exx1 24.06.04, 13:17 jaki hotel polecacie w Sharm el Shaikh min **** Prosze o jakie opinie i nazwy hoteli Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Freddi Re: Sharm el Shaikh jaki hotel??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.06.04, 13:59 Cześć! Ja właśnie wróciłem z Sharmu. Byłem w Hilton Waterfalls. Polecam. Hotel rewelacja. Znajduje się w dzielnicy HADABA. Jest oddalony od NamaBay - centrum Sharmu około 10 km. Ale nie ma problemu dosyć często jeżdżą bezpłatne busy do NamaBay. Ostatni odjeżdża z NamaBay do Hotelu o 23.30. Najwięcej hoteli jest zlokalizowanym w NamaBay. Jest jedno ale. Lotnisko w Sharmie ma tylko jeden nadajnik ILS. Oznacza to, że większe samoloty lądują tylko na pasie 4L. Podejście do lądowania jest dokładnie nad hotelami znajdującymi się nad morzem w NamaBay. Biorąc pod uwagę, że większośc czarterów lata nocami może to być bardzo uciążliwe. Nieraz lądują co 10 minut. Jeżeli masz jakieś pytania to pisz. Pozdrawiam freddi Odpowiedz Link Zgłoś
fasola25 Re: Sharm el Shaikh jaki hotel??? 24.06.04, 15:46 czesc tez plecam hilton waterfalls - hotel śliczny, piękna rafa, uprzejma obsługa, tylko w głównej restauracji jak dla mnie troszkę za zimno miłego wypoczynku Odpowiedz Link Zgłoś
100krocia Re: Sharm el Shaikh jaki hotel??? 25.06.04, 21:13 hejka takze polecam Hilton Waterfalls. Bylismy dwa lata temu. Wakacje życia. --- pozdrawiam 100krocia :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Miul Re: Sharm el Shaikh jaki hotel??? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.06.04, 16:17 Właśnie wróciłam z Szarmu i mieszkałam w Naama. Samoloty mi kompletnie nie przeszkadzały bo ich po prostu nie słyszałam. W nocy gdyby nie światełka samolotów to bym ich wogóle nie zauważyła na niebie. Bez przesady chłopaki nie bądżcie takie baletnice..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Miul Re: Sharm el Shaikh jaki hotel??? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.06.04, 16:25 A tak z drugiej strony to nie zauważyliście że na forum ciągle przewija się adres: EGIPT-HOTELE (opinie turystów)? I jak myślicie po co ? Odpowiedz Link Zgłoś
pc_maniac RĘCE I NOGI SIĘ UGINAJĄ - 24.06.04, 16:36 Problem jedynie w tym, że wielu osobom nawet nie chce się znaleźć już istniejącego wątku (vide założyciel tego wątku zakłada na Egipt-hotele wątek p.t.: "Opinie o Holiday Inn Amphora - Sharm el Shaikh (1) exx1" chociaż już jest wątek o tym hotelu. Oczywiście to za mało, więc exx1 zaklada jeszcze kolejny: " Sharm el Shaikh jaki hotel??? (1) exx1", choć prawie połowa wątków na forum hotele jest właśnie o obiektach w Sharm. Wychodzi na to, że szkoda sie trudzić i wypisywać epistoły o danych obiektach, bo przyjdzie śmierdzący leń i każe sobie we własnym wątku wszystko to od nowa pisać. RĘCE I NOGI SIĘ UGINAJĄ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dominik Re: RĘCE I NOGI SIĘ UGINAJĄ - IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 24.06.04, 16:44 Ale nie ma żadnej opini nt. Hyatt Regency w Sharm :( A ja tam jadę 2 lipca... I nie wiem jak to będzie. Czytałem tylko gdzieś na niemieckiej stronie, że jedzenie marne:( Pozdrawiam, Dominik Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Miul Re: RĘCE I NOGI SIĘ UGINAJĄ - IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.06.04, 16:54 To straszne - "marne jedzenie i nie wiesz jak to będzie" A kto wybierał hotel? Odpowiedz Link Zgłoś
pc_maniac Hyatt Regency 24.06.04, 16:58 Cóż, problem polega na tym, że nie do wszystkich hoteli docierają osoby, które majądostęp do internetu. A jeszcze trzeba wziąć pod uwagę, że nawet ci, którzy mają dostęp mogą nie wiedzieć o tym forum. Pamiętam początki działu EGIPT-HOTELE (opinie turystów), nawet po 6 miesiącach było tak 30% obiektów jakie teraz się tam znajdują. Myślę, że z czasem i Hyatt tam się znajdzie. Jednak jako administrator przyjąłem (może błędną, tego nie wiem) zasadę, że w tym dziale nie wpisuje się pytań, z prostej przyczyny - osoba, która opisuje tam dany hotel robi to w zdecydowanej większości przypadków raz i już tam więcej nie wchodzi. Więc takie pytania trafilyby w próżnię i pytający mógłby nigdy nie doczekać się odpowiedzi na swoje pytanie. Zaś, jak sami widzicie po forum ogólnym, pytań jest tysiące i znalezienie wśród nich konkretnych opisów jest niesamowicie trudne. Dlatego gdy ktoś opisuje dany hotel powinien zrobić to jak najbardziej wyczerpująco, choc zdaję sobie sprawę, że nigdy nie da się napisać wszystkiego, co czytelnika może zainteresować. Mam jednak nadzieję, że forma informacyjna działu "Egipt-hotele" dzięki tak przyjętym zasadom jest najbardziej czytelna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Miul Re: RĘCE I NOGI SIĘ UGINAJĄ - IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.06.04, 17:26 Jest na : www.inn26.com/hotels?country=Egypt&city=Sharm+El+Sheikh Poszperam może jeszcze coś znajdę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andrzej Re: RĘCE I NOGI SIĘ UGINAJĄ - IP: *.espol.com.pl 25.06.04, 00:01 widziałem tego Hyatta z zewnątrz. luksus taki, że głowa boli. jeżeli tam jest marne jedzenie, to tylko źle świadczy o niemieckich żołądkach. a skoro nie ma nic o tym hotelu na egipt-hotele, to będziesz miał okazję być pierwszy... pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: WojtekG Re: RĘCE I NOGI SIĘ UGINAJĄ - IP: 212.244.77.* 25.06.04, 13:07 Widocznie wursta nie było w menu (;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
fasola25 Re: RĘCE I NOGI SIĘ UGINAJĄ - 25.06.04, 13:34 ten hotel t jeden z 4 najbardziej wypasionych na calym synaju, wiec na pewno bedziesz mocno zadowolony :) zycze milego pobytu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nunka Re: Sharm el Shaikh jaki hotel??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.06.04, 13:47 polecam Maxim Plaza w wersji all. Super hotel. Bylami slyszalam b.dobre opinie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pamic Re: Sharm el Shaikh jaki hotel??? IP: 217.8.186.* 02.07.04, 11:38 czy mogłabyś napisać coś więcej. jadę do maxim plaza we wrześniu. bardzo mnie interesuje jaki jest ten hotel. czy jest wygodny, która część jest najlepsza, czy jest trochę zieleni, jak oceniasz jedzenie, czy samoloty są uciążliwe etc Będę wdzięczny za kilka słów. pozdrawiam pamic Odpowiedz Link Zgłoś