Dodaj do ulubionych

Sharm Holiday w SSH

02.05.07, 18:57
witam, przeszukałem net ale nie znalazłem aktualnych informacji o tym hotelu.
Proszę o wszelkie informacje, czy wart brać all, jakie są warunki, które
pokoje lepsze itd. Z góry dziękuję
Obserwuj wątek
    • cameltravel Re: Sharm Holiday w SSH 03.05.07, 13:57
      wybierz inny hotel

palmyra, dreams ...

Ewa
      • kadrom Re: Sharm Holiday w SSH 03.05.07, 15:08
        Byłem w 2005.
        Opis masz tutaj:

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=14938&w=8150977&a=47636234
        • kadrom Re: Sharm Holiday w SSH 03.05.07, 15:08
          Pomyłka: nie 2005 tylko 2006.
      • miriam_73 Re: Sharm Holiday w SSH 03.05.07, 20:54
        Ewa, ale dlaczego? Sharm Holiday jak dla mnie był całkiem sympatyczny, dobre
        żarcie, fajny basen dostępny 24H. Fakt - plaża do kitu. Ale w samej Naama, tylko
        zejść przy korcie w dół.
        • matanzas Re: Sharm Holiday w SSH 03.05.07, 22:29
          Przyłączam się do Miriam bardzo fajny hotel ( Ewa najpierw tam mnie wysłałaś a
          teraz tak żle go oceniasz ....)ja nie narzekam bardzo fajnie go wspominam
          • cameltravel Re: Sharm Holiday w SSH 04.05.07, 00:09
            bo nie
            zmieniłam zdanie
            każdy zmienia :)
            foty na maila tylko :)

są lepsze za ta kaskę - po co sie pakowac w cos co nie koniecznie jest warte
            swojej kaski - obecnie ceni sie strasznie - za mniejsza kase można miec
            fajniejsze hotele ...
            :P
            a co !
            • buterfly5 Re: Sharm Holiday w SSH 23.05.07, 21:16
              Byłam, wróciłam, polecam!
              Bardzo sympatyczny hotel, świetna lokalizacja (kilka minut piechotą do naaama),
              przesympatyczna obsługa, fajne baseny. Podczas naszego pobyu nastąpiło
              uroczyste otwarcie nowej plaży, dość daleko (okolice hotelu reef oasis jak się
              nie mylę), ok 15min jazdy bezpłatnym busikiem ale po stokroć warto!!! Plaża
              przeeepiękna, rafa cudowna, rybki niesamowite! Płaciliśmy po 30$ za osobodobę w
              wersji all (dzieci 2 i 8 lat gratis) Nie było co prawda wina, lodów i soków w
              kartonach w all, za to piwko i inne lokalne alkohole przy obu basenach i w
              restauracji bez ograniczeń (samodzielne nalewanie) mnóstwo owoców, urozmaicone
              i pyszne jedzenie, cudowni animatorzy. W hotelu większość gości to włosi i
              anglicy. Jest trochę rosjan i polaków ale teren jest tak rozległy, że nigdzie
              nie ma tłoków i wypoczywa się znakomicie. Chętnie tam wrócę:)
              • madziuniamaciunia Re: Sharm Holiday w SSH 05.08.07, 20:48
                mozna rosic o jakies foteczki tego hotelu > wybieram sie tam 18.09 i jedyne co
                zle slyszlam na jego temat to plaza podobno mla i neiciekawa :( a moze ktos wie
                jak jest z ta druga plaza ?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka