Dodaj do ulubionych

Smoczek AVENTU

19.12.04, 09:24
Mam 10 tygodniową córkę. Podaję jej herbatkę przez smoczek AVENTU 1 a mleko
przez smoczek 2. Od trzeciego miesiąca są już smoczki 3. Napiszcie proszę
jakie są argumenty za przejściem na trójkę.
Dołączam pozdrowienia Świąteczne.
Obserwuj wątek
    • agamamaani Re: Smoczek AVENTU 21.12.04, 10:20
      ja karmiłam dwójką aż do skończenia przez Andzię 4 miesięcy.. a potem zakupiłam
      smoczek Aventu trójprzepływowy - mleko 2 jest troszkę bardziej gęste i przydał
      się do kzsek i do soczkó wprzecierowych.. Trójki wogóle nie posiadam.. Uważałam
      to za bezsens..
      Aga
      • mimik5 Re: Smoczek AVENTU 22.12.04, 10:54
        Moja Julia skonczyla juz 3 miesiace i mleko pije 2 a herbatke 1, czy ten
        smoczek trojprzeplywowy bedzie odpowiedni do kleiku?? bo przez 2 nic nie leci i
        myslalam o zakupie 3 ale te dziurki sa zbyt male chyba, czy nie leci zbyt
        szybko z tego smoka trojprzeplywowego?? pozdrawiam

www.tickercentral.com/view/fdh/3
        • agamamaani Re: Smoczek AVENTU 22.12.04, 12:56
          tak smoczek trójprzepływowy jest idealny do kleików, kaszek i soczków
          przecierowych.. jego "magia" polega na tym że sa ytrzy ustawienia "lecenia"
          mleka I, II i III - ja kleiki ustawiam zazwyczaj na II ale wcześniej jak
          używałam Bebiko Omneo to III. Przy smoczku 3 rzeczywiście te dziurki wydają sie
          za małe.. A ten trójprzepływowy - dla mnie rewelacja - co prawda nie sprawdził
          się przy mleku - Bebilon - ale Ania nie je tego mleka już bo coś jej nie
          pasowało (Acha Bebilon jest bardzo rzadki) .. Teraz je Bebiko 2 i wszystko jest
          OK..
          Aga
          • melba76 Re: Smoczek AVENTU 23.12.04, 11:04
            Nakarmiłam moją 5 tyg. córeczkę wczoraj z Trójki , bo jest małym śmierdzącym
            leniem ;) i z mniejszych dziurek nie chce jej się ciągnąć. Trochę leciało po
            brodzie, ale żyje i ma się dobrze :)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka