neska1 10.08.05, 14:10 czy ktoś wie dlaczego od września wyloty do Egiptu będą tylko z Warszawy? Miałam lecieć z Poznania, a odwołali mi wylot i podobno żadne biuro nie będzie latać z Poznania. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: www Re: odwołane wyloty? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.08.05, 14:30 pewnie nie ma az tylu chetnych wiec sie nie oplaca Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tytus Re: odwołane wyloty? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.08.05, 17:02 Z Łodzi nie ma wylotów , to i z takiego pipidowa nie ma sie co spodziewać ,nie ? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maja Re: odwołane wyloty? IP: *.toya.net.pl 10.08.05, 17:22 a czy w łodzi jest lotnisko mogace przyjmować chociażby boeningi 737? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lusia. Re: odwołane wyloty? IP: *.szczecin.mm.pl 11.08.05, 23:56 A może to o coś innego chodzi .Wiem ,że jest dużo chętnych na wyjazd ,ale jest brak ofert ,bo moja Przyjaciółka prowadzi b.p i mam informacje z pierwszej ręki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Adrianna Re: odwołane wyloty? IP: 213.25.23.* 12.08.05, 08:33 Czy ktoś z was bierze pod uwagę to, że w polsce sezon wakacyjny umiera pod koniec sierpnia??? Dzieciaki idą do szkoły i większośc ludzi jest juz po urlopach. Tak więc spada ilość wykupywanych wycieczek. To jest powodem przenoszenia lotów z mniejszych lotnisk np do warszawy ewentualnie do katowic. (w samolocie jest 250 miejsc a z poznania leci 100.... chyba mała opłacalność - dlatego pełne samoloty wylatują z wawy bo wszyscy są tam kierowani) Jedyne pocieszenie w tym, że nie zapowiadają poprawy pogody w polsce do końca sierpnia to może jeszcze troche ludzi pojedzie.... Odpowiedz Link Zgłoś