Gość: JA IP: *.dami.pl / *.230.udn.pl 14.04.06, 20:23 Czy był ktoś w hotelu Aqua Blu ? Proszę o informacje jak było. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gosiek_72 Re: Aqua Blu 16.04.06, 19:41 Witam, miałam szczęście spędzić w tym hotelu wakacje i jestem bardzo z tego pobytu zadowolona:) hotel jest nowiuteńki, b.ładny, pokoje spore z małą łazeinką, ale czyste, sprzątane codziennie, ręczniki również wymieniane codziennie. Wyżywienie ok.nie było kiedy zgłodnieć bo wciąż było coś do jedzenia, zróżnicowane.Bardzo ładna i przestronna recepcja, tak samo restauracja.Na terenie hotelu 1 duży basen, chyba 5 mniejszych, basen ze sztucznymi falami, aerobic w wodzie, szkółka tańca, ping pong, piłka wodna, 4 zjeżdżalnie, sklepiki z pamiątkami,siłownia, masaże, animatorzy fajni, mówią po angielsku lub niemiecku, codziennie wieczorem w amfiteatrze organizowali jakieś występy w których często brały udział dzieci (pod opieką animatora oczywiście) więc i dzieci miały ubaw i rodzice chwilę wolnego.Dużo jest tam rodzin z dziećmi i całe dnie dzieciom jakoś organizują.Mało jest Polaków, dominują Niemcy, ale może teraz to się już zmienia.Do centrum jest kawałek ale wychodzi się na ulicę i łapie busika. Małym minusem jest odległość od plaży ok.700 m.ale też kursuje busik co chwilę. Bardzo przydają się tam takie buciki do chodzenia po rafie bo rafa jest od samego brzegu i po niej trzeba wejść żeby popływać.Na plaży sytuacja z leżakami wygląda jako tako, natomiast przy basenie jest ich za mało i trzeba wstawać rano o 6!żeby wyjść i położyć ręczniki na leżakach bo potem nie ma o czym marzyć.Hotel w pełni zasługuje na 4*, jak coś mi się przypomni to dopiszę.pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JA Re: Aqua Blu IP: *.dami.pl / *.230.udn.pl 16.04.06, 20:15 Dzieki za odpowiedź. W jakim terminie byłaś? Były duże upały? Odpowiedz Link Zgłoś