25.01.16, 12:35
Czy mieliście doczynienia z reklamacja w tym sklepie bo dla mnie to jakas kpina
Obserwuj wątek
    • boaz-11 Re: ks sport 25.01.16, 17:26
      miałem . wymienili mi spodnie od dresu pumy. pękały nici... Po roku. bez problemu dostałem nowe. czekałem 14 dni. dziwię się , że narzekasz. jeżeli kupiłeś towar z wadą lub doszło do jakiejś usterki nie z twojej winy w okresie gwarancji lub rękojmi (2Lata) to sprzedawca ma obowiązek;
      1. naprawić,
      2. wymienić na nowy bez usterki,
      3. zwrócić kasę.
      jeżeli tego nie robi to wal do rzecznika d/s konsumentów. Tylko musisz mieć dowód zakupu. paragon.
    • Gość: beata16 Re: ks sport IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.04.16, 14:01
      Ta ja miałam to samo. Naprawili mi buty, które ponownie po 3 tygodniach się rozpadły Panie próbowały znowu oddać je do niby reklamacji. Wtedy zażądałam zwrotu pieniędzy bądź idąc im na rękę chciałam wymienić je na inny towar. I wtedy Panie stanęły jak wryte, jedna poleciała dzwonić, druga stała czerwona i zwalała wszystko na politykę firmy itp. Rozumiem, że coś ma prawo się zepsuć, uszkodzić ale płacąc 300 zł za buty dziecku zimowe, nie chcę ich otrzymać w marcu na koniec zimy, bo są mi już wtedy nie potrzebne. Panie widać, że są " szkolone" pod kątem obsługi klienta i zrobienia dużego obrotu, a w zwykłych przyziemnych rzeczach nie potrafią się wysłowić i nic konkretnego powiedzieć. Opowiadają o systemach, o których nie mają pojęcia, oprócz tego co się na pamięć wyuczyły, a świadkiem byZnam przynajmniej 15 osób, które reklamowały tam towar - wszystkie reklamacje zostały rozpatrzone pozytywnie co prawda ale problemem w tym sklepie jest to, że produkty są niskiej jakości z niewielkimi wyjątkami ( czyt. droższe ceny) i oglądając w nich metki ewidentnie widać, że to wszystko Made in China, Made in Vietnam itp.
    • Gość: tatata Re: ks sport IP: *.tktelekom.pl 15.04.16, 09:12
      W ogóle sam wybór butów w tym sklepie to porażka. Nic tam nie mają, a gdy człowiek chce coś innego to dostaje odpowiedź że "może niedługo będą".
    • Gość: smutnyHary35 Re: ks sport IP: *.chelmno.mm.pl 10.05.16, 19:53
      zaiedzionyHary35

I ciągle słyszysz"codziennie nowy towar"... Żenada chodzę co najmniej raz w tygodniu i nic tam nowego nie widać. a jak coś jest, to ponad 300 zł za buty taka tandeta, klej masakra, widać jakby glutami były klejone. Za co taka kasa!!!! Słaba jakosć, to też tyczy sie koszulek. po paru praniach szmatka...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka