Dodaj do ulubionych

wypadek nad jeziorem

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.06.10, 18:39
ponoć jakiś hardcore - pisać co i jak - golf i rowerzysta?
Obserwuj wątek
    • Gość: PM Re: wypadek nad jeziorem IP: *.chelmno.mm.pl 27.06.10, 23:27
      golf i rowerzysta i drzewo, po co chcesz więcej wiedzieć?
      • Gość: HH Re: wypadek nad jeziorem IP: *.range81-152.btcentralplus.com 28.06.10, 02:29
        golf i rowerzysta i drzewo i sarenka- grasz dalej?
        • Gość: mac Re: wypadek nad jeziorem IP: *.tvgawex.pl 28.06.10, 08:43
          golf, rowerzysta, drzewo, sarenka i skuter
          • Gość: :D Re: wypadek nad jeziorem IP: *.chelmno.mm.pl 28.06.10, 10:53
            golf, rowerzysta, drzewo, sarenka skuter i PEPCO:D:D:D:D:D:D:D
            Jedziem dali z grą:D
            • Gość: ddfsdf Re: wypadek nad jeziorem IP: *.chelmno.mm.pl 28.06.10, 12:23
              nic ciekawgo z tego wypadku nawet krwi nie było pozdro!!! hahah
              • Gość: ja Re: wypadek nad jeziorem IP: 109.243.134.* 28.06.10, 13:30
                he he na pewno golf bo tego szitu jezdzi bardzo duzoo :D
                • Gość: kierowca Re: wypadek nad jeziorem IP: *.chelmno.mm.pl 28.06.10, 15:20
                  kolejna brawura za kółkiem,wiadomo,że chodzą ludzie,ale po co zdiąc nogę z
                  gazu-lepiej skasować kilka osób,na szczęscie ominął łoś ludzi z małymi
                  dziećmi,chciał się popisać?-BRAWO!!! warto było?
                  • Gość: ja Re: wypadek nad jeziorem IP: *.tvgawex.pl 28.06.10, 18:23
                    Kierowca golfa niewinny, a pseudo rajdowiec na szrocie-ścigaczu oczywiście pewnie z GB przy wyprzedzaniu golfa trafił rowerzyste którego wprasował w drzewo. Brawo dla debili na szrotach za 4-5tyś gazujących do odcinki po mieście - jara was to??
                    • Gość: kino Re: wypadek nad jeziorem IP: *.tvgawex.pl 28.06.10, 18:56
                      wczoraj to pokazali swoja madrosc debile na motocyklach wlasnie na drodze do
                      jeziora debile debile .Ale dobrze ze sa przynajmiej sa swieze organy
                      • Gość: do kino Re: wypadek nad jeziorem IP: *.chelmno.mm.pl 29.06.10, 14:51
                        żeby było jasne-organy motocyklistów,żadko kiedy nadają się na
                        przeszczep.Przeważnie to jedna wielka papka.Wiem co mówię bo nie raz to
                        widzę.
                    • Gość: jasne Re: wypadek nad jeziorem IP: *.chelmno.mm.pl 29.06.10, 14:57
                      skoro niby motocyklista skasował gościa na rowerze,to dlaczego golf wisiał
                      owinięty na drzewie z wygiętym kołem i rozpiepszoną szyba
                      przednią.Kierowca golfa był sprawcą - widziałem to wiem.Gdybyśmy się na
                      chwilę nie zatrzymali to pewnie w nas by wyrżnął.Droga publiczna pomyliła
                      mu się z torem wyścigowym.Tak to wyglądało.Za duzo brawury,za mało rozumu.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka