Gość: asterix IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 23.07.13, 01:50 Propaganda czasu chełmna na niebywałą skalę! to odnośnie opisów "wyczynów" koszykarzy mchkk. a trener R wymienia poglądy z trenerem Szczubiałem. niezła ściemka... ;D Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: yhm Re: MCHKK IP: *.tvgawex.pl 23.07.13, 09:36 Oj B przestań juz ciagle zazdroscic i leczyc kompleksy i daj spokoj z odgrzewaniem starych kotletow Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iii Re: MCHKK IP: *.tvgawex.pl 04.08.13, 20:41 oj b faktycznie zapros ty "tylko" trenerów kadry Polski i śmiej się z innych.Pewnie i tak nic nie zrozumiales ale to tak na marginesie.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asterix Re: MCHKK IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 10.08.13, 23:53 Hahaha Sprostowanie w czasie chełmna! - "rzekomy" trener który wychował Damiana Jeszke okazał się kimś innym niż zakładano... no cóż, trener Gajewski od razu! czem prędzej! nadmienił "NO ALE ALE ALE ja ja ja to on u mnie no eee yyy pkt rzucił" :) treneiro Rudnik i treneiro G - o ile ten drugi jakieś tam kwalifikacja ma, nie przeczę, no to ten pierwszy? o majko, toż to chory człowiek. Odpowiedz Link Zgłoś