Dodaj do ulubionych

szukam lekarza

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.01.13, 15:09
Witam
Szukam dobrego lekarza ginekologa-położnika i androloga, najlepiej "dwa w jednym". Chodzi o niepłodność, a raczej problemy z nią. Żaden chełmiński lekarz nie umiał mi takiego polecić, może znacie kogoś godnego polecenia?? Może to być lekarz z Torunia, Bydgoszczy a nawet Poznania, byle był dobry. Z góry dziekuje.
Obserwuj wątek
    • Gość: bydgoszczak Re: szukam lekarza IP: *.12-3.cable.virginmedia.com 16.01.13, 00:16
      Nie wiem, czy jest andrologiem, ale jako ginekolog rewelacyjny. Prowadził dwie ciąże żony i było dobrze. Ponadto, od kilku znajomych wiem, że trafnie określał płeć dziecka bardzo wcześnie i korygował "pomyłki" innych lekarzy. USG nagrywał i robił wydruki.

www.znanylekarz.pl/zbigniew-wasilewski/ginekolog/bydgoszcz
      • Gość: xy Re: szukam lekarza IP: 89.231.150.* 16.01.13, 05:12
        MATOPAT Toruń.Leczą skutecznie bezpłodność.Polecam dr.Stankiewicza lub Wojtynka.Kontaktu poszukaj w internecie.Lekarze w CCH Ci nie pomogą.
    • Gość: buhahaha Re: szukam lekarza IP: *.centertel.pl 16.01.13, 06:52
      Matopat - specjalisci od brania duzej kasy i nic nierobienia.
    • nostress.ka21 Re: szukam lekarza 16.01.13, 16:05
      Ogólnie to te dwie, a właściwie trzy specjalizacje nie chodzą zbytnio ze sobą w parze.
      Jednakże w kwestii leczenia niepłodności zarówno damskiej jak i męskiej, jeśli kilometry nie grają roli to radzę spojrzeć na specjalistów z Białegostoku. To kolebka leczenia niepłodności, nie tyle polska co światowa i naprawdę warto się do nich zgłosić.
    • Gość: . Re: szukam lekarza IP: *.play-internet.pl 16.01.13, 19:11
      ginekolog- androlog -najlepszy w regionie to doktor Ludwikowski z Bydgoszczy
    • edytanoculak Re: szukam lekarza 16.01.13, 20:55
      Ja miałam mieć usuwaną macice i jajniki z powodu mięśniaka 7 cm i endometrium 2 cm.byliśmy z mężem u ginekologa bo zawsze jest przy mnie nie za parawanem był też przy porodach lepsze jest podejście lekarza a mamy prawo do obecności nawet podczas zabiegów w szpitalach.Mąż właśnie spytał o nie operacyjne leczenie bo ja byłam w szoku po diagnozie dlatego powinno mieć sie osobę bliską przy całym badaniu,bo jak można się wstydzić męża.Polecił leczeni O.Bonifratrzy i to było wspaniale po dwóch latach mam mniejszego mięśniaka i skończyły się krwotoczne okresy nie będzie operacji.Nie powinno się za często chodzić do ginekologa raz na dwa lata i do gabinetu prywatnego z partnerem i gdzie nie ma przepływu wielkiego pacjentek mniejsze ryzyko złapania brodawczaka,bakterii i innych wirusów zaraz przy badaniu pobiera cytologię.Wiem że ginekolodzy to skrytykują bo osoba bliska to niewygodny świadek i chodzić każą częściej bo to kasa dla nich!!!!.
    • Gość: pacjentka Re: szukam lekarza IP: *.ip.netia.com.pl 19.03.14, 22:32
      zdecydowanie polecam dr Piotra Wojtynka, przyjmuje w Matopacie. ja też miałam problemy z zajściem w ciazeę a teraz skutecznie po raz kolejny powiększam rodzinę. pozdrowienia
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka