Gość: Mieszkanka
IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl
17.11.10, 17:26
Jestem rodowitką mieszkanką naszego pięknego Chełmna.Urodziłam sie w tym mieście oraz wychowałam.Nie mieszkam od 6 lat,ponieważ za miłościa mojego zycia przeprowadziłam sie do okolicznej małej miejscowości,jednakże bywam tu bardzo czesto,a także śledzę to co się w nim dzieje bez przerwy.I pomalutku,ale jednak naprawdę to widać,Chełmno zmienia sie zdecydowanie na lepsze.Jednak w związku ze zbliżającymi sie wyborami samorządowymi jestem przerażona do czego prowadzi gra przedwyborcza ugrupowania ,które w tytule. Jeżeli panie,panowie myślicie,że zyskujecie poparcie obywateli niesamowitymi wypisami na tym forum ,to stwierdzam wam z całym przekonaniem,że bardzo się mylicie.Mam wielu znajomych w Chełmnie i niestety dla Was stwierdzaja to samo.Przemawia za wami tylko zawiśc,nienawiśc,zazdrość do czegos co dla Was nierealne.Tak prowadzona kampania wyborcza prowadzi Was do szybkiej zagłady.Anonimowo potraficie tylko oczerniać to co dobre ,a sami nie potraficie wyjść do ludzi,zachować uczciwość wyborczą i tak naprawdę stwierdzić co dobre dla naszej pięknej miejscowości.Dziwie się sposobowi promocji przez ugrupowanie Pana kandydata na Burmistrza Janusza,gdyż tym nie zyskał zwolenników,a wręcz ich stracił.Z całego serca życzę powodzenia w wyborach wszystkim co naprawdę dotychczas zrobili coś dla miasta ,aby żyło sie tu lepiej,weselej,którzy promują Chełmno w miare swoich mozliwości ,które posiadaja nie chcąc nic w zamian.I wiecie co.Nie są to czasami ludzie urodzeni w Chełmnie,a jednak w nim zakochani. Obserwuję młodych biznesmenów,ludzi kultury i sportu,którzy brną przez problemy stawiające codziennie przez życie ,którym wy chcecie utrudnic te działania.Nie tędy droga panie i panowie z 2001.Pozdrawiam.Marta Zakrzewska.