Dodaj do ulubionych

Ks.Łukasz palotyni

IP: *.chelmno.mm.pl 01.02.15, 13:18
W tym roku z kąlędą na ul Polnej gościł ksiądz Łukasz ,O ZGROZO! tak nie miłego i zadufanego księdza to my jeszcze nie gościliśmy,jak by za karę chodził. Fakt w ciągu 2 minut wizyty zadał może jakieś jedno pytanie ale kompletnie nie był już zainteresowany odpowiedzią miał nas totalnie w nosie ,ani z Bogiem ani szczęść Boże ani...a i jeszcze na obrazkach oszczędzał . Wiem ,że u sąsiadów to samo.
Proszę nie karajcie już go więcej(i nas) i w przyszłym roku przyślijcie kogoś innego
Obserwuj wątek
    • Gość: ania Re: Ks.Łukasz palotyni IP: *.adsl.inetia.pl 01.02.15, 13:42
      teraz to ich tylko koperty interesują
      • Gość: mieszkaniec Re: Ks.Łukasz palotyni IP: *.chelmno.mm.pl 01.02.15, 17:04
        Mam dystans do tych obowiązkowo narzucanych wizyt księży. Ale za jedno trzeba ks. Łukasza pochwalić. Nie interesują go moherowe bzdety, latające ozory, pierdoły kablowania na bliźnich
        ( tak to mohery określacie sąsiadów, którym robicie przy piórach). Jeśli już musi być to odwiedzanie to jak nie ma jakichś szczególnych powodów, to taka formalna wizyta jest w porządku i nie przesadzajmy z tymi kopertami. Każdy daje ile może, nikt niczego nie wyznacza, a że dajecie śmieci to najlepiej wiecie sami.
        Brawo ks. Łukasz!!!!
        • Gość: Zdziwiona Re: Ks.Łukasz palotyni IP: *.opera-mini.net 02.02.15, 10:23
          Mieszkam na ulicy Młyńskiej.. Czekałam na kolędę ale.. Nie doczekałam się. Nie mam pojęcia czy ksiądz chodził co drugą kamienice czy jak bo nikt z sąsiadów go wogule nie widział. Jestem oburzona tak lekkomyślnym zachowaniem.
          • Gość: 1111 Re: Ks.Łukasz palotyni IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.02.15, 11:36
            W tym roku to chodzili chyba za karę
            • Gość: bies Re: Ks.Łukasz palotyni IP: *.chelmno.mm.pl 02.02.15, 12:48
              Widzę, że moherowe chlochery robią nagonkę na młodych, brzydzących się ich plotami , księży z Pallotynów. Może kierujący Pallotynami zatrudni jakiegoś starego księżego pierdołę, który będzie nawiedzał te zgorzkniałe dewoty co najmniej do Wielkiej Nocy i wysłuchiwał ich bzdetów, kiwając głową jak można być tak porąbanym i dwulicowy z wiekiem. Mózg wysycha, pojawia się wolna przestrzeń, więc się lasuje pod kopułą.
              • Gość: k+M+B Re: Ks.Łukasz palotyni IP: *.chelmno.mm.pl 02.02.15, 19:31
                Jestem młodą osobą i nie chodzi tu o koperty (to było zawsze )ale o jego zachowanie, ja nie mialam. zamiaru z nim plotkować, ale z dzieckiem mógł zamienic. słowo
                • Gość: Iza Re: Ks.Łukasz palotyni IP: *.chelmno.mm.pl 02.02.15, 21:28
                  Masz rację , to bardzo smutne ale widać, że zbyt dużą wagę przywiązujesz do zachowania takich osób. Bo sama popatrz jak wytłumaczyć dziecku, któremu zrobiło się nadzieję i nadało wagę do wizyty kogoś ważnego , którym okazał się Pan NIKT.
                  • Gość: pedofil Re: Ks.Łukasz palotyni IP: *.adsl.inetia.pl 05.02.15, 18:41
                    to ten z brodą?
                    • Gość: *** Re: Ks.Łukasz palotyni IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 06.02.15, 09:11
                      Nie. To ten z kuźką!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka