Dodaj do ulubionych

city pizza

IP: *.tvgawex.pl 15.08.13, 19:35
PIZZA OK ALE TEN SYF SZOK AŻ MI SIĘ ODECHCIAŁO JAK ZOBACZYŁAM PODŁOGĘ ..............MASAKRA PODŁOGA MYTA MOŻE I CODZIENNIE ALE PRZY BARZE I FILARACH TO TAKI BRUD ŻE SZOK
Obserwuj wątek
    • Gość: muzyk Re: city pizza IP: *.181.70.41.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 15.08.13, 21:41
      jest ksiarzka zazalen wpisz a szef zlatwi reszte .
    • Gość: ona Re: city pizza IP: *.tvgawex.pl 17.08.13, 22:24
      oczywiście.......... książka....mhhhh szef przyjeżdża raz na ruski rok i tyle
      • Gość: Anna Re: city pizza IP: 89.231.148.* 21.08.13, 10:04
        Witam.Jadalam tam od czasu do czasu.
        Byłam dwa tygodnie temu i był to mój ostatni raz.Dostałam w kebabie stare śmierdzące ogórki,zresztą cała reszta też była nie świeża.
        Brud nie tylko na podłodze ale na stolikach również.Panienka sobie stała,żartowała z kolegą a na stolikach pozostałości po jedzeniu jak okruchy,brudne zużyte serwetki itp.
        po jakimś czasie wyszła dziewusia sprzątneła jeden stolik ale chyba tylko przy okazji bo obok podawała to tylko ten jeden a reszta została brudna.W oczekiwaniu na zamówienie przyglądałam się temu wszystkiemu i krew mnie zalewała!Na pewno już tam nie pujdę.
        • Gość: casia Re: city pizza IP: *.chelmno.mm.pl 22.08.13, 23:53
          pujde ?
          Niezły poziom ortografii.
          W Pizza City nie jest tak źle, z pewnością się poprawiło. Pizza jest smaczna, dopieczona, chrupiąca. U konkurencji (np. Presto, Mammarosa) zdarzyło się wiele razy, że ciasto było na pół surowe, bądź pizza czarna od spodu, a brzegi wypełnione powietrzem i spalonymi "bąbelkami", wręcz puste w środku. Pizza City może nie jest idealnie ogarnięta wizualnie, ale jeżeli chodzi o samą pizzę to całkiem pozytywnie.
          • Gość: mieszkaniec chelmn Re: city pizza IP: *.31.50.157.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 23.08.13, 23:27
            jest tam stale jasno nawet w dzien sie pali swiatlo nie maja nic do ukrycia idzcie do innych lokali, restauracji ciemno ponuro nie wiecie co jecie, zapalcie latarkie to dopiero syf. a pizza jest ok. Najlepszy lokal w Chelmnie'

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka