Gość: moje zdanie IP: 89.231.151.* 28.03.10, 11:49 byłem ostatnio na kebabie w mamarozie ,zapłaciłem 7 zł . pierwszy i ostatni raz tam poszłem to powino raczej sie nazywać mini kebap 3 kawałki mięsa żenada . nie polecam !!!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Frugo Re: Kebab Mamaroza ......... IP: *.tvgawex.pl 28.03.10, 12:18 No i co popłaczesz się? A tak apropo to poszedłem a nie poszłem ^^ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cch Re: Kebab Mamaroza ......... IP: *.adsl.inetia.pl 28.03.10, 12:38 Dobrze że pisze.Też zauważyłem,że zaczynają oszczędzać na koszt klienta.Frugo jak chcesz nauczać to zatrudnij się w szkole.Jak pasują tobie trzy kawałki mięsa to dobrze twojemu przedmówcy nie pasują więc o tym pisze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do frugo Re: Kebab Mamaroza ......... IP: 89.231.151.* 28.03.10, 12:39 a tak apropo to możesz sobie mamusie w domu poprawiać jak ci na to pozwoli a nie mnie szczylu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do moje zdanie Re: Kebab Mamaroza ......... IP: *.tvgawex.pl 28.03.10, 13:11 Ojeja dzidzia się połacze? Naucz się pisać, a wtedy się możesz wypowiadać łamago! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: CCC Re: Kebab Mamaroza ......... IP: 89.231.151.* 28.03.10, 18:45 to co podają w mamarozie jako "kebap" powino kosztować max 3 zł. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sssssss Re: Kebab Mamaroza ......... IP: *.adsl.inetia.pl 29.03.10, 07:08 Za to na sól nie żałują... Ten ich "kebab" to jakby się solniczka do niego wysypała. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tylko ja Re: Kebab Mamaroza ......... IP: *.147.24.98.nat.umts.dynamic.eranet.pl 29.03.10, 09:44 NAJLEPSZY JAKIEGO JADŁEM W CCH TO W CITY PIZZA!!!POLECAM NAPRAWDE SAŁACH OSZUKUJE TAK SAMO W PIZZY...ZAMÓWIŁEM OSTATNIO PIZZE DOSTAŁEM JĄ DO DOMU SŁUCHAJCIE...ale mineło to 1;20h niedosc ze ZIMNA to tyle składników w niej było ze szok!!!mozna powiedziec ze same ciasto!!! ZENADE ROBIĄ!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ostry Re: Kebab Mamaroza ......... IP: *.opera-mini.net 29.03.10, 18:13 Salach jest zadluzony, mam dom pod hipoteke. Nie dziwcie sie, ze wala na jedzeniu robi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ostry Re: Kebab Mamaroza ......... IP: *.opera-mini.net 29.03.10, 18:14 Salach jest zadluzony, ma dom pod hipoteke. Nie dziwcie sie, ze wala na jedzeniu robi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nędza_tego_forum Re: Kebab Mamaroza ......... IP: *.chello.pl 29.03.10, 21:57 Dwie sprawy- po pierwsze rynkiem rządzą prawa podaży i popytu, jeśli stwierdzasz, że jakiś produkt jest słaby, podziel się opinią, inni mogą to uznać za dogmat albo sprawdzić. Jeśli jest np. słaby, za drogi (dla Ciebie nie był), to rynek wyprostuje sprzedawcę. Po drugie wycieczki personalne pt. ktoś jest zadłużony itd. jest niesmaczne i chore, świadczy tylko i wyłącznie o totalnym buractwie wypowiadającego się, a na tym forum sfrustrowanych pryszczatych szczeniaków, nie myjących zębów i dupy jest pełno, życzę dokonania w życiu czegoś kreatywnego, np. założenia działalności gospodarczej w Chełmnie i utrzymania biznesu przez np. 2 lata :) A tak poza tym, błędy typu "poszłem" powinny skutkować brakiem jakiekolwiek odpowiedzi. Nie powinniśmy pozwalać na kalanie naszego języka- podnośmy poziom, eliminujmy analfabetów :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kazik Re: Kebab Mamaroza ......... IP: *.tvgawex.pl 30.03.10, 09:45 Absolutnie zgadzam się z poprzednikiem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: żal Re: Kebab Mamaroza ......... IP: 89.231.151.* 30.03.10, 14:42 widać jaki ty jesteś inteligentny "szczeniaków, nie myjących zębów i dupy jest ......" człowieku chcesz uczyć innych poprawnej polszczyzny a używasz tak chamskich wyrazów .żal a to co piszą o kebabach u sałacha to niestety prawda Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nędza_tego_forum Re: Kebab Mamaroza ......... IP: *.chello.pl 30.03.10, 17:34 Inteligencja i poprawna pisownia nie mają ze sobą związku. Zauważam jednakże inną zależność- najwyraźniej problemy z poprawną polszczyzną mają związek z problemami w czytaniu ze zrozumieniem. Skąd wiesz, człowieku, czego chcę i czy w ogóle uczyć innych? Zwracam uwagę na problem tego forum, na to jaki jest poziom ludzi, którzy się tutaj wypowiadają- w nikczemny sposób. Szukanie sensacji, żerując nawet na czyjejś śmierci, bezpodstawne oskarżenia, publiczne wycieranie sobie "twarzy" czyimś nazwiskiem to tutaj norma. Określenie, które przytoczyłeś, w mojej opinii, jest daleko za słabe w stosunku do tego co się tutaj dzieje. Tacy ludzie powinni zniknąć z każdego forum i być pociągani do odpowiedzialności. Żal, człowieku, to dopiero jest, jeśli ci, którzy się tutaj wypowiadają, stanowią faktyczną próbkę statystyczną społeczeństwa tego miasta, pokazując przez to poziom Chełmna. A kebab- biorę Twoją opinię pod uwagę, trzy razy się zastanowię czy spróbować tam tego produktu, ale po co to w kółko powtarzać, można sobie pomyśleć, że tak bardzo ci na zależy na tym, żeby wszyscy tak myśleli, że być może wcale nie jest to prawdą :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: przecinak Re: Kebab Mamaroza ......... IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 18.08.10, 17:53 > Skąd wiesz, człowieku, czego chcę i czy w ogóle uczyć innych? Za dużo przecinków..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: złote tarasy Re: Kebab Mamaroza ......... IP: *.tvgawex.pl 12.04.10, 22:29 mamarozoski kebab ssie kreta , do bani jest, sama kapusta i troche miesa.. skorka od pomidora i cwierc plasterka ogorka. tragedia. i ten obrzydliwy smierdzacy sos. FUJ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gestapo Re: Kebab Mamaroza ......... IP: *.tvgawex.pl 12.04.10, 22:29 co ciekawe od 12 lat tak samo smakuje. to jest ciekawostka... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: irmina Re: Kebab Mamaroza ......... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.08.10, 14:43 kebab to karma dla kmiotów www.sfora.pl/Horror-Mieso-do-kebabow-w-podziemiach-Dworca-Centralnego-a23291 wyhacz.gazeta.pl/Wyhacz/1,88542,6259829,Sto_kilo_przeterminowanej_surowki_w_tureckim_barze.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kika Re: Kebab Mamaroza ......... IP: 188.33.128.* 19.08.10, 07:18 Najlepsze kebaby są w Magmie! PYCHA!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jj Re: Kebab Mamaroza ......... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.08.10, 15:41 nie szanujesz żołądka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Goćś Re: Kebab Mamaroza ......... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.08.10, 15:49 Potwierdzam Magma i presto najlepsze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ronin Re: Kebab Mamaroza ......... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.08.10, 21:34 łosie... nie sałach ,tylko pan Sałach.jak masz jakies reklamacje to złóż je w restauracji.w mcdonaldzie tez zmiejszono porcji by nie podnosic ceny-tego nie zauwazyłes ??? jak myslisz czym kieruje sie przedsiebiorca otwierajac jakikolwiek bisnes ???jest demokracja i jesli ci łosiu nie pasuje mozesz zawsze otworzyc swój kiebab i karmic takich nierobów i nieuków jak ty. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kot Re: Kebab Mamaroza ......... IP: 89.231.150.* 23.08.10, 17:18 Widzę, ze niezłe przypały dorawły się do pisania na forum. A propos - mam pytanie : jak często z Mamarosy i z Magmy jeżdżą po wsady do kebabów na Dworzec Centralny w Warszawie? Teraz jest ekstra promocja , reklama, palce lizać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zszs.1 Re: Kebab Mamaroza ......... IP: 89.231.148.* 23.08.10, 18:17 Nie rozumiem dlaczego tak bardzo krytykowany jest Sałach mam wrażenie że to sprawka konkurencji często zamawiam kebaba od sałacha i nie prawdą jest że jest tam mało mięsa zamów sobie w laki luku to dopiero zobaczsz,apropo magmy gdybyś wiedział w jakich warunkach jest tam przygotowywane jedzenie zżygał byś się,warunki sanitarne litości........... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: natalia Re: Kebab Mamaroza ......... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.08.10, 22:10 Zalety kebabu w pizzerni Mmarossa : -dużo mięska -soczyste,chrupiące warzywa -najlepsze sosy w mieście -smaczna bułeczka -niska cena! -zawsze świeży -apetyczny polecam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: waldek Re: Kebab Mamaroza ......... IP: *.pl 21.09.10, 14:48 nie da się zaprzeczyć Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Kebab Mamaroza ......... IP: 89.231.149.* 21.09.10, 19:11 guw-no prawda ja ost zamowilam i dostałam duzego kebaba z mnustwem miesa:) najlepszy w cch:) ale to moje zdanie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Kebab Mamaroza ......... IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 21.09.10, 19:38 A gowno to tak trzeba pisac zakuty lbie do szkoly zapraszamy ale podstawowej Odpowiedz Link Zgłoś