egipt-hotele 02.05.07, 18:57 witam, przeszukałem net ale nie znalazłem aktualnych informacji o tym hotelu. Proszę o wszelkie informacje, czy wart brać all, jakie są warunki, które pokoje lepsze itd. Z góry dziękuję Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
cameltravel Re: Sharm Holiday w SSH 03.05.07, 13:57 wybierz inny hotel palmyra, dreams ... Ewa Odpowiedz Link Zgłoś
kadrom Re: Sharm Holiday w SSH 03.05.07, 15:08 Byłem w 2005. Opis masz tutaj: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=14938&w=8150977&a=47636234 Odpowiedz Link Zgłoś
miriam_73 Re: Sharm Holiday w SSH 03.05.07, 20:54 Ewa, ale dlaczego? Sharm Holiday jak dla mnie był całkiem sympatyczny, dobre żarcie, fajny basen dostępny 24H. Fakt - plaża do kitu. Ale w samej Naama, tylko zejść przy korcie w dół. Odpowiedz Link Zgłoś
matanzas Re: Sharm Holiday w SSH 03.05.07, 22:29 Przyłączam się do Miriam bardzo fajny hotel ( Ewa najpierw tam mnie wysłałaś a teraz tak żle go oceniasz ....)ja nie narzekam bardzo fajnie go wspominam Odpowiedz Link Zgłoś
cameltravel Re: Sharm Holiday w SSH 04.05.07, 00:09 bo nie zmieniłam zdanie każdy zmienia :) foty na maila tylko :) są lepsze za ta kaskę - po co sie pakowac w cos co nie koniecznie jest warte swojej kaski - obecnie ceni sie strasznie - za mniejsza kase można miec fajniejsze hotele ... :P a co ! Odpowiedz Link Zgłoś
buterfly5 Re: Sharm Holiday w SSH 23.05.07, 21:16 Byłam, wróciłam, polecam! Bardzo sympatyczny hotel, świetna lokalizacja (kilka minut piechotą do naaama), przesympatyczna obsługa, fajne baseny. Podczas naszego pobyu nastąpiło uroczyste otwarcie nowej plaży, dość daleko (okolice hotelu reef oasis jak się nie mylę), ok 15min jazdy bezpłatnym busikiem ale po stokroć warto!!! Plaża przeeepiękna, rafa cudowna, rybki niesamowite! Płaciliśmy po 30$ za osobodobę w wersji all (dzieci 2 i 8 lat gratis) Nie było co prawda wina, lodów i soków w kartonach w all, za to piwko i inne lokalne alkohole przy obu basenach i w restauracji bez ograniczeń (samodzielne nalewanie) mnóstwo owoców, urozmaicone i pyszne jedzenie, cudowni animatorzy. W hotelu większość gości to włosi i anglicy. Jest trochę rosjan i polaków ale teren jest tak rozległy, że nigdzie nie ma tłoków i wypoczywa się znakomicie. Chętnie tam wrócę:) Odpowiedz Link Zgłoś
madziuniamaciunia Re: Sharm Holiday w SSH 05.08.07, 20:48 mozna rosic o jakies foteczki tego hotelu > wybieram sie tam 18.09 i jedyne co zle slyszlam na jego temat to plaza podobno mla i neiciekawa :( a moze ktos wie jak jest z ta druga plaza ? Odpowiedz Link Zgłoś