IP: *.tvgawex.pl 05.07.11, 11:21
Witam

Wpadłem na pewien pomysł pomyślałem czy nie chcieli byście
aby zrobić imprezę nad starogrockim impreza pod gołym niebem
zaprosiło by się paru DJ . Coś na podobe imprez co były na muszli.

Co wy na to ,kto jest za ?
Obserwuj wątek
    • kreatywny2 Re: Impreza 05.07.11, 12:28
      Bardzo dobry pomysł,tylko tej imprezy są plusy i minusy.Plus,że w Chełmnie brakuje takich imprez,by na pewno się znalazły osoby co by dopisały itp,a minusy to musi być pogoda,zgoda właściciela ośrodka i władz no i musza być ludzie bo co,że będą DJ,jak nie dopiszą ludzie niech wypowiedzą się tutaj lub dać takie hasło w gazecie "Czas Chełmna".Ja jestem za takim imprezą!!!
      • Gość: DJ Re: Impreza IP: *.tvgawex.pl 05.07.11, 14:42
        Właśnie chodzi o to czy ma być takie coś czy nie chcę aby się wypowiedzieli ludzie bo jak będzie dużo pozytywnych odpowiedzi ja mógł bym to zorganizować ale ja sam dla siebie tego nie robię
        więc pytam was . Co do pagody to nigdy nie wiadomo jak będzie a takiej imprezy nie da się przełożyć trzeba iść w ciemno :( a co do zgody trzeba się popytać ale na razie proszę o wasze
        odpowiedzi .
    • Gość: ;) Re: Impreza IP: *.play-internet.pl 05.07.11, 15:06
      ja i moje 3 koleżanki się piszemy
      • Gość: club Re: Impreza IP: *.chelmno.mm.pl 05.07.11, 16:40
        chętnie ;)
    • Gość: tak Re: Impreza IP: *.centertel.pl 05.07.11, 21:27
      oczywiście jestem na tak :) świetny pomysł
      • Gość: wb Re: Impreza IP: *.tvgawex.pl 05.07.11, 21:30
        a tiesto bedzie jestem na tak i podobno ma być michaEL JAKSON
    • Gość: :( Re: Impreza IP: *.tvgawex.pl 06.07.11, 18:37
      Mało osób tu sie wypowiada widocznie nie chcą
    • zainteresowana.1 Re: Impreza 07.07.11, 11:15
      Jak najbardziej tak! Wraz z siostrą się na to piszemy. :) Super pomysl.
    • daband Re: Impreza 24.03.15, 08:44
      Fajny pomysł) Jak jest dobra pogoda, to świeże powietrze jest to co trzeba, wiem że można też zorganizować usługę robienia zdjęć na imprezę z takiej fotobudki i w 10 sekund można ich wydrukować albo rzucić na fejsa) Party King tym się zajmuje, oferują też mnóstwo gadżetów do zdjęć czy to na imprezę, wesele czy event firmowy)
      • Gość: aa Re: Impreza IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 24.03.15, 09:12
        Pomysł super ale impreza w stylu manieczek, Ekwadoru, sunrise stare techno była by mega
        • marekgazdyka Re: Impreza 29.04.15, 12:33
          A propos imprezy. Był ktoś z Was może na imprezach integracyjnych organizowanych przez Crusar4Rally? Poniżej filmy z ich strony www.crusar4rally.eu/oferta/firmowe-imprezy-i-wyjazdy-integracyjne/

Wygląda ciekawie, nie?
    • Gość: ktoś Re: Impreza IP: *.chelmno.mm.pl 24.03.15, 17:16
      impreza fajna, ale
      1. jezioro jest troche daleko od miasta i już nie każdy przyjdzie
      2. jak juz chcecie puszczać muzykę to w żadnym wypadku rąbanka typu sunrise manieczki itp.
      musi lecieć coś co by i dzisiejsza młodzież się wybawiłą i ludzie któzy lata młodości maja juz za sobą. być moze i zamiast Dj fajną opcją był by zespół :)
      • Gość: do ktoś Re: Impreza IP: *.ip.telfort.nl 24.03.15, 18:24
        Wystarczy, że na dniach cch czy inych imprezach leci muzyka dla dziadków. Chyba nie o to chodziło autorowi... impreza w stylu sunrise była by ok, a nie emeryt party.....
    • Gość: Megan Re: Impreza IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 24.03.15, 19:36
      Przyjdziemy w szóstkę. Będzie zajebiscie 💋
      • Gość: mm Re: Impreza IP: *.tvgawex.pl 25.03.15, 19:20
        bardzo chętnie coś takiego jest potrzebne bo w tym chełmnie to już nigdzie niemożna się pobawić
        • Gość: Yooo Re: Impreza IP: *.tvgawex.pl 25.03.15, 19:49
          dokładnie. Nawet w tej kręgielni stypa się robi. Niby graja a i tak pod siebie muze puszczają. W tym Chełmnie wieje wiochą.
          • wariatka10 Re: Impreza 25.03.15, 20:59
            W końcu ktos pomyślał o starogrodzkim.Świetny pomysł.Według mnie powinny sie tam odbywac cykliczne imprezy chociaz by w wakcje ,czy to w stylu "disco" czy też w stylu techno.Jak byś juz był na zaawansowanym etapie robienia takiej imprezy.To musisz mega ją nagłościc.
    • Gość: mieszkanka Re: Impreza IP: *.chelmno.mm.pl 26.03.15, 00:40
      Uważam, że to jest dobry pomysł, zważywszy na to że młodzież z Chełmna nie ma się gdzie bawić;] Poza tym imprezę można nagłośnić ( przecież mieszkańcy Chełmna też jeżdżą do Świecia na imprezy :) ) oczywiście jeśli chodzi o imprezę z DJ jak było napisane wyżej, nie znowu popowy koncert, ażeby osoby starsze miały rozrywkę, one w tym mieście mają jej chyba dość :) Pozdrawiam :)
      • Gość: ona Re: Impreza IP: *.chelmno.mm.pl 26.03.15, 09:56
        Super pomysł myślę że nie tylko młodzież będzie zainteresowana ale osoby 40+ też bo ta grupa wiekowa nie ma szans na zabawę w chełmnie
        • Gość: takenake Re: Impreza IP: *.opera-mini.net 26.03.15, 18:46
          polecam dj barti z papowa biskupiego - wyjatkowo nieudolny dj
    • Gość: kubi Re: Impreza IP: *.tvgawex.pl 31.03.15, 00:39
      jestem za...rozkręćmy to miasto! :P
    • Gość: Mimi Re: Impreza IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 31.03.15, 16:01
      Wiesz co, trzeba by emitować teledyski albo imprezy masowe na telebimie lub na budynku. Widziałam w Grecji jak na plaży była taka impreza to po włączeniu rzutnika klimat się zrobił i każdy zaczął tańczyć, szaleć i się bawić. Pomyśl o tym 🎶
    • Gość: EEEE Re: Impreza IP: *.play-internet.pl 29.04.15, 13:32
      TAK
    • Gość: Dexter Re: Impreza IP: *.tvgawex.pl 01.05.15, 14:06
      Bardzo dobry pomysł ! Imprezy letnie nad Jeziorem były by trafionym pomysłem, ponieważ można na tym zarobić bo alkohol oraz jedzenie sprzedawane było by przez bar który się tam mieści oraz mogłaby rozłożyć się któraś firma ze swoim parkiem rozrywki. Z DJami nie było by problemu bo mamy ich kilku w mieście. Nagłośnienie, oświetlenie oraz scena użyczyłby CHDK i mamy imprezy ! Tylko co z tego że my tu piszemy jak nikt nie zacznie tego załatwiać... To my tworzymy nasze miasto to dlaczego na coś czekamy jak nie powstanie nic bez naszej mocy ?!
      • torem36 Re: Impreza 21.08.15, 10:29
        każdy pomysł na impreze siespoko jak jest zgrana paczka i do tego parę krat perły export.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka