton Waterfalls. Polecam. Hotel
      rewelacja. Znajduje się w dzielnicy HADABA. Jest oddalony od NamaBay - centrum
      Sharmu około 10 km. Ale nie ma problemu dosyć często jeżdżą bezpłatne busy do
      NamaBay. Ostatni odjeżdża z NamaBay do Hotelu o 23.30. Najwięcej hoteli jest
      zlokalizowanym w NamaBay. Jest jedno ale. Lotnisko w Sharmie ma tylko jeden
      nadajnik ILS. Oznacza to, że większe samoloty lądują tylko na pasie 4L.
      Podejście do lądowania jest dokładnie nad hotelami znajdującymi się nad morzem
      w NamaBay. Biorąc pod uwagę, że większośc czarterów lata nocami może to być
      bardzo uciążliwe. Nieraz lądują co 10 minut. Jeżeli masz jakieś pytania to pisz.

Pozdrawiam

freddi
      • fasola25 Re: Sharm el Shaikh jaki hotel??? 24.06.04, 15:46
        czesc
        tez plecam hilton waterfalls - hotel śliczny, piękna rafa, uprzejma obsługa,
        tylko w głównej restauracji jak dla mnie troszkę za zimno
        miłego wypoczynku
        • 100krocia Re: Sharm el Shaikh jaki hotel??? 25.06.04, 21:13
          hejka
          takze polecam Hilton Waterfalls. Bylismy dwa lata temu. Wakacje życia.

---
          pozdrawiam

100krocia :))
      • Gość: Miul Re: Sharm el Shaikh jaki hotel??? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.06.04, 16:17
        Właśnie wróciłam z Szarmu i mieszkałam w Naama. Samoloty mi kompletnie nie
        przeszkadzały bo ich po prostu nie słyszałam. W nocy gdyby nie światełka
        samolotów to bym ich wogóle nie zauważyła na niebie. Bez przesady chłopaki nie
        bądżcie takie baletnice.....
        • Gość: Miul Re: Sharm el Shaikh jaki hotel??? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.06.04, 16:25
          A tak z drugiej strony to nie zauważyliście że na forum ciągle przewija się
          adres: EGIPT-HOTELE (opinie turystów)? I jak myślicie po co ?
          • pc_maniac RĘCE I NOGI SIĘ UGINAJĄ - 24.06.04, 16:36
            Problem jedynie w tym, że wielu osobom nawet nie chce się znaleźć już
            istniejącego wątku (vide założyciel tego wątku zakłada na Egipt-hotele wątek
            p.t.: "Opinie o Holiday Inn Amphora - Sharm el Shaikh (1) exx1" chociaż już
            jest wątek o tym hotelu.
            Oczywiście to za mało, więc exx1 zaklada jeszcze kolejny: " Sharm el Shaikh
            jaki hotel??? (1) exx1", choć prawie połowa wątków na forum hotele jest właśnie
            o obiektach w Sharm.

Wychodzi na to, że szkoda sie trudzić i wypisywać epistoły o danych obiektach,
            bo przyjdzie śmierdzący leń i każe sobie we własnym wątku wszystko to od nowa
            pisać.

RĘCE I NOGI SIĘ UGINAJĄ
            • Gość: Dominik Re: RĘCE I NOGI SIĘ UGINAJĄ - IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 24.06.04, 16:44
              Ale nie ma żadnej opini nt. Hyatt Regency w Sharm :( A ja tam jadę 2 lipca... I
              nie wiem jak to będzie. Czytałem tylko gdzieś na niemieckiej stronie, że
              jedzenie marne:(

Pozdrawiam,
              Dominik
              • Gość: Miul Re: RĘCE I NOGI SIĘ UGINAJĄ - IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.06.04, 16:54
                To straszne - "marne jedzenie i nie wiesz jak to będzie"
                A kto wybierał hotel?
              • pc_maniac Hyatt Regency 24.06.04, 16:58
                Cóż, problem polega na tym, że nie do wszystkich hoteli docierają osoby, które
                majądostęp do internetu. A jeszcze trzeba wziąć pod uwagę, że nawet ci, którzy
                mają dostęp mogą nie wiedzieć o tym forum.
                Pamiętam początki działu EGIPT-HOTELE (opinie turystów), nawet po 6 miesiącach
                było tak 30% obiektów jakie teraz się tam znajdują. Myślę, że z czasem i Hyatt
                tam się znajdzie.

Jednak jako administrator przyjąłem (może błędną, tego nie wiem) zasadę, że w
                tym dziale nie wpisuje się pytań, z prostej przyczyny - osoba, która opisuje
                tam dany hotel robi to w zdecydowanej większości przypadków raz i już tam
                więcej nie wchodzi. Więc takie pytania trafilyby w próżnię i pytający mógłby
                nigdy nie doczekać się odpowiedzi na swoje pytanie.
                Zaś, jak sami widzicie po forum ogólnym, pytań jest tysiące i znalezienie wśród
                nich konkretnych opisów jest niesamowicie trudne. Dlatego gdy ktoś opisuje dany
                hotel powinien zrobić to jak najbardziej wyczerpująco, choc zdaję sobie sprawę,
                że nigdy nie da się napisać wszystkiego, co czytelnika może zainteresować.

Mam jednak nadzieję, że forma informacyjna działu "Egipt-hotele" dzięki tak
                przyjętym zasadom jest najbardziej czytelna.
              • Gość: Miul Re: RĘCE I NOGI SIĘ UGINAJĄ - IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.06.04, 17:26
                Jest na : www.inn26.com/hotels?country=Egypt&city=Sharm+El+Sheikh
                Poszperam może jeszcze coś znajdę.
              • Gość: andrzej Re: RĘCE I NOGI SIĘ UGINAJĄ - IP: *.espol.com.pl 25.06.04, 00:01
                widziałem tego Hyatta z zewnątrz. luksus taki, że głowa boli.
                jeżeli tam jest marne jedzenie, to tylko źle świadczy o niemieckich żołądkach.
                a skoro nie ma nic o tym hotelu na egipt-hotele, to będziesz miał okazję być
                pierwszy...
                pzdr
                • Gość: WojtekG Re: RĘCE I NOGI SIĘ UGINAJĄ - IP: 212.244.77.* 25.06.04, 13:07
                  Widocznie wursta nie było w menu (;-))
              • fasola25 Re: RĘCE I NOGI SIĘ UGINAJĄ - 25.06.04, 13:34
                ten hotel t jeden z 4 najbardziej wypasionych na calym synaju, wiec na pewno
                bedziesz mocno zadowolony :) zycze milego pobytu
    • Gość: nunka Re: Sharm el Shaikh jaki hotel??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.06.04, 13:47
      polecam Maxim Plaza w wersji all. Super hotel. Bylami slyszalam b.dobre opinie
      • Gość: pamic Re: Sharm el Shaikh jaki hotel??? IP: 217.8.186.* 02.07.04, 11:38
        czy mogłabyś napisać coś więcej. jadę do maxim plaza we wrześniu. bardzo mnie
        interesuje jaki jest ten hotel. czy jest wygodny, która część jest najlepsza,
        czy jest trochę zieleni, jak oceniasz jedzenie, czy samoloty są uciążliwe etc
        Będę wdzięczny za kilka słów. pozdrawiam pamic
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka