IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 21.07.16, 15:20
Witam, mam pytanie : w jakim lokalu robiliście chrzciny swoich pociech, mieszkam w Chełmnie od niedawna i nie orientuje się w restauracjach. A w domu nie mam mozliwosci. I ile Was to w przybliżeniu uczyniło.pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • Gość: / Re: Chrzciny IP: 89.231.148.* 22.07.16, 09:48
      -
    • Gość: GłośnaCisza Re: Chrzciny IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 24.07.16, 18:58
      Polecam Ci Spiżarnie w Świeciu
    • myszka-myszunia Re: Chrzciny 25.07.16, 21:13
      W Świeciu koło Chełmna, kiedys nazywało się to Gajówka, teraz inaczej. Ma to nowy właściciel Bruś, który prowadzi też restaurację Wehikuł Czasu na terenie byłego wojska w Świeciu. Jedzenie jest przepyszne, obsługa profesjonalna, miła, elegancko ubrana, ceny jak na taką obsługę i pyszne jedzenie na prawdę niewielkie.
    • Gość: iza Re: Chrzciny IP: *.opera-mini.net 26.07.16, 18:04
      Nie polecam Centralki. Na 20 osób wyszło nas 913 zł.
      • Gość: m Re: Chrzciny IP: *.multi.internet.cyfrowypolsat.pl 26.07.16, 18:18
        To jest drogo ?? niecałe 50 za osobę ?
        Chyba że bez jedzenia :-)
        Zrób sobie w domu i policz ile wydałaś ,...
        ale ludzie potrafią być dziwni , ....
        • Gość: iza Re: Chrzciny IP: *.opera-mini.net 27.07.16, 10:57
          A czy ja gdzieś napisałam, że nie polecam, bo drogo ? Chyba przeoczyłam. Naucz się czytać ze zrozumieniem a później komentuj. Dlaczego nie polecam ? Jedzenie bez szału, obsługa masakra - nie wszyscy zdążyli zjeść obiad a już talerze posprzątane, szybko ciasto, kawa - miałam wrażenie, że obsłudze zależało, żebyśmy jak najszybciej wyszli. A co do ceny - 913 zł bez alkoholu, ciast, tortu, owoców. Teraz możesz zacząć mądrować ' dziwny ludziu '.
    • Gość: Hfrg Re: Chrzciny IP: *.centertel.pl 26.07.16, 18:15
      Ja polecam Relaks. Naprawdę warto
      • Gość: zadowolona Re: Chrzciny IP: *.play-internet.pl 27.07.16, 15:36
        tez polecam :) ostatnio miałam chrzciny tam i naprawde super. ceny rozsądne i mila obsługa
    • Gość: mama Re: Chrzciny IP: *.chelmno.mm.pl 27.07.16, 18:12
      Stary Spichrz koło bramki, 20 osób -1100 zł. Pierwsze danie( Miałam rosół), 4 rózne mięsa, ziemniaki, frytki, 3 surówki, napoje, ciasta 2 rodzaje + tort, kawa, herbata.
      • Gość: mama Re: Chrzciny IP: *.chelmno.mm.pl 27.07.16, 18:14
        3 rodzaje surówek miało być ;)
    • bielsko76 Re: Chrzciny 27.07.16, 21:17
      My robimy chrzciny u dziadków, bo u nas w mieszkaniu też nie da rady. Jedzenie przygotowuje teściowa, a słodkości, w tym tort dla młodego zamawiamy na e-torty.pl/ . Mam nadzieję, że wszystko wyjdzie dobrze i bobas będzie grzeczny :)
    • chelmno2016 Re: Chrzciny 23.08.16, 21:57
      Po co chrzcicie dzieci, warto?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka